Πρόγραμμα εκδηλώσεων της Ημαθίας
[ditty id=231425 category="h-thesh-tou-laou"]

Η ταινία Έξοδος 1826 στον Κινηματογράφο Νάουσας

Η ταινία “Έξοδος 1826” προβάλλεται στα CinΈρια από την Τετάρτη στα σχολεία. Πέμπτη και Παρασκευή υπάρχουν προβολές στις 6 το απόγευμα, ενώ την Κυριακή στις 12 το μεσημέρι.

Είναι μια ανεξάρτητη παραγωγή και αφορά την ιστορία 120 αντρών από τη Σαμαρίνα Γρεβενών και τα γύρω χωριά, που έσπευσαν να βοηθήσουν στην Έξοδο του Μεσολογγίου, τον Απρίλιο του 1826. Η ταινία είναι βασισμένη στο δημοτικό μας τραγούδι «Παιδιά της Σαμαρίνας», στα διασωθέντα ιστορικά στοιχεία και στη μυθοπλασία. 

 

Η ΠΕΝΤΑΜΟΡΦΗ ΚΑΙ ΤΟ ΤΕΡΑΣ ΣΥΝΕΧΙΖΕΙ για δεύτερη εβδομάδα, 23 – 29 Μαρτίου στις 21:00.

ΣΑΒΒΑΤΟ 25/3 ΚΥΡΙΑΚΗ 26/3 18:00 ΜΕΤΑΓΛΩΤΤΙΣΜΕΝΟ Κ 21:00

Μία από τις πιο γνωστές και συμβολικές ιστορίες αγάπης, ένα από τα κλασικά παραμύθια που έχουν αγγίξει τις καρδιές όλων, επιστρέφει με μια εκθαμβωτική live-action υπερπαραγωγή από την Disney. «Η Πεντάμορφη και το Τέρας» φέρει τη σκηνοθετική υπογραφή του πολυσχιδή Bill Condon (Όσκαρ Σεναρίου για το Gods and Monsters), που χορογραφεί ένα εντυπωσιακό θέαμα με την αίγλη της κορυφαίας ταινίας κινουμένων σχεδίων του 1991, λαμπερούς πρωταγωνιστές και μαγική ατμόσφαιρα.

Κοινοποίηση της ανάρτησης:

Σχετικές αναρτήσεις

Συναυλία Αλληλεγγύης «Σαν Ραδιόφωνο vol.2» από το μουσικό σχήμα «Μπούσουλας» για το Κοινωνικό Παντοπωλείο & Φαρμακείο του Δήμου Βέροιας

Ο Δήμος Βέροιας, το Κοινωνικό Παντοπωλείο και Κοινωνικό Φαρμακείο και το μουσικό σχήμα «Μπούσουλας», σας προσκαλούν σε μια ξεχωριστή μουσική

Διαβάστε περισσότερα »

Συνεχίζεται έως και τις 10 Σεπτεμβρίου το 1ο Μουσικό Φεστιβάλ Κοινοτήτων Δήμου Αλεξάνδρειας

Συνεχίζεται την Πέμπτη 27 Αυγούστου με την μεγάλη συναυλία του Κώστα Μπίγαλη στην Αλεξάνδρεια, το 1ο Μουσικό Φεστιβάλ Κοινοτήτων. Αποτελεί

Διαβάστε περισσότερα »

Ιστορικό

[pmpro_login redirect="/account/"]