Πρόγραμμα εκδηλώσεων της Ημαθίας
[ditty id=231425 category="h-thesh-tou-laou"]

Στην Αθήνα με Μπαλτά ο δήμαρχος Βέροιας την Πέμπτη

Ραντεβού με τον υπουργό Πολιτισμού Αριστείδη Μπαλτά θα έχει κατά πάσα πιθανότητα την ερχόμενη Πέμπτη ο δήμαρχος Κώστας Βοργιαζίδης. Αυτή την ενημέρωση έκανε ο ίδιος στη συνεδρίαση του δημοτικού συμβουλίου της Δευτέρας. Θέμα της συζήτησης φυσικά το επίμαχο ζήτημα της αναοριοθέτησης του αρχαιολογικού χώρου της Βέροιας.

Σε ερώτηση του «ΛΑΟΥ» προς τον δήμαρχο, μας απάντησε ότι “το άμεσο ραντεβού γίνεται για να κεφαλαιοποιήσουμε τα αποτελέσματα της σύσκεψης του Σαββάτου στο Επιμελητήριο και τη συνοχή των φορέων και ολόκληρης της πόλης απέναντι στα σχέδια του υπουργείου”. Τόνισε επίσης ότι στη σύσκεψη θα παραβρίσκεται και η γενική γραμματέας κα. Βλαζάκη, με στόχο να συζητηθεί το θέμα επί της ουσίας.

Κοινοποίηση της ανάρτησης:

Σχετικές αναρτήσεις

Ομόφωνα αρνητικό το Δημοτικό Συμβούλιο Βέροιας, στην αυξημένη ποσότητα εξόρυξης υλικού στο Βέρμιο, από την ΟΜΥΑ

-Με χειροκρότημα των κατοίκων συνοδεύτηκε η απόφαση Στο επίκεντρο της τοπικής επικαιρότητας βρέθηκε τον τελευταίο καιρό το λατομείο βιομηχανικού ορυκτού

Διαβάστε περισσότερα »

Ιστορικό

[pmpro_login redirect="/account/"]