Πρόγραμμα εκδηλώσεων της Ημαθίας
[ditty id=231425 category="h-thesh-tou-laou"]

Ματωμένο το φετινό Πάσχα στην άσφαλτο με 26 νεκρούς

Βαρύς ήταν ο φόρος αίματος της φετινής εξόδου του Πάσχα καθώς συνολικά 26 άτομα έχασαν την ζωή τους μετά από τροχαίο.

Σύμφωνα με τα στοιχεία που παρουσιάζει η «Αυγή», την χρονική περίοδο από τις 7 έως 17 Απριλίου 443 άνθρωποι ενεπλάκησαν σε κάποιο τροχαίο. Από αυτούς 26 έχασαν τη ζωή του, 18 τραυματίστηκαν σοβαρά και 399 ακόμη ελαφρά.

Αξίζει να σημειωθεί ότι πέρυσι το Πάσχα που είχαν χάσει τη ζωή τους 31 άνθρωποι, ενώ είχαν τραυματιστεί σοβαρά 40 και ελαφρά 390.

Κοινοποίηση της ανάρτησης:

Σχετικές αναρτήσεις

Αναρτήθηκαν οι Οριστικοί Πίνακες Δικαιούχων του Προγράμματος Κοινωνικού Τουρισμού για συνταξιούχους ελεύθερους επαγγελματίες (τ. ΟΑΕΕ)

Αναρτήθηκαν σήμερα, Τρίτη 9 Ιουνίου, οι οριστικοί πίνακες Δικαιούχων, Ωφελουμένων και Αποκλειομένων του Προγράμματος Κοινωνικού Τουρισμού για συνταξιούχους ελεύθερους επαγγελματίες

Διαβάστε περισσότερα »

Ποια είναι η πολιτικός μηχανικός Μαριλένα Σούκουλη που αναλαμβάνει υφυπουργός Περιβάλλοντος και Ενέργειας.

Στο πλαίσιο του ανασχηματισμού που ανακοινώθηκε, υφυπουργός Περιβάλλοντος και Ενέργειας αναλαμβάνει η βουλευτής Κορινθίας της ΝΔ, Μαριλένα Σούκουλη. Η Μαρία

Διαβάστε περισσότερα »

Ιστορικό

[pmpro_login redirect="/account/"]