Πρόγραμμα εκδηλώσεων της Ημαθίας
[ditty id=231425 category="h-thesh-tou-laou"]

Οι γιατροί της Ημαθίας τίμησαν τη μνήμη των προστατών τους Αγίων Κύρου και Ιωάννου

Τη μνήμη των προστατών τους Αγίων Κύρου και Ιωάννου των Αναργύρων τίμησαν το πρωί της Τρίτης ο Ιατρικός και ο Οδοντιατρικός Σύλλογος Ημαθίας στον ιερό ναό Αγίων Αναργύρων. Ο Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης κ. Παντελεήμων λειτούργησε και κήρυξε το θείο λόγο. Στο τέλος της θείας Λειτουργίας τέλεσε αρτοκλασία για τα μέλη του Ιατρικού και Οδοντιατρικού Συλλόγου, καθώς επίσης και μνημόσυνο για τα κοιμηθέντα μέλη τους.

Εκ μέρους των γιατρών ομιλία εκφώνησε ο γιατρός κ. Αποστολίδης με θέμα τη διαχείριση του θανάτου από τους γιατρούς και τους νοσηλευτές.

Κοινοποίηση της ανάρτησης:

Σχετικές αναρτήσεις

Σε εκδήλωση της ΔΕΕΠ ΝΔ, στο Επιμελητήριο Για το εθνικό πρόγραμμα ΠΡΟΛΑΜΒΑΝΩ, ενημέρωσε φορείς και πολίτες της Ημαθίας, η αν. υπουργός Υγείας, Ειρήνη Αγαπηδάκη

-Επίσκεψη Κινητών Ομάδων σε Φυτειά, Αρκοχώρι και Αγγελοχώρι   Για το εθνικό πρόγραμμα ΠΡΟΛΑΜΒΑΝΩ και την προσπάθεια του Υπουργείου να

Διαβάστε περισσότερα »

Ιστορικό

[pmpro_login redirect="/account/"]