Πρόγραμμα εκδηλώσεων της Ημαθίας
[ditty id=231425 category="h-thesh-tou-laou"]

Ευχαριστήριο ΄Κάρανου΄

Μετά την άκρως επιτυχημένη φιλανθρωπική εκδήλωση γαστρονομίας, ο σύλλογος γευσιγνωσίας, γαστρονομίας, οινολογίας και τουρισμού Ημαθίας «ο Κάρανος» ευχαριστεί θερμά:

1.         Τον Σεβασμιότατο Μητροπολίτη μας κ.κ. Παντελεήμονα για την συνεισφορά της Ιεράς Μητρόπολης στη συνδιοργάνωση της εκδήλωσης.

2.         Τον Μοναχό Επιφάνιο Μυλοποταμινό που μοιράστηκε μαζί μας τα μυστικά της αγιορείτικης μαγειρικής.

3.         Τον σεφ Παλησίδη Γιώργο, τον σεφ Αλατσίδη Χάρη και τη σεφ Μάλλιου Χριστίνα για την προετοιμασία του μενού.

4.         Τους καθηγητές και σπουδαστές του Δημόσιου ΙΕΚ Μαγειρικής Βέροιας για την πολύτιμη βοήθειά τους.

5.         Τον χώρο εστίασης «Κόχη» στον Προμηθέα Βέροιας, για την δωρεάν παραχώρηση της αίθουσας και την άψογη φιλοξενία.

6.         Τον κ. Κοντόπουλο Θανάση για τη δωρεάν παραχώρηση του εξοπλισμού.

Τέλος, ευχαριστούμε τους δεκάδες συμπολίτες μας που ανταποκρίθηκαν στο πρώτο κάλεσμα του «Κάρανου». Το ενδιαφέρον τους ήταν εξαιρετικά ενθαρρυντικό, μας έδωσε μεγάλη χαρά και όρεξη για τη συνέχεια.

 

Με εκτίμηση

 

το Δ.Σ. του συλλόγου

Κοινοποίηση της ανάρτησης:

Σχετικές αναρτήσεις

Υπογραφή σύμβασης για την «Κατασκευή κλειστού γυμναστηρίου και ανάπλασης υπαίθριου χώρου δραστηριοτήτων στην είσοδο της Βέροιας»

Στην υπογραφή σύμβασης για την «Κατασκευή κλειστού γυμναστηρίου και ανάπλασης υπαίθριου χώρου δραστηριοτήτων στην είσοδο της Βέροιας» συνολικού προϋπολογισμού 13.575.209,26

Διαβάστε περισσότερα »

Από σήμερα η διάθεση καρτών ελεύθερης εισόδου της συναυλίας «Τραγουδάμε Καββαδία 50 χρόνια μετά..» στη Νάουσα

Ξεκινά από σήμερα Τρίτη 25 Αυγούστου η διάθεση των καρτών ελεύθερης εισόδου της συναυλίας «Τραγουδάμε Καββαδία 50 χρόνια μετά..», που

Διαβάστε περισσότερα »

Ιστορικό

[pmpro_login redirect="/account/"]