Πρόγραμμα εκδηλώσεων της Ημαθίας
[ditty id=231425 category="h-thesh-tou-laou"]

Περί της Οδού Μητροπόλεως…

Της τέως Δημάρχου Βέροιας Χαρούλας Ουσουλτζόγλου

 

Αποφεύγω να απαντώ σε δημοσιεύματα. Επιτρέψτε μου όμως, να καταθέσω λίγα στοιχεία, αφού προκλήθηκα από προχθεσινό δημοσίευμα το οποίο υπογράφει ο κ. Γιώργος Λιόλιος. Στο δημοσίευμα, ο υπογράφων υποστηρίζει ότι, ως δήμαρχος, παρέπεμψα το ζήτημα της οδού Μητροπόλεως «στις καλένδες» και απέφυγα την «καυτή πατάτα», υπονοώντας προφανώς ότι φοβήθηκα το πολιτικό κόστος…

Υπενθυμίζω λοιπόν:

1. Η θητεία μου, ξεκίνησε μετά την κατάχωση του ρωμαϊκού δρόμου(που έγινε… με έγκριση του ΥΠΠΟ!!!). Επίσης, η θητεία μου ξεκίνησε ακριβώς μετά την απόφαση του ΣτΕ.

2. Μόλις ανέλαβα ξεκίνησα άμεσα τις διαδικασίες για την εκπόνηση κυκλοφοριακής μελέτης ώστε με απόλυτη σοβαρότητα να μεθοδευτεί η οριστική λύση αποκατάστασης της οδού και να μην ταλαιπωρείται η πόλη με προχειρότητες. 

3. Παράλληλα, στη διάρκεια της θητείας μου, εκπονήθηκε προμελέτη με την αγαστή συνεργασία του Δήμου και της Εφορείας Αρχαιοτήτων για την καινοτόμα αποκατάσταση της  ρωμαϊκής οδού.

4. Το ερώτημα λοιπόν που τίθεται σήμερα είναι: Τι έκανε έκτοτε η Αρχαιολογία; Διότι όπως αποδεικνύεται από το προαναφερθέντα, ο Δήμος  σεβάστηκε και ήταν απολύτως συνεπής με τις υποχρεώσεις του απέναντι στην απόφαση του ΣτΕ και όχι μόνο.

Κοινοποίηση της ανάρτησης:

Σχετικές αναρτήσεις

Σημαντική διεθνής διάκριση σε Φεστιβάλ του Παρισιού, για το Τμήμα Λαογραφίας της ΚΕΠΑ Δ. Βέροιας

Με μια σπουδαία διεθνή διάκριση ολοκληρώθηκε η επιτυχημένη συμμετοχή του Τμήματος Λαογραφίας της ΚΕΠΑ Δήμου Βέροιας στον 38ο Διεθνή Διαγωνισμό και

Διαβάστε περισσότερα »

Τάσος Μπαρτζώκας: Υπογράφηκε η σύμβαση για την εκπόνηση της μελέτης, ύψους 4,6 εκατ. ευρώ, για το εγγειοβελτιωτικό έργο «ΒΕΡΓΙΝΑ – ΜΕΛΙΚΗ – ΑΙΓΙΝΙΟ»

Με επιμονή και σοβαρότητα προχωρά το εμβληματικό εγγειοβελτιωτικό έργο άρδευσης “Βεργίνας – Μελίκης – Αιγινίου” Σημαντικές εξελίξεις για την πορεία

Διαβάστε περισσότερα »

Ιστορικό

[pmpro_login redirect="/account/"]