Πρόγραμμα εκδηλώσεων της Ημαθίας
  Την Τετάρτη 29 Απριλίου: Εκδήλωση για την Παγκόσμια Ημέρα Καβάφη στη Δημοτική Βιβλιοθήκη Νάουσας

  Την Τετάρτη 29 Απριλίου: Εκδήλωση για την Παγκόσμια Ημέρα Καβάφη στη Δημοτική Βιβλιοθήκη Νάουσας

Στις 27 Απριλίου στο 16ο Δ.Σχ.  Βέροιας  Προβολή της βραβευμένης ταινίας “ο δάσκαλος που υποσχέθηκε τη θάλασσα”

Στις 27 Απριλίου στο 16ο Δ.Σχ. Βέροιας Προβολή της βραβευμένης ταινίας “ο δάσκαλος που υποσχέθηκε τη θάλασσα”

Την Τρίτη 28 Απριλίου στη Στέγη Συναυλία Χορωδίας και  Χοροθεατρικής ομάδας του 4ου Γυμνάσιου Βέροιας για την ΑΓΑΠΗ

Την Τρίτη 28 Απριλίου στη Στέγη Συναυλία Χορωδίας και Χοροθεατρικής ομάδας του 4ου Γυμνάσιου Βέροιας για την ΑΓΑΠΗ

Την Τετάρτη 29 Απριλίου στη Δημόσια Βιβλιοθήκη Βέροιας Παρουσιάζεται το βιβλίο  του Βαλάντη Παπαγεωργίου  «Το Μακεδονικό Ζήτημα και η πολιτική των Μεγάλων Δυνάμεων μέσα από τον Βρετανικό Τύπο»

Την Τετάρτη 29 Απριλίου στη Δημόσια Βιβλιοθήκη Βέροιας Παρουσιάζεται το βιβλίο του Βαλάντη Παπαγεωργίου «Το Μακεδονικό Ζήτημα και η πολιτική

ΚΥΡΙΑΚΗ  24 ΜΑΪΟΥ 2026       Το μπαλέτο «Δον Κιχώτης», από το Κρατικό Θέατρο του Νόβι Σαντ Σερβίας, στον Χώρο Τεχνών, με 35 χορευτές επί σκηνής

ΚΥΡΙΑΚΗ  24 ΜΑΪΟΥ 2026   Το μπαλέτο «Δον Κιχώτης», από το Κρατικό Θέατρο του Νόβι Σαντ Σερβίας, στον Χώρο Τεχνών, με 35 χορευτές

Την Πέμπτη 30 Απριλίου, στο φουαγιέ της Στέγης Παρουσιάζεται το βιβλίο  «Αλάτι Χοντρό», του δικηγόρου και συγγραφέα Μιχάλη Τοπαλίδη

Την Πέμπτη 30 Απριλίου, στο φουαγιέ της Στέγης Παρουσιάζεται το βιβλίο «Αλάτι Χοντρό», του δικηγόρου και συγγραφέα Μιχάλη Τοπαλίδη

Χορούς και τραγούδια από τα ημαθιώτικα Πιέρια, δίδαξε ο Γιάννης Τσιαμήτρος σε σεμινάριο στη Λευκάδα

Χορούς και τραγούδια από τα ημαθιώτικα Πιέρια, δίδαξε ο Γιάννης Τσιαμήτρος σε σεμινάριο στη Λευκάδα

[ditty id=231425 category="h-thesh-tou-laou"]

Τώρα στο ΄Deli΄. Αγνή μελάσα. Ένα φυσικό συμπλήρωμα διατροφής με ευεργετικές ιδιότητες

Η αγνή μελάσα είναι από ζαχαροκάλαμο, ένα 100% φυσικό προϊόν.

 

Περιέχει σίδηρο, ασβέστιο, μαγνήσιο, κάλιο, νάτριο, φώσφορο, δηλαδή μέταλλα απαραίτητα για τον οργανισμό και αποτελεί ένα από τα καλύτερα φυσικά συμπληρώματα διατροφής στον κόσμο. Εκτός αυτού, θωρακίζει τον οργανισμό με ολικές πολυφαινόλες, ισχυρά αντιοξειδωτικά γνωστά για την ΑΝΤΙΚΑΡΚΙΝΙΚΗ ΤΟΥΣ ΔΡΑΣΗ.

– Ευεργετική και απαραίτητη για άτομα με στίγμα μεσογειακής αναιμίας ή χαμηλό αιματοκρίτη.

– Είναι ιδανική για την περίοδο της έμμηνου ρύσης, της εγκυμοσύνης, του θηλασμού και της εμμηνόπαυσης.

– Εξαφανίζει την ωχρότητα του προσώπου και τους μαύρους κύκλους γύρω από τα μάτια μόνο με δυο κουταλάκια ημερησίως μέσα σε 2 με 3 εβδομάδες. Βοηθάει και στην επούλωση των σημαδιών του προσώπου, που δημιουργούνται από την ακμή σε αγόρια και κορίτσια σε σύντομο χρόνο.

– Δεν παχαίνει γιατί περιέχει φυσικά σάκχαρα με 0% λιπαρά που στις συνιστώμενες ποσότητες (2 κουταλάκια ημερησίως) αφομοιώνεται πλήρως από τον οργανισμό κι έτσι είναι κατάλληλη για όσους κάνουν δίαιτα.

–  Βοηθά στο πρόβλημα της ανορεξίας. – Η καθημερινή χρήση της μελάσας μπορεί να δώσει λύση στο πρόβλημα της δυσκοιλιότητας.

– Ενισχύει τη μνήμη και βοηθάει τη σωστή ανάπτυξη των ιστών και οστών των παιδιών.

– Βοηθάει σε προβλήματα τριχόπτωσης που προέρχονται από έλλειψη σιδήρου καθώς και στην αντιμετώπιση της στυτικής δυσλειτουργίας. Μπορεί να ληφθεί άφοβα από έγκυες αλλά και βρέφη.

– Η μελάσα, πέρα όλων των ευεργετικών ιδιοτήτων της έχει γλυκαιμικό δείκτη 55. Έτσι μπορεί να ανακουφίσει τις απαγορεύσεις ή τους περιορισμούς σχετικά με τους «γλυκούς πειρασμούς» στη ζωή ενός διαβητικού και να αποτελέσει έναν «γλυκό σύμμαχό» του.

 

Είναι ωμή και ΔΕΝ ΠΕΡΙΕΧΕΙ ΘΕΙΟ Η΄ΓΛΟΥΤΕΝΗ, ΛΑΚΤΟΖΗ, ΣΙΤΑΡΙ!!!

 

Είναι ιδανική για μαγειρική, ζαχαροπλαστική χρήση, σαλάτες, σάλτσες. Συνδυάζεται άριστα με παγωτό, γιαούρτι, χυμούς, καφέ κ.α.

 

 

Δεν αποτελεί φάρμακο αλλά φυσικό συμπλήρωμα. Η συμβουλή γιατρού είναι απαραίτητη για αντιμετώπιση κάθε σοβαρής πάθησης.

Κοινοποίηση της ανάρτησης:

Σχετικές αναρτήσεις

«Μεταξύ Ιστορίας και Θρύλου» ΠΕΝΗΝΤΑ ΧΡΥΣΑ ΤΑΛΑΝΤΑ ΜΕΡΟΣ Β΄ : Ο ΙΟΥΛΙΟΣ ΚΑΙΣΑΡΑΣ ΚΑΙ ΟΙ ΠΕΙΡΑΤΕΣ

Του Ηλία Τσιαμήτρου Εκείνα τα ζοφερά χρόνια, σε ηλικία μόλις εικοσιπέντε χρόνων ο Γάιος Ιούλιος Καίσαρ, ο άνθρωπος που αργότερα

Διαβάστε περισσότερα »

Ιστορικό

[pmpro_login redirect="/account/"]