Πρόγραμμα εκδηλώσεων της Ημαθίας
Την Τετάρτη 29 Απριλίου στη Δημόσια Βιβλιοθήκη Βέροιας Παρουσιάζεται το βιβλίο  του Βαλάντη Παπαγεωργίου  «Το Μακεδονικό Ζήτημα και η πολιτική των Μεγάλων Δυνάμεων μέσα από τον Βρετανικό Τύπο»

Την Τετάρτη 29 Απριλίου στη Δημόσια Βιβλιοθήκη Βέροιας Παρουσιάζεται το βιβλίο του Βαλάντη Παπαγεωργίου «Το Μακεδονικό Ζήτημα και η πολιτική

ΚΥΡΙΑΚΗ  24 ΜΑΪΟΥ 2026       Το μπαλέτο «Δον Κιχώτης», από το Κρατικό Θέατρο του Νόβι Σαντ Σερβίας, στον Χώρο Τεχνών, με 35 χορευτές επί σκηνής

ΚΥΡΙΑΚΗ  24 ΜΑΪΟΥ 2026   Το μπαλέτο «Δον Κιχώτης», από το Κρατικό Θέατρο του Νόβι Σαντ Σερβίας, στον Χώρο Τεχνών, με 35 χορευτές

Την Πέμπτη 30 Απριλίου, στο φουαγιέ της Στέγης Παρουσιάζεται το βιβλίο  «Αλάτι Χοντρό», του δικηγόρου και συγγραφέα Μιχάλη Τοπαλίδη

Την Πέμπτη 30 Απριλίου, στο φουαγιέ της Στέγης Παρουσιάζεται το βιβλίο «Αλάτι Χοντρό», του δικηγόρου και συγγραφέα Μιχάλη Τοπαλίδη

Χορούς και τραγούδια από τα ημαθιώτικα Πιέρια, δίδαξε ο Γιάννης Τσιαμήτρος σε σεμινάριο στη Λευκάδα

Χορούς και τραγούδια από τα ημαθιώτικα Πιέρια, δίδαξε ο Γιάννης Τσιαμήτρος σε σεμινάριο στη Λευκάδα

Την Δευτέρα 27 Απριλίου στη Δημόσια Βιβλιοθήκη Βέροιας Παρουσιάζεται το νέο βιβλίο της Χάιδως Μπατσαρά-Τζήκα, «Τα Πρώτα μου Ποιήματα»

Την Δευτέρα 27 Απριλίου στη Δημόσια Βιβλιοθήκη Βέροιας Παρουσιάζεται το νέο βιβλίο της Χάιδως Μπατσαρά-Τζήκα, «Τα Πρώτα μου Ποιήματα»

Το Σάββατο 25 Απριλίου 2026 Περίπατος βιβλίου με τον Μάκη Δημητράκη και το «Ηλιοτρόπιο»

Το Σάββατο 25 Απριλίου 2026 Περίπατος βιβλίου με τον Μάκη Δημητράκη και το «Ηλιοτρόπιο»

Σάββατο 25 Απριλίου, στο ΣΤΑΡ Παρουσιάζεται  το βιβλίο «Γυάλινα Παιδιά – Αληθινές ζωές»

Σάββατο 25 Απριλίου, στο ΣΤΑΡ Παρουσιάζεται το βιβλίο «Γυάλινα Παιδιά – Αληθινές ζωές»

[ditty id=231425 category="h-thesh-tou-laou"]

Προετοιμάζεται η Αλεξάνδρεια για τους πρόσφυγες. Επίσκεψη Χ. Αντωνίου στο 722

Το ανενεργό στρατόπεδο 722 Τ/ΜX στην Αλεξάνδρεια επισκέφτηκε το Σάββατο ο βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ Ημαθίας Χρήστος Αντωνίου και ο συντονιστής της Ο.Μ. ΣΥΡΙΖΑ Αλεξάνδρειας Σ. Μίχος, για να διαπιστώσουν τις συνθήκες κάτω από τις οποίες θα φιλοξενηθούν οι πρόσφυγες. Οι εργασίες στο κέντρο φιλοξενίας προχωρούν με γοργούς ρυθμούς και το στρατόπεδο θα είναι έτοιμο τις αμέσως επόμενες ημέρες για την εγκατάσταση των προσφύγων.

Στον χώρο θα υπάρχουν όλες οι απαραίτητες δομές για  ανθρώπινη και αξιοπρεπή διαβίωση καθώς και όλα τα απαραίτητα μέτρα ασφάλειας, όπως διαβεβαίωσε τον βουλετή ο διοικητής του 3ΤΕΑΣ  κ. Μπαντιμαρούδης.

Σχετική ανακοίνωση αναφέρει:

“Νιώθουμε την ανάγκη να ευχαριστήσουμε τους οπλίτες και τα στελέχη των ενόπλων δυνάμεων καθώς και τους υπαλλήλους καθαριότητας του Δήμου Αλεξάνδρειας για τις υπεράνθρωπες προσπάθειες που καταβάλουν ώστε το στρατόπεδο να μετατραπεί σε ένα χώρο που θα αρμόζει στη φιλοξενία και την αλληλεγγύη που έχει μάθει να δείχνει ο λαός μας απέναντι σε κατατρεγμένους ανθρώπους.

Τέλος ευχαριστούμε τον διοικητή του 3ου ΤΕΑΣ Συνταγματάρχη Μπαντιμαρούδη Χαράλαμπο στον οποίον έχει ανατεθεί ο συντονισμός και η ευθύνη λειτουργίας του κέντρου φιλοξενίας προσφύγων Αλεξάνδρειας για τον επαγγελματισμό ευαισθησία και την άψογη διάθεση συνεργασίας που τον διακρίνει για τη διευθέτηση όλων των προβλημάτων που προκύπτουν.”

Κοινοποίηση της ανάρτησης:

Σχετικές αναρτήσεις

Με επιτυχία πραγματοποιήθηκε το 2ο Δημοτικό Συμβούλιο Εφήβων Δήμου Νάουσας

Με ιδιαίτερη επιτυχία και τη δυναμική συμμετοχή της μαθητικής κοινότητας, πραγματοποιήθηκε την Παρασκευή 24 Απριλίου 2026 το 2ο Δημοτικό Συμβούλιο Εφήβων του Δήμου

Διαβάστε περισσότερα »

Ιστορικό

[pmpro_login redirect="/account/"]