Πρόγραμμα εκδηλώσεων της Ημαθίας
[ditty id=231425 category="h-thesh-tou-laou"]

Ξανά λασπόνερο, αλλά…

Το δυσάρεστο είναι το… αναμενόμενο! Ότι για μια ακόμη φορά, μετά από τόση βροχή, θόλωσε και λάσπωσε το νερό του δικτύου της Νάουσας, με αποτέλεσμα ο κόσμος να οδηγείται και πάλι στην αγορά εμφιαλωμένου νερού. Τουλάχιστον αυτή τη φορά υπάρχει και ένα ευχάριστο. Ότι δήμος και ΔΕΥΑΝ σχεδιάζουν, κατά τις πληροφορίες μας, έργο υποδομής κάπου κοντά στις πηγές, που στόχο θα έχει ακριβώς να λύσει αυτό το πρόβλημα που δεν έλυσαν οι δεξαμενές καθίζησης, που τοποθετήθηκαν (και στην πορεία αναβαθμίστηκαν!) τα προηγούνενα χρόνια.

Μακάρι αυτή τη φορά να λυθεί το πρόβλημα. Διότι δεν νοείται το 2016 να υπάρχει πόλη που να πίνει λασπόνερα κάθε που βρέχει δυνατά. Φτάνει!

Κοινοποίηση της ανάρτησης:

Σχετικές αναρτήσεις

Στρατιωτικοί ζητούν ένταξη στα βαρέα και ανθυγιεινά για ειδικές υπηρεσίες

Η Πανελλαδική Ομοσπονδία Ενώσεων Στρατιωτικών (ΠΟΕΣ) καλεί το Υπουργείο Εθνικής Άμυνας να επεκτείνει την ένταξη στα Βαρέα και Ανθυγιεινά Επαγγέλματα

Διαβάστε περισσότερα »

Ιστορικό

[pmpro_login redirect="/account/"]