Πρόγραμμα εκδηλώσεων της Ημαθίας
[ditty id=231425 category="h-thesh-tou-laou"]

Πάνω από 2.000 κόσμος στη συναυλία της Γλυκερίας στην Πατρίδα

Πάνω από τέσσερις ώρες κράτησε το γλέντι στο γήπεδο της Πατρίδας με την εναρκτήρια συναυλία της Γλυκερίας στο πλαίσιο των εξαήμερων εκδηλώσεων που διορογανώνει ο Σύλλογος “Ευστάθιος Χωραφάς” της Πατρίδας ενόψει του εορτασμού της Αγίας Παρασκευής. Την Πέμπτη μετά την υποδοχή των Ιερών Λειψάνων των Αγίων Ραφαήλ, Νικολάου και Ειρήνης, χιλιάδες κόσμου συγκεντρώθηκε στο γήπεδο της Πατρίδας για τις καλλιτεχνικές εκδηλώσεις. Πριν από τη συναυλία έγινε αγιασμός και ένας σύντομος χαιρετισμός του Προέδρου Αντώνη Καγκελίδη, ενώ η έναρξη σηματοδοτήθηκε από σειρά πυροτεχνημάτων.

Πάνω από 2.000 άτομα διασκέδασαν στη συναυλία, τραγουδώντας και χορεύοντας με ένα ιδιαίτερα ψυχαγωγικό ρεπερτόριο από την Γλυκερία, τους μουσικούς της και τους τραγουδιστές Βασ. Προδρόμου και Γιάννη Τσάμη. 

Οι εκδηλώσεις συνεχίζονται το Σαββατοκύριακο και τη Δευτέρα με ποντιακές βραδιές με γνωστούς και αγαπημένους των Ποντίων καλλιτέχνες ενώ την Τρίτη οι εκδηλώσεις θα κλείσουν με μια κρητικο-ποντιακή βραδιά με Νίκο Ζωιδάκη και Ματθαίο Τσαχουρίδη που θα ανταλλάξουν τις… λύρες τους!

Σ. Γκ.

 

Κοινοποίηση της ανάρτησης:

Σχετικές αναρτήσεις

Το Παρόν και το Μέλλον της Εργασίας στη Συσκευασία Προϊόντων με το Χέρι: Εργασιακές και τεχνολογικές μεταβολές στο επάγγελμα

Μια ιδιαίτερα σημαντική ανοιχτή εκδήλωση – παρουσίαση με θέμα «Το Παρόν και το Μέλλον της Εργασίας στη Συσκευασία Προϊόντων με

Διαβάστε περισσότερα »

Για την ενίσχυση των αθλητριών του συλλόγου ΑΠΣ ΒΕΡΟΗ Βέροιας η συναυλία των αδελφών Τσαχουρίδη

 Μια ξεχωριστή μουσική βραδιά με έντονο κοινωνικό και αθλητικό χαρακτήρα διοργανώνει ο Αθλητικός Πολιτιστικός Σύλλογος ΒΕΡΟΗ Βέροιας. Η συναυλία θα

Διαβάστε περισσότερα »

Ιστορικό

[pmpro_login redirect="/account/"]