Πρόγραμμα εκδηλώσεων της Ημαθίας
[ditty id=231425 category="h-thesh-tou-laou"]

Ένα δημοτικό κολυμβητήριο που “ανθεί”… αλλά και “καίει”!

Στο ζήτημα του κολυμβητηρίου στον Άγιο Νικόλαο στάθηκε ο αντιδήμαρχος Νάουσας Στέλιος Δάγγας, που «καίει 55 τόνους πετρέλαιο τον χρόνο και κοστίζει πάνω από 200.000 ευρώ», όπως είπε στον γ.γ. Αθλητισμού Ιούλιο Συναδινό, στη διάρκεια της συνάντησής τους στο δημαρχείο.

Ο κ. Δάγγας σημείωσε ότι ο σχεδιασμός του δήμου προβλέπει ενεργειακή αναβάθμιση, που θα καταφέρει μείωση του κόστους κατά περίπου 30%. «Όταν σε άλλες μεγάλες πόλεις κλείνουν τα κολυμβητήρια, εμείς καταφέρνουμε και το κρατάμε ανοικτό υπέρ του αθλητισμού και να το αναβαθμίζουμε» τόνισε ο αντιδήμαρχος, ζητώντας λόγω της επιβάρυνσης του δήμου τη στήριξη από την πλευρά της γ.γ. Αθλητισμού σε αθλητικά έργα υποδομής.

Κοινοποίηση της ανάρτησης:

Σχετικές αναρτήσεις

Επιστολή στον «ΛΑΟ» – Γιατί ξεχάστηκε το μνημείο του Μακεδονικού Αγώνα στο πρόγραμμα εορτασμού από την ΠΕ Ημαθίας;

  κ. Διευθυντά, Με αφορμή το πρόγραμμα εορτασμού της ημέρας του Μακεδονικού Αγώνα στις 18 Οκτωβρίου 2026, εκθέτω τις παρακάτω

Διαβάστε περισσότερα »

Ιστορικό

[pmpro_login redirect="/account/"]