Πρόγραμμα εκδηλώσεων της Ημαθίας
[ditty id=231425 category="h-thesh-tou-laou"]

Διεθνή καριέρα ανοίγει η Δάφνη, κόρη του Βεροιώτη Τόλη Ιωακειμίδη

Στα μέσα του περασμένου Δεκεμβρίου, το όμορφο πρόσωπο της Δάφνης Πατακιά πρωταγωνιστούσε στο news feed των περισσότερων πολιτιστικών -και όχι μόνο- διαδικτυακών ελληνικών Μέσων. Η νεαρή (μόλις 23 χρόνων) ηθοποιός, κόρη του Βεροιώτη Απόστολου Ιωακειμίδη (ο Τόλης γεννήθηκε και μεγάλωσε στη Βέροια, αλλά ζει και εργάζεται χρόνια στις Βρυξέλλες), επιλέχθηκε ως ένα από τα 10 ανερχόμενα ταλέντα στον θεσμό Shooting Stars της Berlinale (11-21 Φεβρουαρίου 2016), που διενεργείται από το δίκτυο προώθησης του ευρωπαϊκού κινηματογράφου (European Film promotion). Η διάκρισή της επανέφερε την Ελλάδα στο προσκήνιο μετά από 8 χρόνια απουσίας  και ανανέωσε τις προοπτικές ευρωπαϊκής αναγνώρισης για το (υπερ)δραστήριο υποκριτικό δυναμικό της χώρας.

Η μέχρι σήμερα πορεία της συνθέτει την ιδανική βάση για το ξεδίπλωμα μιας διεθνούς καριέρας, ειδικά τώρα που η Δάφνη έχει πλέον μετακομίσει μόνιμα στο Παρίσι.

Της ευχόμαστε τα καλύτερα!!!

Κοινοποίηση της ανάρτησης:

Σχετικές αναρτήσεις

Το φαρμακείο Ελισάβετ Καλοκύρη γιορτάζει έναν χρόνο λειτουργίας με μια μεγάλη επετειακή εκδήλωση

Έναν χρόνο λειτουργίας συμπληρώνει το φαρμακείο Ελισάβετ Καλοκύρη στην Ελ. Βενιζέλου 28 Βέροια . Το γιορτάζει μαζί με τους πελάτες

Διαβάστε περισσότερα »

«ΆΛΜΑ ΓΙΑ ΤΟΝ ΔΗΜΟ ΝΑΟΥΣΑΣ»: Πρόσκληση σε ανοιχτή συγκέντρωση για την παραχώρηση των πηγών της Αράπιτσας

Η Δημοτική Πρωτοβουλία «Άλμα για τον Δήμο Νάουσας» καλεί όλους τους πολίτες, τους φορείς, τους αγρότες, τους επαγγελματίες και τη

Διαβάστε περισσότερα »

Ιστορικό

[pmpro_login redirect="/account/"]