Πρόγραμμα εκδηλώσεων της Ημαθίας
  Την Τετάρτη 29 Απριλίου: Εκδήλωση για την Παγκόσμια Ημέρα Καβάφη στη Δημοτική Βιβλιοθήκη Νάουσας

  Την Τετάρτη 29 Απριλίου: Εκδήλωση για την Παγκόσμια Ημέρα Καβάφη στη Δημοτική Βιβλιοθήκη Νάουσας

Στις 27 Απριλίου στο 16ο Δ.Σχ.  Βέροιας  Προβολή της βραβευμένης ταινίας “ο δάσκαλος που υποσχέθηκε τη θάλασσα”

Στις 27 Απριλίου στο 16ο Δ.Σχ. Βέροιας Προβολή της βραβευμένης ταινίας “ο δάσκαλος που υποσχέθηκε τη θάλασσα”

Την Τρίτη 28 Απριλίου στη Στέγη Συναυλία Χορωδίας και  Χοροθεατρικής ομάδας του 4ου Γυμνάσιου Βέροιας για την ΑΓΑΠΗ

Την Τρίτη 28 Απριλίου στη Στέγη Συναυλία Χορωδίας και Χοροθεατρικής ομάδας του 4ου Γυμνάσιου Βέροιας για την ΑΓΑΠΗ

Την Τετάρτη 29 Απριλίου στη Δημόσια Βιβλιοθήκη Βέροιας Παρουσιάζεται το βιβλίο  του Βαλάντη Παπαγεωργίου  «Το Μακεδονικό Ζήτημα και η πολιτική των Μεγάλων Δυνάμεων μέσα από τον Βρετανικό Τύπο»

Την Τετάρτη 29 Απριλίου στη Δημόσια Βιβλιοθήκη Βέροιας Παρουσιάζεται το βιβλίο του Βαλάντη Παπαγεωργίου «Το Μακεδονικό Ζήτημα και η πολιτική

ΚΥΡΙΑΚΗ  24 ΜΑΪΟΥ 2026       Το μπαλέτο «Δον Κιχώτης», από το Κρατικό Θέατρο του Νόβι Σαντ Σερβίας, στον Χώρο Τεχνών, με 35 χορευτές επί σκηνής

ΚΥΡΙΑΚΗ  24 ΜΑΪΟΥ 2026   Το μπαλέτο «Δον Κιχώτης», από το Κρατικό Θέατρο του Νόβι Σαντ Σερβίας, στον Χώρο Τεχνών, με 35 χορευτές

Την Πέμπτη 30 Απριλίου, στο φουαγιέ της Στέγης Παρουσιάζεται το βιβλίο  «Αλάτι Χοντρό», του δικηγόρου και συγγραφέα Μιχάλη Τοπαλίδη

Την Πέμπτη 30 Απριλίου, στο φουαγιέ της Στέγης Παρουσιάζεται το βιβλίο «Αλάτι Χοντρό», του δικηγόρου και συγγραφέα Μιχάλη Τοπαλίδη

Χορούς και τραγούδια από τα ημαθιώτικα Πιέρια, δίδαξε ο Γιάννης Τσιαμήτρος σε σεμινάριο στη Λευκάδα

Χορούς και τραγούδια από τα ημαθιώτικα Πιέρια, δίδαξε ο Γιάννης Τσιαμήτρος σε σεμινάριο στη Λευκάδα

[ditty id=231425 category="h-thesh-tou-laou"]

Υψηλού επιπέδου θέαμα στους αγώνες ρυθμικής κορασίδων στο Φιλίππειο με τη συμμετοχή του Α.Ο. ΄Αλέξανδρος΄

Πραγματοποιήθηκε το περασμένο Σάββατο ο αγώνας Α΄φάσης ρυθμικής γυμναστικής της κατηγορίας κορασίδων Β΄ και Δ΄ περιφερειών στο Φιλίππειο γυμναστήριο. Τον αγώνα διοργάνωσε  η Αθλητική Ένωση Σωματείων Γυμναστικής Βορείου Ελλάδος υπό την αιγίδα της Ελληνικής Γυμναστικής Ομοσπονδίας και του ΚΑΠΑ Δήμου Βέροιας, σε συνεργασία με τον Α.Ο. ‘Αλέξανδρος’.

 

Ήταν μια σπουδαία διοργάνωση που στέφθηκε με απόλυτη επιτυχία, γεγονός που οφείλεται στην άψογη συνεργασία όλων των εμπλεκομένων. Συμμετείχαν 16 σωματεία της Βόρειας Ελλάδας, με περίπου 60 αθλήτριες, που έφτασαν στη Βέροια από την Παρασκευή. Οι κορασίδες που αγωνίστηκαν προσέφεραν υψηλού επιπέδου θέαμα. Επίσης, ξεχωριστή λάμψη, έδωσαν οι αθλήτριες της κατηγορίας  νεανίδων που θα συμμετέχουν στο ευρωπαϊκό πρωτάθλημα ρυθμικής γυμναστικής στο Χολόν του Ισραήλ τον Ιούνιο, παρουσιάζοντας τα προγράμματά τους. Οι νεάνιδες βραβεύτηκαν από τον πρόεδρο της Ε.Γ.Ο. κ. Αθανάσιο Βασιλειάδη, που παρέστη στον αγώνα.

Το Δ.Σ. του συλλόγου εξέφρασε τις ευχαριστίες του στην Α.Ε.Σ.Γ.Β.Ε. που στηρίζει πάντα με προθυμία τις προσπάθειες  των σωματείων της περιφέρειας και συμβάλλει αποτελεσματικά στην ανάπτυξη του αθλήματος της ρυθμικής γυμναστικής.

Ο Α.Ο. Αλέξανδρος συμμετείχε στον αγώνα με έξι συνολικά κορασίδες και κατέκτησε στο ομαδικό  την 4η θέση με 158,150 βαθμούς, πίσω από τις ομάδες του  Διαγόρα Αμπελοκήπων (186,500 β.), Αστέρα Ελευθερίου Κορδελιού (177,600 β.) και Γ.Ε. Λάρισας (159,800 β.) οι οποίες κατέκτησαν την 1η, 2η και 3η θέση αντίστοιχα.

Στο σύνθετο ατομικό, η Μίλη Μαρία-Ελένη κατέλαβε την  10η θέση, ενώ ήταν 7η στο σχοινάκι και 8η στις κορύνες. Η Βαρβέρη Αναστασία κατετάγη 12η στο σύνθετο ατομικό. Εξίσου καλή εμφάνιση πραγματοποίησε και η Χουδαβερδόγλου Μαρία παρ’ όλο που προερχόταν από τραυματισμό. Οι κορασίδες α΄ χρονιάς, Βρανά Ελισάβετ, Ζουγιού Ελίνα και Παυλίδου Φωτεινή έκαναν καλές εμφανίσεις και στήριξαν την ομάδα κατάλληλα.

 

Η υπεύθυνη προπονήτρια του συλλόγου κ. Μαργαρίτα Ατανάσοβα-Τούφα, μετά το τέλος του αγώνα δήλωσε:

 

«Ήταν ιδιαίτερη τιμή για τον σύλλογό μας το γεγονός ότι οι αγώνες Α΄φάσης ρυθμικής γυμναστικής φιλοξενήθηκαν στην πόλη μας. Είμαι ικανοποιημένη  από την ομάδα των κορασίδων μας. Η ομάδα αυτή έχει δυνατότητες και παρόλο που είχαμε φέτος τραυματισμούς τα πήγαμε καλά. Κάναμε αρκετά λάθη στις κορύνες και στη μπάλα με αποτέλεσμα να χάσουμε το χάλκινο μετάλλιο στο ομαδικό για 1,5 βαθμό, όμως θα παλέψουμε για μετάλλιο στον τελικό αγώνα. Η ομαδική δουλειά και η συνεργασία που έχουμε με τις προπονήτριες Άσια Πετρόβα, Δροσιά Τσέου, Αναστασία Δίγκα, θα φέρει καλύτερα αποτελέσματα. Θέλω να πω ένα μεγάλο μπράβο στα μικρά παιδιά από τα αναπτυξιακά τμήματα και στις προπαγκορασίδες μας για την πολύ καλή εμφάνισή τους στο gala του αγώνα. Έχουμε παιδιά με δυνατότητες και εύχομαι να έχουν επιτυχία στους αγώνες του Ιουνίου. Ευχαριστούμε για την άψογη συνεργασία, την Ε.Γ.Ο. και την Α.Ε.Σ.Γ.Β.Ε., το ΚΑΠΑ του Δήμου Βέροιας, το προσωπικό του Φιλίππειου γυμναστηρίου και όλους τους γονείς και φίλους του συλλόγου που βοήθησαν στη διοργάνωση!»

Κοινοποίηση της ανάρτησης:

Σχετικές αναρτήσεις

Διοργάνωση Αναπτυξιακού Τουρνουά Ποδοσφαίρου Κ-10 & Κ-8 στη Βέροια

Η Ένωση Ποδοσφαιρικών Σωματείων Ημαθίας (Ε.Π.Σ.Η.), σε συνεργασία με την Ελληνική Ποδοσφαιρική Ομοσπονδία (Ε.Π.Ο.) και τον Δήμο Βέροιας, διοργανώνει Αναπτυξιακό

Διαβάστε περισσότερα »

Ιστορικό

[pmpro_login redirect="/account/"]