Πρόγραμμα εκδηλώσεων της Ημαθίας
  Την Τετάρτη 29 Απριλίου: Εκδήλωση για την Παγκόσμια Ημέρα Καβάφη στη Δημοτική Βιβλιοθήκη Νάουσας

  Την Τετάρτη 29 Απριλίου: Εκδήλωση για την Παγκόσμια Ημέρα Καβάφη στη Δημοτική Βιβλιοθήκη Νάουσας

Στις 27 Απριλίου στο 16ο Δ.Σχ.  Βέροιας  Προβολή της βραβευμένης ταινίας “ο δάσκαλος που υποσχέθηκε τη θάλασσα”

Στις 27 Απριλίου στο 16ο Δ.Σχ. Βέροιας Προβολή της βραβευμένης ταινίας “ο δάσκαλος που υποσχέθηκε τη θάλασσα”

Την Τρίτη 28 Απριλίου στη Στέγη Συναυλία Χορωδίας και  Χοροθεατρικής ομάδας του 4ου Γυμνάσιου Βέροιας για την ΑΓΑΠΗ

Την Τρίτη 28 Απριλίου στη Στέγη Συναυλία Χορωδίας και Χοροθεατρικής ομάδας του 4ου Γυμνάσιου Βέροιας για την ΑΓΑΠΗ

Την Τετάρτη 29 Απριλίου στη Δημόσια Βιβλιοθήκη Βέροιας Παρουσιάζεται το βιβλίο  του Βαλάντη Παπαγεωργίου  «Το Μακεδονικό Ζήτημα και η πολιτική των Μεγάλων Δυνάμεων μέσα από τον Βρετανικό Τύπο»

Την Τετάρτη 29 Απριλίου στη Δημόσια Βιβλιοθήκη Βέροιας Παρουσιάζεται το βιβλίο του Βαλάντη Παπαγεωργίου «Το Μακεδονικό Ζήτημα και η πολιτική

ΚΥΡΙΑΚΗ  24 ΜΑΪΟΥ 2026       Το μπαλέτο «Δον Κιχώτης», από το Κρατικό Θέατρο του Νόβι Σαντ Σερβίας, στον Χώρο Τεχνών, με 35 χορευτές επί σκηνής

ΚΥΡΙΑΚΗ  24 ΜΑΪΟΥ 2026   Το μπαλέτο «Δον Κιχώτης», από το Κρατικό Θέατρο του Νόβι Σαντ Σερβίας, στον Χώρο Τεχνών, με 35 χορευτές

Την Πέμπτη 30 Απριλίου, στο φουαγιέ της Στέγης Παρουσιάζεται το βιβλίο  «Αλάτι Χοντρό», του δικηγόρου και συγγραφέα Μιχάλη Τοπαλίδη

Την Πέμπτη 30 Απριλίου, στο φουαγιέ της Στέγης Παρουσιάζεται το βιβλίο «Αλάτι Χοντρό», του δικηγόρου και συγγραφέα Μιχάλη Τοπαλίδη

Χορούς και τραγούδια από τα ημαθιώτικα Πιέρια, δίδαξε ο Γιάννης Τσιαμήτρος σε σεμινάριο στη Λευκάδα

Χορούς και τραγούδια από τα ημαθιώτικα Πιέρια, δίδαξε ο Γιάννης Τσιαμήτρος σε σεμινάριο στη Λευκάδα

[ditty id=231425 category="h-thesh-tou-laou"]

Δηλώσεις των προπονητών και παικτών μετά τον τελικό.

Στη συνέντευξη Τύπου προπονητές και παίκτες συμφώνησαν ότι ο Φίλιππος στέφθηκε δίκαια Κυπελλούχος Ελλάδας 

Αναλυτικά τα όσα δήλωσαν 

Γιώργος Κρανάκης (προπονητής Δούκα): «Μπράβο, πολλά συγχαρητήρια στην ομάδα του Φιλίππου, στους παίκτες, στον προπονητή, στον πρόεδρο που ξαναήρθε στο χαντ μολ.  Το είχε ανάγκη και η μητρόπολη του χάντμπολ, το είχαν ανάγκη και οι παίκτες. Περισσότερα συγχαρητήρια θα δώσω στους παίκτες μου. Ήμασταν άξιοι φιναλίστ. Για εμάς μετράει πολύ παρότι δεν πήραμε το κύπελλο, όπως είπε και ο πρόεδρος μας Κωστής Δούκας. Θέλαμε να κρατήσουμε χαμηλά το σκορ, παίζαμε απέναντι σε ποιοτικούς παίκτες. Μας ήξεραν και τους ξέραμε. Υπήρχε η κόπωση, αλλά τα καταφέραμε καλά, τρέξαμε και ήμασταν κοντά. Κρίθηκε στις λεπτομέρειες. Δίκαια χάσαμε. Δεν είμαι στενοχωρημένος, το χαρήκαμε, τα δώσαμε όλα. Συνεχίζουμε την προσπάθεια μας στο πρωτάθλημα».

Στέλιος Σεϊρεκίδης (προπονητής Φιλίππου): «Θέλω να δώσω πολλά συγχαρητήρια στην ομάδα του Δούκα. Άξιζε πραγματικά να είναι στον τελικό. Έκανε μεγάλη προσπάθεια και χθες και σήμερα. Ήταν σπουδαίοι στην άμυνα, μας δυσκόλεψαν πάρα πολύ. Σίγουρα είχαμε ποιότητα στην επίθεση, αλλά η άμυνα του Δούκα μας κράτησε χαμηλά. Αξίζουν συγχαρητήρια και στους παίκτες μου για την προσπάθεια τους. Προσπαθήσαμε να μην δεχθούμε πολλά γκολ και να προσαρμοστούμε στις συνθήκες του αγώνα. Αυτό το κύπελλο, εύχομαι να είναι το κίνητρο για τον Φίλιππο, τους παράγοντες του και την πόλη. Εύχομαι ο κ. Φύκατας να συνεχίσει την προσπάθεια. Ο Φίλιππος είναι ιστορική ομάδα και μακάρι να συνεχίσει να επενδύει στο άθλημα και να πρωταγωνιστεί ακόμα περισσότερο».

Κώστας Ντούνης (δεξιός ίντερ Δούκα): «Συγχαρητήρια στους παίκτες του Φιλίππου, είναι άξια κυπελλούχοι. Εμείς κάναμε χθες μία υπερπροσπάθεια. Παίξαμε δύο παρατάσεις και πέναλτι. Θεωρώ ότι αυτό φάνηκε σήμερα, γιατί υπήρχε κόπωση. Προσπαθήσαμε να κρατήσουμε χαμηλά το σκορ και να τρέξουμε στην επίθεση. Κάποια τα κάναμε σωστά, κάποια άλλα όχι».

Σάββας Καρυπίδης (MVP, δεξιός εξτρέμ Φιλίππου): «Σήμερα έγινε μια μεγάλη γιορτή για το ελληνικό χάντμπολ, μία μεγάλη διαφήμιση για το άθλημα μας. Όσοι είδαν το παιχνίδι νομίζω ευχαριστήθηκαν. Έπαιξαν δύο πολύ καλές ομάδες. Αξίζουν συγχαρητήρια στον Δούκα, ήξερα ότι θα έχουμε δύσκολο έργο γιατί έχω δουλέψει χρόνια με τον Γιώργο Κρανάκη, του οποίου έχω και αδυναμία. Απέδειξε ότι με θέληση μπορείς να καταφέρεις πολλά. Το παιχνίδι είχε διακυμάνσεις. Στο τέλος είχαμε περισσότερες λύσεις. Θα σταθώ στην επιστροφή του Γιώργου Φύκατα και στους Νούλα, Μεταξά που είναι μέρα, νύχτα κοντά στην ομάδα. Ο τίτλος ανήκει στον Σύλλογο και στην πόλη. Ένα κομμάτι στην επιτυχία ανήκει και στον πρώην προπονητή μας Κώστα Τούτση και στον γυμναστή μας Γιάννη Τζουμάκα που δουλέψαμε μαζί αρκετούς μήνες».

Σε ερώτηση για το κίνητρο που έχει είπε: «Θα μπορούσα να παίζω σε μία ομάδα στην Ελλάδα και να κάνω την πλάκα μου. Μου αρέσει ο αθλητισμός, το παιχνίδι, το χαίρομαι πραγματικά. Όσο θα το χαίρομαι και θα είμαι υγιής θα προσπαθήσω να παίζω. Τα χρόνια πέρασα, είμαι στη Δύση της καριέρας μου. Είναι στην ιδιοσυγκρασία του κάθε ανθρώπου. Εγώ είμαι χαρούμενος με αυτό που κάνω».

Κοινοποίηση της ανάρτησης:

Σχετικές αναρτήσεις

Διοργάνωση Αναπτυξιακού Τουρνουά Ποδοσφαίρου Κ-10 & Κ-8 στη Βέροια

Η Ένωση Ποδοσφαιρικών Σωματείων Ημαθίας (Ε.Π.Σ.Η.), σε συνεργασία με την Ελληνική Ποδοσφαιρική Ομοσπονδία (Ε.Π.Ο.) και τον Δήμο Βέροιας, διοργανώνει Αναπτυξιακό

Διαβάστε περισσότερα »

Ιστορικό

[pmpro_login redirect="/account/"]