Πρόγραμμα εκδηλώσεων της Ημαθίας
  Την Τετάρτη 29 Απριλίου: Εκδήλωση για την Παγκόσμια Ημέρα Καβάφη στη Δημοτική Βιβλιοθήκη Νάουσας

  Την Τετάρτη 29 Απριλίου: Εκδήλωση για την Παγκόσμια Ημέρα Καβάφη στη Δημοτική Βιβλιοθήκη Νάουσας

Στις 27 Απριλίου στο 16ο Δ.Σχ.  Βέροιας  Προβολή της βραβευμένης ταινίας “ο δάσκαλος που υποσχέθηκε τη θάλασσα”

Στις 27 Απριλίου στο 16ο Δ.Σχ. Βέροιας Προβολή της βραβευμένης ταινίας “ο δάσκαλος που υποσχέθηκε τη θάλασσα”

Την Τρίτη 28 Απριλίου στη Στέγη Συναυλία Χορωδίας και  Χοροθεατρικής ομάδας του 4ου Γυμνάσιου Βέροιας για την ΑΓΑΠΗ

Την Τρίτη 28 Απριλίου στη Στέγη Συναυλία Χορωδίας και Χοροθεατρικής ομάδας του 4ου Γυμνάσιου Βέροιας για την ΑΓΑΠΗ

Την Τετάρτη 29 Απριλίου στη Δημόσια Βιβλιοθήκη Βέροιας Παρουσιάζεται το βιβλίο  του Βαλάντη Παπαγεωργίου  «Το Μακεδονικό Ζήτημα και η πολιτική των Μεγάλων Δυνάμεων μέσα από τον Βρετανικό Τύπο»

Την Τετάρτη 29 Απριλίου στη Δημόσια Βιβλιοθήκη Βέροιας Παρουσιάζεται το βιβλίο του Βαλάντη Παπαγεωργίου «Το Μακεδονικό Ζήτημα και η πολιτική

ΚΥΡΙΑΚΗ  24 ΜΑΪΟΥ 2026       Το μπαλέτο «Δον Κιχώτης», από το Κρατικό Θέατρο του Νόβι Σαντ Σερβίας, στον Χώρο Τεχνών, με 35 χορευτές επί σκηνής

ΚΥΡΙΑΚΗ  24 ΜΑΪΟΥ 2026   Το μπαλέτο «Δον Κιχώτης», από το Κρατικό Θέατρο του Νόβι Σαντ Σερβίας, στον Χώρο Τεχνών, με 35 χορευτές

Την Πέμπτη 30 Απριλίου, στο φουαγιέ της Στέγης Παρουσιάζεται το βιβλίο  «Αλάτι Χοντρό», του δικηγόρου και συγγραφέα Μιχάλη Τοπαλίδη

Την Πέμπτη 30 Απριλίου, στο φουαγιέ της Στέγης Παρουσιάζεται το βιβλίο «Αλάτι Χοντρό», του δικηγόρου και συγγραφέα Μιχάλη Τοπαλίδη

Χορούς και τραγούδια από τα ημαθιώτικα Πιέρια, δίδαξε ο Γιάννης Τσιαμήτρος σε σεμινάριο στη Λευκάδα

Χορούς και τραγούδια από τα ημαθιώτικα Πιέρια, δίδαξε ο Γιάννης Τσιαμήτρος σε σεμινάριο στη Λευκάδα

[ditty id=231425 category="h-thesh-tou-laou"]

Συντεταγμένη τουριστική προβολή της Νάουσας στη Βαρσοβία μέσω… Θεσσαλονίκης

Η Νάουσα ως τουριστικός προορισμός παρουσιάστηκε στο πλαίσιο της συμμετοχής του δήμου Νάουσας στη Βαρσοβία, μέσω του μηχανισμού «Διπλωματία των Πόλεων» του δήμου Θεσσαλονίκης. 

Σύμφωνα με το σχετικό δελτίο τύπου, ο δήμος Νάουσας συνεχίζει συντεταγμένα την προσπάθεια αξιοποίησης του Μνημονίου Συνεργασίας με τον δήμο Θεσσαλονίκης, παρουσιάζοντας τη Νάουσα ως δορυφορικό εναλλακτικό προορισμό της Θεσσαλονίκης, στην προσπάθειά της συμπρωτεύουσας για ενίσχυση του ρεύματος τουριστών από τη δυναμικά αναπτυσσόμενη αγορά της Πολωνίας.

Στις παρουσιάσεις που έγιναν στην πολωνική πρωτεύουσα συμμετείχαν ο δήμαρχος Νίκος Κουτσογιάννης και ο δημοτικός σύμβουλος (και τέως αντιδήμαρχος Πολιτισμού και Τουρισμού) Δημήτρης Μάντσιος.  Παρουσιάστηκε η Νάουσα ως ένας υπέροχος χώρος πράσινου, νερών, βουνού, παράδοσης, ως ο τόπος συνάντησης του Αριστοτέλη και του Αλέξανδρου, αλλά και μια επιλογή καλής γαστρονομίας και εξαιρετικού κρασιού. Παράλληλα αναδείχθηκε η περιοχή μας ως εναλλακτικός προορισμός ιδανικός για χαλάρωση για τους μεγαλύτερους, αλλά και διαρκή δράση για τους νεότερους. 

«Η Νάουσα των εναλλακτικών μορφών τουρισμού ήρθε για να μείνει. Ευχαριστώ θερμά τον δήμαρχο Θεσσαλονίκης Γιάννη Μπουτάρη για τα καλά του λόγια για τη Νάουσα και την αγάπη με την οποία μας περιβάλλει, καθώς και τον Σπύρο Πέγκα και όλα τα παιδιά του τμήματος Τουρισμού του Δήμου Θεσσαλονίκης. Η δική τους επιτυχία όλα αυτά τα χρόνια αποτελεί τη βάση και το παράδειγμα της δικής μας ανάπτυξης» σημειώνει σε δηλώσεις του ο δήμαρχος Νάουσας.

Να σημειωθεί ότι ο δήμος Νάουσας θα πραγματοποιήσει κι άλλες δράσεις προσέγγισης της πολωνικής αγοράς. Μία από αυτές είναι ένα διαφημιστικό βίντεο που θα αφορά τη Νάουσα και θα προβάλλεται στα πολωνικά κανάλια και στο διαδίκτυο.

Κοινοποίηση της ανάρτησης:

Σχετικές αναρτήσεις

Τάσος Μπαρτζώκας: Ορισμός νέων μελών στη Ρυθμιστική Αρχή Αποβλήτων, Ενέργειας και Υδάτων

Στη συνεδρίαση της Επιτροπής Θεσμών και Διαφάνειας της Βουλής, αντικείμενο της οποίας είναι ο κοινοβουλευτικός έλεγχος των Ανεξάρτητων Αρχών και

Διαβάστε περισσότερα »

Ιστορικό

[pmpro_login redirect="/account/"]