Πρόγραμμα εκδηλώσεων της Ημαθίας
  Την Τετάρτη 29 Απριλίου: Εκδήλωση για την Παγκόσμια Ημέρα Καβάφη στη Δημοτική Βιβλιοθήκη Νάουσας

  Την Τετάρτη 29 Απριλίου: Εκδήλωση για την Παγκόσμια Ημέρα Καβάφη στη Δημοτική Βιβλιοθήκη Νάουσας

Στις 27 Απριλίου στο 16ο Δ.Σχ.  Βέροιας  Προβολή της βραβευμένης ταινίας “ο δάσκαλος που υποσχέθηκε τη θάλασσα”

Στις 27 Απριλίου στο 16ο Δ.Σχ. Βέροιας Προβολή της βραβευμένης ταινίας “ο δάσκαλος που υποσχέθηκε τη θάλασσα”

Την Τρίτη 28 Απριλίου στη Στέγη Συναυλία Χορωδίας και  Χοροθεατρικής ομάδας του 4ου Γυμνάσιου Βέροιας για την ΑΓΑΠΗ

Την Τρίτη 28 Απριλίου στη Στέγη Συναυλία Χορωδίας και Χοροθεατρικής ομάδας του 4ου Γυμνάσιου Βέροιας για την ΑΓΑΠΗ

Την Τετάρτη 29 Απριλίου στη Δημόσια Βιβλιοθήκη Βέροιας Παρουσιάζεται το βιβλίο  του Βαλάντη Παπαγεωργίου  «Το Μακεδονικό Ζήτημα και η πολιτική των Μεγάλων Δυνάμεων μέσα από τον Βρετανικό Τύπο»

Την Τετάρτη 29 Απριλίου στη Δημόσια Βιβλιοθήκη Βέροιας Παρουσιάζεται το βιβλίο του Βαλάντη Παπαγεωργίου «Το Μακεδονικό Ζήτημα και η πολιτική

ΚΥΡΙΑΚΗ  24 ΜΑΪΟΥ 2026       Το μπαλέτο «Δον Κιχώτης», από το Κρατικό Θέατρο του Νόβι Σαντ Σερβίας, στον Χώρο Τεχνών, με 35 χορευτές επί σκηνής

ΚΥΡΙΑΚΗ  24 ΜΑΪΟΥ 2026   Το μπαλέτο «Δον Κιχώτης», από το Κρατικό Θέατρο του Νόβι Σαντ Σερβίας, στον Χώρο Τεχνών, με 35 χορευτές

Την Πέμπτη 30 Απριλίου, στο φουαγιέ της Στέγης Παρουσιάζεται το βιβλίο  «Αλάτι Χοντρό», του δικηγόρου και συγγραφέα Μιχάλη Τοπαλίδη

Την Πέμπτη 30 Απριλίου, στο φουαγιέ της Στέγης Παρουσιάζεται το βιβλίο «Αλάτι Χοντρό», του δικηγόρου και συγγραφέα Μιχάλη Τοπαλίδη

Χορούς και τραγούδια από τα ημαθιώτικα Πιέρια, δίδαξε ο Γιάννης Τσιαμήτρος σε σεμινάριο στη Λευκάδα

Χορούς και τραγούδια από τα ημαθιώτικα Πιέρια, δίδαξε ο Γιάννης Τσιαμήτρος σε σεμινάριο στη Λευκάδα

[ditty id=231425 category="h-thesh-tou-laou"]

Κώστας Τσαρτσαρής: Θέλησα να κάνω το πρώτο καμπ μπάσκετ από την πόλη που ξεκίνησα

Συνέντευξη τύπου δόθηκε χθες το μεσημέρι στην αίθουσα του Δημοτικού συμβουλίου Βέροιας  με την ευκαιρία της διοργάνωσης του πρώτου οργανωμένου κάμπ Μπάσκετ που θα γίνει από 16-21 Ιουνίου στο ΔΑΚ Δ. Βικέλας στη Βέροια. 

Στο πάνελ εκτός από τους διοργανωτές  κ.κ Τσαρτσαρή και Παπαμακάριο , καθώς και τους εκπροσώπους του Φίλιππου Βέροιας  κ.κ Λαζό και Μπλατσιώτη,  ήταν και ο Δήμαρχος Βέροιας κ. Βοργιαζίδης όπως και ο αντιδήμαρχος και πρόεδρος του ΚΑΠΑ Θεόφιλος Κορωνάς.  

Στον χαιρετισμό του ο Δήμαρχος Βέροιας αφού καλωσόρισε τους καλεσμένους , θεώρησε τυχερούς τους νέους και τις νέες που θα μυηθούν τα μυστικά του μπάσκετ από ανθρώπους που ξέρουν Μπάσκετ.  « Θα είναι πολύ ωφέλιμο για τα παιδιά τόνισε ο κ. Βοργιαζίδης και είμαι σίγουρος ότι με την επιτυχία που προσδοκούμε από τώρα να κλείσουμε και για του χρόνου.»

Από την πλευρά του ο διεθνής άσσος Κώστας Τσαρτσαρής αφού πρώτα ευχαρίστησε τον Δήμαρχο για την συμπαράσταση του , αναφέρθηκε στην διοργάνωση του Κάμπ πρώτα στην πόλη που τον ανέδειξε στο άθλημα αυτό και πήγε τόσο ψηλά. « Θέλουμε να δώσουμε τις πρώτες βάσεις στα μυστικά του μπάσκετ σε παιδιά από 5-17 χρονών , αγόρια και κορίτσια , να περάσουμε μία εβδομάδα ευχάριστα »

Ο Αντιδήμαρχος κ. Κορωνάς ευχαρίστησε τους διοργανωτές του κάμπ που γίνεται για πρώτη φορά και τόνισε ότι τόσο ο Φίλιππος όσο και ο Α.ΟΚ έχουν ταλέντα . Πιστεύω να πάνε όλα καλά και να είμαστε και του χρόνου πάλι εδώ. 

Ο Ηλίας Λαζός ευχαρίστησε τους κ.κ Βοργιαζίδη και Κορωνά για την μεγάλη βοήθεια , και φυσικά όπως είπε δεν διστάσαμε καθόλου όταν μας έγινε η πρόταση αυτή για την δημιουργία του κάμπ στην Βέροια. Είναι μεγάλη ευκαιρία για τα παιδιά να ξεκινήσουν ..τις διακοπές τους από την γνωριμία με το μπάσκετ Είμαι σίγουρος ότι θα στεφθεί από επιτυχία με την παρουσία των δύο διεθνών παικτών του Κώστα  Τσαρτσαρή και του Μανώλη κ. Παπαμακάριου. 

Ο γυμναστής – προπονητής του Φιλίππου Χρήστος Μπλατσιώτης τόνισε ότι μετά χαράς δεχθήκαμε την πρόταση για την οργάνωση του κάμπ, και μάλιστα μακάρι να έρθουν παιδιά και από Μελίκη κ.α 

Τέλος ο Μανώλης Παπαμακάριος είπε ότι δεν το σκέφτηκα καθόλου όταν δέχθηκα την πρόσκληση του Κώστα Τσαρτσαρή που ξεκινήσαμε μαζί, και θέλουμε όσα πήραμε εμείς από το μπάσκετ όλα αυτά τα χρόνια να τα επιστρέψουμε πίσω. Να πάρουν τα παιδιά τις πρώτες και καλύτερες εντυπώσεις γνώσεις για το άθλημα .

-Η διοργάνωση του κάμπ θα γίνει στο ΔΑΚ Δ. Βικέλας από 16-21 Ιουνίου για αγόρια και κορίτσια από 5-17 ετών .

-Το κόστος είναι 50 ευρώ ανά παιδί και οι δηλώσεις συμμετοχής μπορούν να γίνονται στην γραμματέα του Φιλίππου κ. Τασούλα στο τηλέφωνο  6982-320026. 

Κοινοποίηση της ανάρτησης:

Σχετικές αναρτήσεις

Διοργάνωση Αναπτυξιακού Τουρνουά Ποδοσφαίρου Κ-10 & Κ-8 στη Βέροια

Η Ένωση Ποδοσφαιρικών Σωματείων Ημαθίας (Ε.Π.Σ.Η.), σε συνεργασία με την Ελληνική Ποδοσφαιρική Ομοσπονδία (Ε.Π.Ο.) και τον Δήμο Βέροιας, διοργανώνει Αναπτυξιακό

Διαβάστε περισσότερα »

Ιστορικό

[pmpro_login redirect="/account/"]