Πρόγραμμα εκδηλώσεων της Ημαθίας
[ditty id=231425 category="h-thesh-tou-laou"]

«Παγώνουν» για ακόμη ένα χρόνο οι αντικειμενικές αξίες των ακινήτων

Στον «πάγο» μπαίνουν για ακόμη ένα χρόνο οι αντικειμενικές αξίες των ακινήτων. Η ευθυγράμμισή τους με τις εμπορικές τιμές αναβάλλεται για τον Ιούνιο του 2017.

Κυβέρνηση και δανειστές συμφώνησαν κατά την επικαιροποίηση του μνημονίου σε νέα αναβολή της αναπροσαρμογής των αντικειμενικών αξιών στα επίπεδα των εμπορικών έως τον Ιούνιο του 2017 αντί για την 1η Ιανουαρίου του επόμενου έτους, σύμφωνα με το Έθνος.

Οι φορολογούμενοι θα κληθούν να πληρώσουν τον ίδιο φόρο για την ακίνητη περιουσία τους, αφού ο ΕΝΦΙΑ ούτε καταργείται ούτε μειώνεται, αλλά θα παραμείνει και θα υπολογιστεί με βάση τις αντικειμενικές αξίες και όχι με βάση τις εμπορικές τιμές.

Κοινοποίηση της ανάρτησης:

Σχετικές αναρτήσεις

Ξεκινούν οι αιτήσεις για τα 22 διαδικτυακά εργαστήρια συμβουλευτικής της ΔΥΠΑ τον Ιούλιο

Η Δημόσια Υπηρεσία Απασχόλησης (ΔΥΠΑ) συνεχίζει τα Εργαστήρια Συμβουλευτικής και τον Ιούλιο, με στόχο να ενισχύσει τους πολίτες που αναζητούν

Διαβάστε περισσότερα »

Ιστορικό

[pmpro_login redirect="/account/"]