Πρόγραμμα εκδηλώσεων της Ημαθίας
[ditty id=231425 category="h-thesh-tou-laou"]

Τα πρώτα ΄σύννεφα΄ στον τοπικό ΣΥΡΙΖΑ και τις δημοτικές ομάδες Αλεξάνδρειας και Νάουσας. Χωρίς ΄μέτωπα΄ ο Βοργιαζίδης

Ίδιον των πολιτικών οι εσωτερικές αναταράξεις και κόντρες. Ένας μικρός χαμός γίνεται π.χ. αυτό το διάστημα στον τοπικό ΣΥΡΙΖΑ, με τις πληροφορίες να κάνουν λόγο μεταξύ άλλων για επιστολή διαμαρτυρίας βουλευτή εναντίον ανώτατου στελέχους της νομαρχιακής, αλλά και ανταγωνισμούς και διαγκωνισμούς βουλευτών και στελεχών, την ώρα που άλλα τοπικά στελέχη υποστηρίζουν ότι «το ‘κατόπιν ενεργειών μου’ που συνηθιζόταν από τους άλλους πάει… σύννεφο και από τους δικούς μας».

 

 

Στα δημοτικά πράγματα, μετά από σχεδόν οκτώ μήνες θητείας έχουμε ήδη δύο παραιτήσεις αντιδημάρχων στον δήμο Αλεξάνδρειας (Χαλκίδης, Αλεξόπουλος), αλλά τριγμούς (Μπίλης) στη δημοτική ομάδα της πλειοψηφία στη Νάουσα. Προς το παρόν δηλαδή, αρραγής εμφανίζεται μόνον η ομάδα Βοργιαζίδη στη Βέροια.

Κοινοποίηση της ανάρτησης:

Σχετικές αναρτήσεις

Ένα μαγικό ταξίδι στον κόσμο του Vincent van Gogh για το 7ο Δημοτικό Σχολείο Αλεξάνδρειας

Μια ξεχωριστή εκπαιδευτική και πολιτιστική εμπειρία έζησαν οι μαθητές και οι εκπαιδευτικοί του 7ου Δημοτικού Σχολείου Αλεξάνδρειας,την Τρίτη 6 Οκτωβρίου

Διαβάστε περισσότερα »

Ιστορικό

[pmpro_login redirect="/account/"]