Πρόγραμμα εκδηλώσεων της Ημαθίας
  Την Τετάρτη 29 Απριλίου: Εκδήλωση για την Παγκόσμια Ημέρα Καβάφη στη Δημοτική Βιβλιοθήκη Νάουσας

  Την Τετάρτη 29 Απριλίου: Εκδήλωση για την Παγκόσμια Ημέρα Καβάφη στη Δημοτική Βιβλιοθήκη Νάουσας

Στις 27 Απριλίου στο 16ο Δ.Σχ.  Βέροιας  Προβολή της βραβευμένης ταινίας “ο δάσκαλος που υποσχέθηκε τη θάλασσα”

Στις 27 Απριλίου στο 16ο Δ.Σχ. Βέροιας Προβολή της βραβευμένης ταινίας “ο δάσκαλος που υποσχέθηκε τη θάλασσα”

Την Τρίτη 28 Απριλίου στη Στέγη Συναυλία Χορωδίας και  Χοροθεατρικής ομάδας του 4ου Γυμνάσιου Βέροιας για την ΑΓΑΠΗ

Την Τρίτη 28 Απριλίου στη Στέγη Συναυλία Χορωδίας και Χοροθεατρικής ομάδας του 4ου Γυμνάσιου Βέροιας για την ΑΓΑΠΗ

Την Τετάρτη 29 Απριλίου στη Δημόσια Βιβλιοθήκη Βέροιας Παρουσιάζεται το βιβλίο  του Βαλάντη Παπαγεωργίου  «Το Μακεδονικό Ζήτημα και η πολιτική των Μεγάλων Δυνάμεων μέσα από τον Βρετανικό Τύπο»

Την Τετάρτη 29 Απριλίου στη Δημόσια Βιβλιοθήκη Βέροιας Παρουσιάζεται το βιβλίο του Βαλάντη Παπαγεωργίου «Το Μακεδονικό Ζήτημα και η πολιτική

ΚΥΡΙΑΚΗ  24 ΜΑΪΟΥ 2026       Το μπαλέτο «Δον Κιχώτης», από το Κρατικό Θέατρο του Νόβι Σαντ Σερβίας, στον Χώρο Τεχνών, με 35 χορευτές επί σκηνής

ΚΥΡΙΑΚΗ  24 ΜΑΪΟΥ 2026   Το μπαλέτο «Δον Κιχώτης», από το Κρατικό Θέατρο του Νόβι Σαντ Σερβίας, στον Χώρο Τεχνών, με 35 χορευτές

Την Πέμπτη 30 Απριλίου, στο φουαγιέ της Στέγης Παρουσιάζεται το βιβλίο  «Αλάτι Χοντρό», του δικηγόρου και συγγραφέα Μιχάλη Τοπαλίδη

Την Πέμπτη 30 Απριλίου, στο φουαγιέ της Στέγης Παρουσιάζεται το βιβλίο «Αλάτι Χοντρό», του δικηγόρου και συγγραφέα Μιχάλη Τοπαλίδη

Χορούς και τραγούδια από τα ημαθιώτικα Πιέρια, δίδαξε ο Γιάννης Τσιαμήτρος σε σεμινάριο στη Λευκάδα

Χορούς και τραγούδια από τα ημαθιώτικα Πιέρια, δίδαξε ο Γιάννης Τσιαμήτρος σε σεμινάριο στη Λευκάδα

[ditty id=231425 category="h-thesh-tou-laou"]

“Κλείνει” λόγω εργασιών την Τρίτη το οδικό τμήμα Κλειδίου -Μεθώνης – Πώς θα κινηθούν τα αυτοκίνητα

Ο Δ/ντης Δ/νσης Αστυνομίας Ημαθίας κ. Γιώργος Τουλίκας αποβλέποντας στην ομαλή και ασφαλή διεξαγωγή της οδικής κυκλοφορίας, την πρόληψη των τροχαίων ατυχημάτων και για ιδιαίτερους λόγους ασφαλείας, λόγω ολικού αποκλεισμού κυκλοφορίας οχημάτων στον Αυτοκινητόδρομο Α1- Ε75 ( Α/Κ Κλειδίου έως Α/Κ Μεθώνης) για την εγκατάσταση γεφυρών δυναμικής σήμανσης στην Ν.Ε.Ο Αθηνών – Θεσσαλονίκης και συγκεκριμένα από τον Α/Κ Κλειδίου έως τον Α/Κ Μεθώνης την Τρίτη 23/08/2016 και από ώρα 07:00 έως 20:00, αποφάσισε τις παρακάτω κυκλοφοριακές ρυθμίσεις.

– Τα οχήματα που κινούνται από Βέροια προς Αθήνα, θα εισέρχονται από τον Α/Κ Νησελίου στην Ε.Ο Αλεξάνδρειας – Κατερίνης με κατεύθυνση προς Κατερίνη και θα εισέρχονται στην Ν.Ε.Ο Αθηνών – Θεσσαλονίκης διαμέσου του Α/Κ Μεθώνης.

– Τα οχήματα που εισέρχονται στην Εγνατία οδό προερχόμενα από Θεσσαλονίκη με προορισμό προς Κατερίνη – Αθήνα θα εισέρχονται από τον Α/Κ Νησελίου στην Ε.Ο Αλεξάνδρειας – Κατερίνης με κατεύθυνση προς Κατερίνη και θα εισέρχονται στην Ν.Ε.Ο Αθηνών – Θεσσαλονίκης διαμέσου του Α/Κ Μεθώνης.

– Επιπρόσθετα θα τοποθετηθεί σήμανση αποκλεισμού στον Α/Κ Κλειδίου, έξοδο οχημάτων από Βέροια προς Αθήνα και τα οχήματα που τυχόν δεν ακολουθήσουν την προγενέστερη σήμανση, θα εισέρχονται στην Ν.Ε.Ο Αθηνών – Θεσσαλονίκης και διαμέσου του Α/Κ Μαλγάρων θα κατευθύνονται στον προορισμό τους.

Κατά την διάρκεια των ανωτέρω εργασιών, η εργοταξιακή σήμανση καθώς και τα μέτρα ασφάλειας που θα εφαρμόζονται, θα είναι σύμφωνα με την εγκεκριμένη τεχνική Έκθεση καθώς και με τα εγκεκριμένα Εγχειρίδια Λειτουργίας και συντήρησης και με τις Προδιαγραφές και Οδηγίες Σήμανσης Εκτελούμενων Έργων των Οδηγιών Μελετών Οδικών Έργων (ΟΜΟΕ – ΣΕΕΟ) σύμφωνα με την απόφαση του Υπουργού Υποδομών Μεταφορών και Δικτύων (ΔΜΕΟ/Ο/613/16-02-2011, ΦΕΚ 905, τ.Β΄ 20-05-2011), σήμανση η οποία εγκρίθηκε ως κατάλληλη προς εφαρμογή για τις ανωτέρω εργασίες από την Εγνατία Οδό Α.Ε.

Η ανωτέρω εγκεκριμένη σήμανση θα τοποθετείται και θα απομακρύνεται από τον ανάδοχο του έργου Αυτοκινητόδρομου Αιγαίου Α.Ε , με μέριμνα της Εγνατίας Οδού Α.Ε.

-Οι παραβάτες της παρούσης διώκονται και τιμωρούνται σύμφωνα με τις διατάξεις των άρθρων 420 Π.Κ. και τις διατάξεις των άρθρων 4, 5, 52, 103 και 104 του Ν.2696/1999 «Περί κυρώσεως του Κ.Ο.Κ.», όπως ισχύει.

 

Κοινοποίηση της ανάρτησης:

Σχετικές αναρτήσεις

Τάσος Μπαρτζώκας: Ορισμός νέων μελών στη Ρυθμιστική Αρχή Αποβλήτων, Ενέργειας και Υδάτων

Στη συνεδρίαση της Επιτροπής Θεσμών και Διαφάνειας της Βουλής, αντικείμενο της οποίας είναι ο κοινοβουλευτικός έλεγχος των Ανεξάρτητων Αρχών και

Διαβάστε περισσότερα »

Εκδρομή μνήμης και ιστορίας του Συλλόγου Μικρασιατών Ν. Ημαθίας στην Καππαδοκία

Μέλη του Συλλόγου Μικρασιατών Ν. Ημαθίας συμμετείχαν στην επταήμερη εκδρομή στο μαγευτικό Πανόραμα της Καππαδοκίας, που διοργάνωσε το Veria Tours

Διαβάστε περισσότερα »

Ιστορικό

[pmpro_login redirect="/account/"]