Πρόγραμμα εκδηλώσεων της Ημαθίας
[ditty id=231425 category="h-thesh-tou-laou"]

H πρόταση του Γιάννη Καπανίδη

Ο έγκριτος δικηγόρος της Βέροιας κ. Γιάννης Καπανίδης, δημοσίευσε στον «ΛΑΟ» της 5ης Οκτωβρίου 2016 ένα άρθρο (ο ίδιος το ονομάζει επιστολή) με το οποίο, πλήρως αιτιολογημένα,προτείνει λύση νομικά βάσιμη,λογικά ακλόνητη αλλά και απόλυτα ρεαλιστική,για το θέμα του Ρωμαϊκού δρόμου της οδού Μητροπόλεως.

Είναι γνωστό ότι το ζήτημα αυτό απασχολεί-ταλαιπωρεί από χρόνια και τον Δήμο της Βέροιας αλλά και φορείς και τους πολίτες, θα έλεγα, όλους. 

Ως εραστής της πόλης μου, συνυπογράφω το άρθρο και την πρόταση του κ. Καπανίδη και υπογραμμίζω την ανάγκη αυτή (η πρόταση) να εισαχθεί στο Δημοτικό συμβούλιο για συζήτηση και λήψη αποφάσεων που θα δώσουν τέλος σε ένα πολύπαθο καίριο θέμα της Βέροιας.

Γιώργος Καλογήρου

Κοινοποίηση της ανάρτησης:

Σχετικές αναρτήσεις

ΛΒ´ Παύλεια | Με μεγάλη επιτυχία το χορωδιακό φεστιβάλ «ἐν χορδαῖς καί ὀργάνῳ» στη Βέροια

Οι εκδηλώσεις των «ΛΒ΄  Παυλείων» συνεχίστηκαν το απόγευμα της Τετάρτης, 24ης Ιουνίου, στο Παύλειο Πολιτιστικό Κέντρο στη Βέροια με το χορωδιακό

Διαβάστε περισσότερα »

Διανομή στους ωφελούμενους του Κοινωνικού Παντοπωλείου Αλεξάνδρειας στις 26 και 29 Ιουνίου

Το Κοινωνικό Παντοπωλείο του Τμήματος Κοινωνικής Πολιτικής και Προστασίας της Υγείας του Δήμου Αλεξάνδρειας, θα πραγματοποιήσει τη μηνιαία διανομή τροφίμων,

Διαβάστε περισσότερα »

Ιστορικό

[pmpro_login redirect="/account/"]