Πρόγραμμα εκδηλώσεων της Ημαθίας
[ditty id=231425 category="h-thesh-tou-laou"]

Αύριο Παρασκευή – Έκτακτη συνεδρίαση στη Νάουσα για τον χώρο του κέντρου φιλοξενίας προσφύγων

 Η αντίθεση του δήμου Νάουσας στην εγκατάσταση προσφύγων στις προτεινόμενες θέσεις του υπουργείου Εθνικής Άμυνας για το πρώην Σχοινοποιείο, το παλιό εργοστάσιο της Επισκοπής και τη θέση ‘Σκορπιός’ Μονοσπίτων θα εκφραστεί από την πλευρά του δημάρχου στην έκτακτη συνεδρίαση του δημοτικού συμβουλίου που έχει οριστεί για αύριο Παρασκευή στις 9 το βράδυ. Αυτό ενημέρωσε το απόγευμα της Τρίτης ο δήμαρχος Νίκος Κουτσογιάννης τους κατοίκους των Μονοσπίτων σε λαϊκή συνέλευση. 

Άξιο αναφοράς το ότι στην υποδοχή του δημάρχου στον χώρο της λαϊκής συνέλευσης υπήρξε ένταση και φωνές εναντίον του, με αφορμή την πρόταση για κέντρο φιλοξενίας στον χώρο δίπλα στον ΣΜΑ, ωστόσο στην πορεία η κατάσταση εξομαλύνθηκε. Ο δήμαρχος τόνισε ότι δεδομένου πως κανένας από τους προτεινόμενους χώρους δεν είναι κατάλληλος για τη συγκεκριμένη χρήση, ο δήμος εμπλουτίζει την επιχειρηματολογία του με τις αντιδράσεις των τοπικών κοινωνιών και τα στοιχεία της αστυνομίας και της 3ης ΥΠΕ ότι δεν μπορούν να αντεπεξέλθουν στην εξυπηρέτηση τρίτου κέντρου φιλοξενίας προσφύγων στην Ημαθία.

 

Κοινοποίηση της ανάρτησης:

Σχετικές αναρτήσεις

«ΆΛΜΑ ΓΙΑ ΤΟΝ ΔΗΜΟ ΝΑΟΥΣΑΣ»: Πρόσκληση σε ανοιχτή συγκέντρωση για την παραχώρηση των πηγών της Αράπιτσας

Η Δημοτική Πρωτοβουλία «Άλμα για τον Δήμο Νάουσας» καλεί όλους τους πολίτες, τους φορείς, τους αγρότες, τους επαγγελματίες και τη

Διαβάστε περισσότερα »

ΛΒ’ ΠΑΥΛΕΙΑ: Πρόγραμμα Διεθνούς Επιστημονικού Συνεδρίου « Ο ΑΠΟΣΤΟΛΟΣ ΠΑΥΛΟΣ ΚΑΙ ΤΟ ΒΑΠΤΙΣΜΑ»

Οι εκδηλώσεις των ΛΒ’ Παυλείων πλησιάζουν στην ολοκλήρωσή τους και, όπως κάθε χρόνο, κορυφώνονται με το Διεθνές Επιστημονικό Συνέδριο, το

Διαβάστε περισσότερα »

Ιστορικό

[pmpro_login redirect="/account/"]