Πρόγραμμα εκδηλώσεων της Ημαθίας
  Την Τετάρτη 29 Απριλίου: Εκδήλωση για την Παγκόσμια Ημέρα Καβάφη στη Δημοτική Βιβλιοθήκη Νάουσας

  Την Τετάρτη 29 Απριλίου: Εκδήλωση για την Παγκόσμια Ημέρα Καβάφη στη Δημοτική Βιβλιοθήκη Νάουσας

Στις 27 Απριλίου στο 16ο Δ.Σχ.  Βέροιας  Προβολή της βραβευμένης ταινίας “ο δάσκαλος που υποσχέθηκε τη θάλασσα”

Στις 27 Απριλίου στο 16ο Δ.Σχ. Βέροιας Προβολή της βραβευμένης ταινίας “ο δάσκαλος που υποσχέθηκε τη θάλασσα”

Την Τρίτη 28 Απριλίου στη Στέγη Συναυλία Χορωδίας και  Χοροθεατρικής ομάδας του 4ου Γυμνάσιου Βέροιας για την ΑΓΑΠΗ

Την Τρίτη 28 Απριλίου στη Στέγη Συναυλία Χορωδίας και Χοροθεατρικής ομάδας του 4ου Γυμνάσιου Βέροιας για την ΑΓΑΠΗ

Την Τετάρτη 29 Απριλίου στη Δημόσια Βιβλιοθήκη Βέροιας Παρουσιάζεται το βιβλίο  του Βαλάντη Παπαγεωργίου  «Το Μακεδονικό Ζήτημα και η πολιτική των Μεγάλων Δυνάμεων μέσα από τον Βρετανικό Τύπο»

Την Τετάρτη 29 Απριλίου στη Δημόσια Βιβλιοθήκη Βέροιας Παρουσιάζεται το βιβλίο του Βαλάντη Παπαγεωργίου «Το Μακεδονικό Ζήτημα και η πολιτική

ΚΥΡΙΑΚΗ  24 ΜΑΪΟΥ 2026       Το μπαλέτο «Δον Κιχώτης», από το Κρατικό Θέατρο του Νόβι Σαντ Σερβίας, στον Χώρο Τεχνών, με 35 χορευτές επί σκηνής

ΚΥΡΙΑΚΗ  24 ΜΑΪΟΥ 2026   Το μπαλέτο «Δον Κιχώτης», από το Κρατικό Θέατρο του Νόβι Σαντ Σερβίας, στον Χώρο Τεχνών, με 35 χορευτές

Την Πέμπτη 30 Απριλίου, στο φουαγιέ της Στέγης Παρουσιάζεται το βιβλίο  «Αλάτι Χοντρό», του δικηγόρου και συγγραφέα Μιχάλη Τοπαλίδη

Την Πέμπτη 30 Απριλίου, στο φουαγιέ της Στέγης Παρουσιάζεται το βιβλίο «Αλάτι Χοντρό», του δικηγόρου και συγγραφέα Μιχάλη Τοπαλίδη

Χορούς και τραγούδια από τα ημαθιώτικα Πιέρια, δίδαξε ο Γιάννης Τσιαμήτρος σε σεμινάριο στη Λευκάδα

Χορούς και τραγούδια από τα ημαθιώτικα Πιέρια, δίδαξε ο Γιάννης Τσιαμήτρος σε σεμινάριο στη Λευκάδα

[ditty id=231425 category="h-thesh-tou-laou"]

Εντυπωσιακό φινάλε στους Χειμερινούς Αγώνες για τους κολυμβητές της Ακαδημίας ΄Νάουσα΄

Με ένα εντυπωσιακό φινάλε έκλεισαν τον Χειμερινό κύκλο αγώνων οι αθλητές του αγωνιστικού τμήματος της Κολυμβητικής Ακαδημίας «Νάουσα» στους Χειμερινούς Αγώνες κατηγοριών Β. Ελλάδας που διεξήχθησαν στη Θεσσαλονίκη. Η Κ.Α.Ν. συμμετείχε με 11 αθλητές-τριες (μεγάλη απούσα η Λαφτσίδου Κατερίνα λόγω ίωσης) οι οποίοι ξεπέρασαν τις προσδοκίες με τις εμφανίσεις τους… καταφέρνοντας να κατακτήσουν 8 μετάλλια και για πρώτη φορά χρυσό μετάλλιο στους Χειμερινούς και μάλιστα όχι ένα αλλά δύο. Στον πίνακα των μεταλλίων η Κ.Α. «Νάουσα» κατετάγη 18η σε σύνολο 54 ομάδων της Β. Ελλάδας και 1η στην Ημαθία μαζί με τον Νηρέα Βέροιας μπροστά από Ν.Α.Σ.Η. (28ος) Πήγασο (29ος) και Ο.Κ. Ν. (50ος).

Συγκεκριμένα ο Ιωαννίδης Σπύρος και η Πολύζη Ελένη κατάφεραν να τερματίσουν πρώτοι με εξαιρετική εμφάνιση και νέα ατομικά ρεκόρ στο αγώνισμα των 200μ πρόσθιο Παμπαίδων Β και Παγκορασίδων Β αντίστοιχα. Οι ίδιοι αθλητές είχαν διάκριση και στα 100μ πρόσθιο με τον Ιωαννίδη να τερματίζει 3ος με νέο ατομικό ρεκόρ και την Πολύζη να κάνει την έκπληξη με μια θεαματική κούρσα και από 9η να τερματίζει 2η.

Δυναμική εμφάνιση για άλλη μια φορά από την Ταχυδρομίδου Δέσποινα η οποία κατέκτησε 3 μετάλλια: 2 ασημένια στα 100μ και 200μ πεταλούδα Παγκορασίδων Α, με νέα ατομικά ρεκόρ, 2 όρια ΟΠΕΝ και 1 χάλκινο στα 400μ Μικτής Ατομικής αποδεικνύοντας και πάλι πως είναι μια από τις καλύτερες “πεταλουδίστριες” της κατηγορίας της.

Χάλκινο μετάλλιο στα 400μ Μικτή Ατομική Κορασίδων, 3 όρια ΟΠΕΝ και 3 νέα ατομικά ρεκόρ, μια 5η θέση και μια 7η ήταν ο απολογισμός της Νούση Ναυσικάς στη δύσκολη κατηγορία των Κορασίδων.

Τρία νέα ατομικά ρεκόρ και από τους Σπρίντερ της ομάδας με την Λαφάρα Αφροδίτη να τερματίζει 5η από 13η στα 50μ πρόσθιο, 10ηαπό 14η στα 50μ ελεύθερο και 10η στα 50μ ύπτιο Παγκ Α και τον Γεωργογιάννη Νίκο να τερματίζει 8ος από 12οςστα 50μ πρόσθιο, 9ος από 18ος στα 50μ ελεύθερο και 11ος από15ος στα 50μ πεταλούδα.

Πολύ καλή προσπάθεια από τον Εξηντάρα Στέργιο με 2 νέα ατομικά ρεκόρ, 7ος στα 200μ Μικτή, 10ος στα 200μ ύπτιο και 12ος στα 100μ πεταλούδα Παμπαίδων Β και τον Ταχυδρομίδη Θεόδωρο με 2 νέα ατομικά ρεκόρ, 4ος στα 1500μ ελεύθερο, 5ος στα 400μ ελεύθερο και 12ος στα 200μ ελεύθερο Παμπαίδων Β. Νέο ατομικό ρεκόρ η Δημούλα Ευγενία και 12η στα 50μ πεταλούδα, 6η στα 800μ ελεύθερο και 8η στα 200μ Μικτή Παγκορασίδων Α.

Δύο νέα ατομικά ρεκόρ η Πλουμπίδου Ανθή, 24η στα 50μ πεταλούδα και 17η στα 50μ πρόσθιο Κορασίδων και νέο ατομικό ρεκόρ η Γιαννακίδου Αφροδίτη, τερματίζοντας 19η στα 50μ ύπτιο Παγκορασίδων Α.

Επίσης 8η κατετάγη η σκυταλοδρομία 4Χ 100μ Μικτή Ομαδική Παγκορασίδων Α με τις Γιαννακίδου, Λαφάρα,Ταχυδρομίδου και Δημούλα. 

Οι προπονητές του τμήματος Λαζαρίδης Βασίλειος και Αβεριάνοβα Αναστασία έμειναν απόλυτα ικανοποιημένοι από την προσπάθεια των αθλητών τους. Την αποστολή συνόδεψε η έφορος του τμήματος κα Καρατσιώλη Έυη. 

Επόμενο ραντεβού σε 2 βδομάδες στους αγώνες στη Γερμανία όπου οι αθλητές μας θα εκπροσωπήσουν την ηρωική πόλη της Νάουσας αλλά και την Ελλάδα.

Κοινοποίηση της ανάρτησης:

Σχετικές αναρτήσεις

Διοργάνωση Αναπτυξιακού Τουρνουά Ποδοσφαίρου Κ-10 & Κ-8 στη Βέροια

Η Ένωση Ποδοσφαιρικών Σωματείων Ημαθίας (Ε.Π.Σ.Η.), σε συνεργασία με την Ελληνική Ποδοσφαιρική Ομοσπονδία (Ε.Π.Ο.) και τον Δήμο Βέροιας, διοργανώνει Αναπτυξιακό

Διαβάστε περισσότερα »

Ιστορικό

[pmpro_login redirect="/account/"]