Πρόγραμμα εκδηλώσεων της Ημαθίας
  Την Τετάρτη 29 Απριλίου: Εκδήλωση για την Παγκόσμια Ημέρα Καβάφη στη Δημοτική Βιβλιοθήκη Νάουσας

  Την Τετάρτη 29 Απριλίου: Εκδήλωση για την Παγκόσμια Ημέρα Καβάφη στη Δημοτική Βιβλιοθήκη Νάουσας

Στις 27 Απριλίου στο 16ο Δ.Σχ.  Βέροιας  Προβολή της βραβευμένης ταινίας “ο δάσκαλος που υποσχέθηκε τη θάλασσα”

Στις 27 Απριλίου στο 16ο Δ.Σχ. Βέροιας Προβολή της βραβευμένης ταινίας “ο δάσκαλος που υποσχέθηκε τη θάλασσα”

Την Τρίτη 28 Απριλίου στη Στέγη Συναυλία Χορωδίας και  Χοροθεατρικής ομάδας του 4ου Γυμνάσιου Βέροιας για την ΑΓΑΠΗ

Την Τρίτη 28 Απριλίου στη Στέγη Συναυλία Χορωδίας και Χοροθεατρικής ομάδας του 4ου Γυμνάσιου Βέροιας για την ΑΓΑΠΗ

Την Τετάρτη 29 Απριλίου στη Δημόσια Βιβλιοθήκη Βέροιας Παρουσιάζεται το βιβλίο  του Βαλάντη Παπαγεωργίου  «Το Μακεδονικό Ζήτημα και η πολιτική των Μεγάλων Δυνάμεων μέσα από τον Βρετανικό Τύπο»

Την Τετάρτη 29 Απριλίου στη Δημόσια Βιβλιοθήκη Βέροιας Παρουσιάζεται το βιβλίο του Βαλάντη Παπαγεωργίου «Το Μακεδονικό Ζήτημα και η πολιτική

ΚΥΡΙΑΚΗ  24 ΜΑΪΟΥ 2026       Το μπαλέτο «Δον Κιχώτης», από το Κρατικό Θέατρο του Νόβι Σαντ Σερβίας, στον Χώρο Τεχνών, με 35 χορευτές επί σκηνής

ΚΥΡΙΑΚΗ  24 ΜΑΪΟΥ 2026   Το μπαλέτο «Δον Κιχώτης», από το Κρατικό Θέατρο του Νόβι Σαντ Σερβίας, στον Χώρο Τεχνών, με 35 χορευτές

Την Πέμπτη 30 Απριλίου, στο φουαγιέ της Στέγης Παρουσιάζεται το βιβλίο  «Αλάτι Χοντρό», του δικηγόρου και συγγραφέα Μιχάλη Τοπαλίδη

Την Πέμπτη 30 Απριλίου, στο φουαγιέ της Στέγης Παρουσιάζεται το βιβλίο «Αλάτι Χοντρό», του δικηγόρου και συγγραφέα Μιχάλη Τοπαλίδη

Χορούς και τραγούδια από τα ημαθιώτικα Πιέρια, δίδαξε ο Γιάννης Τσιαμήτρος σε σεμινάριο στη Λευκάδα

Χορούς και τραγούδια από τα ημαθιώτικα Πιέρια, δίδαξε ο Γιάννης Τσιαμήτρος σε σεμινάριο στη Λευκάδα

[ditty id=231425 category="h-thesh-tou-laou"]

Με κάλαντα από τα παιδιά έκλεισε το bazaar της «Πρωτοβουλίας για το Παιδί» στο Δικαστικό Μέγαρο Βέροιας

Μετά από φιλοξενία τριών ημερών (Τρίτη 13/12 έως και Πέμπτη 15/12) στο φουαγιέ του Δικαστικού Μεγάρου Βεροίας, το  1ο Bazaar του Οργανισμού μας στον χώρο αυτόν έκλεισε χθες, με πανηγυρικό τρόπο: τα παιδιά από τα Σπίτια της Βεργίνας και της Βέροιας έψαλλαν τα χριστουγεννιάτικα κάλαντα τους δικαστικούς λειτουργούς και στους υπαλλήλους.

Το χριστουγεννιάτικο Bazaar αποτέλεσε μία μικρή ευχάριστη τομή στη ζωή του Μεγάρου, καθώς διάνθισε τον χώρο με τις πολύχρωμες-περίτεχνες δημιουργίες των εθελοντριών της Πρωτοβουλίας, αποδίδοντας ταυτόχρονα ένα σημαντικό έσοδο για το έργο της. Η υποδοχή του από τους χρήστες του χώρου, λειτουργούς, υπαλλήλους και κοινό υπήρξε θερμή.

Τα παιδιά του Οργανισμού, συνοδευόμενα από τις φροντίστριές τους, έψαλαν τα κάλαντα ενώπιον του Εισαγγελέα Πρωτοδικών Βεροίας κυρίου Στέφανου Ζαρκαντζιά, του Αντισαγγελέα και Εισαγγελέα Ανηλίκων κυρίου Δημητρίου Σταύρου, της Προϊσταμένης του Πρωτοδικείου κυρίας Μαρίας Μαραντίδου και των  δικαστικών υπαλλήλων, μέσα σε κλίμα χαράς και συγκίνησης.

Ο κύριος Ζαρκαντζιάς παρέδωσε στον Πρόεδρο της Πρωτοβουλίας για το Παιδί μία κάμερα και ένα φάκελο με χρηματικό ποσόν 310€, προϊόντα δωρεών των δικαστικών λειτουργών και των δικαστικών υπαλλήλων της Ημαθίας, ευχόμενος στα παιδιά καλή πρόοδο και καλές γιορτές. Η κυρία Μαραντίδου απηύθυνε στα παιδιά με θερμά λόγια χρήσιμες νουθεσίες και ευχήθηκε ανάλογα. Τα παιδιά ανταπέδωσαν τις ευχές. Στη συνέχεια τους παρατέθηκε εξαιρετικά πλούσιο μπουφέ.

Το Διοικητικό Συμβούλιο της Πρωτοβουλίας για το Παιδί ευχαριστεί ολόθερμα όλους τους συντελεστές της όμορφης τριήμερης φιλοξενίας, που ενίσχυσε τους δεσμούς του Οργανισμού με τον χώρο των Δικαστικών και ανανέωσε το φρόνημα διοικούντων και εργαζομένων για τη συνέχιση του έργου της φροντίδας και προστασίας παιδιών σε κίνδυνο. Ιδιαίτερες όμως  ευχαριστίες οφείλονται στην ψυχή των εκδηλώσεων, την ακαταπόνητη κυρία Μαριάννα Κατσαβού, Γραμματέα της Εισαγγελίας, που συνέλαβε την ιδέα αυτής της παρουσίας και την υλοποίησε άριστα, ενσαρκώνοντας ιδανικά το πρότυπο του κοινωνικού υποστηρικτή αυτών των παιδιών και ικανοποιώντας σχετική επιθυμία της Εισαγγελέως του Αρείου Πάγου  κυρίας Ξένης Δημητρίου.

Ευχόμαστε Καλή Χρονιά με υγεία, σε όλους τους φίλους μας, δικαστικούς λειτουργούς και δικαστικούς υπαλλήλους της Ημαθίας!

Το Δ.Σ.

Κοινοποίηση της ανάρτησης:

Σχετικές αναρτήσεις

Τάσος Μπαρτζώκας: Ορισμός νέων μελών στη Ρυθμιστική Αρχή Αποβλήτων, Ενέργειας και Υδάτων

Στη συνεδρίαση της Επιτροπής Θεσμών και Διαφάνειας της Βουλής, αντικείμενο της οποίας είναι ο κοινοβουλευτικός έλεγχος των Ανεξάρτητων Αρχών και

Διαβάστε περισσότερα »

Ιστορικό

[pmpro_login redirect="/account/"]