Πρόγραμμα εκδηλώσεων της Ημαθίας
Την Τετάρτη 29 Απριλίου στη Δημόσια Βιβλιοθήκη Βέροιας Παρουσιάζεται το βιβλίο  του Βαλάντη Παπαγεωργίου  «Το Μακεδονικό Ζήτημα και η πολιτική των Μεγάλων Δυνάμεων μέσα από τον Βρετανικό Τύπο»

Την Τετάρτη 29 Απριλίου στη Δημόσια Βιβλιοθήκη Βέροιας Παρουσιάζεται το βιβλίο του Βαλάντη Παπαγεωργίου «Το Μακεδονικό Ζήτημα και η πολιτική

ΚΥΡΙΑΚΗ  24 ΜΑΪΟΥ 2026       Το μπαλέτο «Δον Κιχώτης», από το Κρατικό Θέατρο του Νόβι Σαντ Σερβίας, στον Χώρο Τεχνών, με 35 χορευτές επί σκηνής

ΚΥΡΙΑΚΗ  24 ΜΑΪΟΥ 2026   Το μπαλέτο «Δον Κιχώτης», από το Κρατικό Θέατρο του Νόβι Σαντ Σερβίας, στον Χώρο Τεχνών, με 35 χορευτές

Την Πέμπτη 30 Απριλίου, στο φουαγιέ της Στέγης Παρουσιάζεται το βιβλίο  «Αλάτι Χοντρό», του δικηγόρου και συγγραφέα Μιχάλη Τοπαλίδη

Την Πέμπτη 30 Απριλίου, στο φουαγιέ της Στέγης Παρουσιάζεται το βιβλίο «Αλάτι Χοντρό», του δικηγόρου και συγγραφέα Μιχάλη Τοπαλίδη

Χορούς και τραγούδια από τα ημαθιώτικα Πιέρια, δίδαξε ο Γιάννης Τσιαμήτρος σε σεμινάριο στη Λευκάδα

Χορούς και τραγούδια από τα ημαθιώτικα Πιέρια, δίδαξε ο Γιάννης Τσιαμήτρος σε σεμινάριο στη Λευκάδα

Την Δευτέρα 27 Απριλίου στη Δημόσια Βιβλιοθήκη Βέροιας Παρουσιάζεται το νέο βιβλίο της Χάιδως Μπατσαρά-Τζήκα, «Τα Πρώτα μου Ποιήματα»

Την Δευτέρα 27 Απριλίου στη Δημόσια Βιβλιοθήκη Βέροιας Παρουσιάζεται το νέο βιβλίο της Χάιδως Μπατσαρά-Τζήκα, «Τα Πρώτα μου Ποιήματα»

Το Σάββατο 25 Απριλίου 2026 Περίπατος βιβλίου με τον Μάκη Δημητράκη και το «Ηλιοτρόπιο»

Το Σάββατο 25 Απριλίου 2026 Περίπατος βιβλίου με τον Μάκη Δημητράκη και το «Ηλιοτρόπιο»

Σάββατο 25 Απριλίου, στο ΣΤΑΡ Παρουσιάζεται  το βιβλίο «Γυάλινα Παιδιά – Αληθινές ζωές»

Σάββατο 25 Απριλίου, στο ΣΤΑΡ Παρουσιάζεται το βιβλίο «Γυάλινα Παιδιά – Αληθινές ζωές»

[ditty id=231425 category="h-thesh-tou-laou"]

Στο μουσικό εργαστήρι του Κυριάκου Καραγκιοζίδη η Εύξεινος Λέσχη Χαρίεσσας

Μια άκρως εποικοδομητική επίσκεψη πραγματοποίησε την Κυριακή το απόγευμα η οικογένεια της Ευξείνου Λέσχης Χαρίεσσας στο εργαστήρι παραδοσιακών μουσικών οργάνων του Κυριάκου Καραγκιοζίδη στο Αγγελοχώρι.

Στην επίσκεψη παραβρέθηκαν οι μαθητές των τμημάτων λύρας της Λέσχης (που λειτουργεί για δεύτερη συνεχόμενη χρονιά) μαζί με τον δάσκαλό τους Στέφανο Σισμανίδη, καθώς και παιδιά των χορευτικών τμημάτων παρουσία του χοροδιδασκάλου τους Βαγγέλη Λάχανη. Αφήνοντας στην άκρη την κυριακάτικη έξοδο αφιέρωσαν λίγο από τον ελεύθερο τους χρόνο, για μια επίσκεψη γεμάτη “νόημα”. Ο 82χρονος κ. Καραγκιοζίδης δεν  άνοιξε μόνο το εργαστήρι του άλλα και την καρδιά του, αφού αφηγήθηκε πως με τη δύναμη της θέλησης έφτασε σήμερα ως εδώ! Μια ευχάριστη έκπληξη επιφύλαξε για τον δάσκαλο της λύρας, αφού του χάρισε μια από τις λύρες της συλλογής του!

 

«Ιδιαίτερη τιμή για όλους να έχουμε “οδηγό” στο έργο που αναλάβαμε για τη διατήρηση και διάδοση της πλούσιας πολιτιστικής μας κληρονομιάς έναν άνθρωπο γεμάτο αγάπη, καλοσύνη και αστείρευτη διάθεση για ζωή» δηλώνει το Δ.Σ. της Ευξείνου Λέσχης Χαρίεσσας.

Κοινοποίηση της ανάρτησης:

Σχετικές αναρτήσεις

Την Τετάρτη 29 Απριλίου στη Δημόσια Βιβλιοθήκη Βέροιας Παρουσιάζεται το βιβλίο του Βαλάντη Παπαγεωργίου «Το Μακεδονικό Ζήτημα και η πολιτική των Μεγάλων Δυνάμεων μέσα από τον Βρετανικό Τύπο»

Εκδήλωση παρουσίασης του νέου βιβλίου του κ. Βαλάντη Παπαγεωργίου, Δικηγόρου Θεσσαλονίκης-Θεολόγου και Διδάκτορα Ιστορίας Α.Π.Θ. διοργανώνεται την Τετάρτη 29 Απριλίου

Διαβάστε περισσότερα »

ΚΥΡΙΑΚΗ  24 ΜΑΪΟΥ 2026   Το μπαλέτο «Δον Κιχώτης», από το Κρατικό Θέατρο του Νόβι Σαντ Σερβίας, στον Χώρο Τεχνών, με 35 χορευτές επί σκηνής

Το μπαλέτο «Δον Κιχώτης», από το Κρατικό Θέατρο του Νόβι Σαντ της Σερβίας, φιλοξενεί η ΚΕΠΑ Δήμου Βέροιας την Κυριακή

Διαβάστε περισσότερα »

Ιστορικό

[pmpro_login redirect="/account/"]