Πρόγραμμα εκδηλώσεων της Ημαθίας
[ditty id=231425 category="h-thesh-tou-laou"]

Περιφερειακή ενότητα Ημαθίας: Σε χώρους που πληρούν τις προϋποθέσεις της νομοθεσίας τα κέντρα συγκέντρωσης ροδάκινων και νεκταρινιών

Πραγματοποιήθηκε το Σάββατο με πρωτοβουλία του αντιπεριφερειάρχη Κώστα Καλαϊτζίδη, ενημερωτική σύσκεψη για τη λειτουργία των Κέντρων Συγκέντρωσης ροδάκινων και νεκταρινιών στην Π.Ε Ημαθίας. Στη σύσκεψη στην οποία συμμετείχαν υπάλληλοι της Διεύθυνσης Αγροτικής Οικονομίας και Κτηνιατρικής της Π.Ε. Ημαθίας, ενημερώθηκαν οι εμπλεκόμενοι τοπικοί φορείς (Κοινοπραξία Συνεταιρισμών Ομάδων Παραγωγών Ημαθίας, ΕΚΕ, Επιμελητήριο Ημαθίας, Αγροτικοί Συνεταιρισμοί και ιδιωτικές επιχειρήσεις) για την εγκύκλιο 422/2015/ 25 -6 – 2015 του υπουργείου Παραγωγικής Ανασυγκρότησης, Περιβάλλοντος και Ενέργειας που αφορά τη λειτουργία των Κέντρων Συγκέντρωσης ροδάκινων και νεκταρινιών.

 

Σύμφωνα με την προαναφερθείσα εγκύκλιο, η συγκέντρωση ροδάκινων και νεκταρινιών πρέπει να γίνεται σε χώρους που πληρούνται οι προϋποθέσεις που τίθενται στη νομοθεσία.

 

Καλούνται όσοι ασχολούνται με τη συγκέντρωση ροδάκινων και νεκταρινιών να λάβουν γνώση της σχετικής νομοθεσίας και να υποβάλουν αίτηση στη Διεύθυνση Αγροτικής Οικονομίας και Κτηνιατρικής Π.Ε. Ημαθίας.

Κοινοποίηση της ανάρτησης:

Σχετικές αναρτήσεις

ΛΒ´ Παύλεια | Με μεγάλη επιτυχία το χορωδιακό φεστιβάλ «ἐν χορδαῖς καί ὀργάνῳ» στη Βέροια

Οι εκδηλώσεις των «ΛΒ΄  Παυλείων» συνεχίστηκαν το απόγευμα της Τετάρτης, 24ης Ιουνίου, στο Παύλειο Πολιτιστικό Κέντρο στη Βέροια με το χορωδιακό

Διαβάστε περισσότερα »

Διανομή στους ωφελούμενους του Κοινωνικού Παντοπωλείου Αλεξάνδρειας στις 26 και 29 Ιουνίου

Το Κοινωνικό Παντοπωλείο του Τμήματος Κοινωνικής Πολιτικής και Προστασίας της Υγείας του Δήμου Αλεξάνδρειας, θα πραγματοποιήσει τη μηνιαία διανομή τροφίμων,

Διαβάστε περισσότερα »

Ιστορικό

[pmpro_login redirect="/account/"]