Πρόγραμμα εκδηλώσεων της Ημαθίας
[ditty id=231425 category="h-thesh-tou-laou"]

Καθαρισμός Τάφρου 66 και Λουδία από την περιφερειακή ενότητα Πέλλας

Παρεμβάσεις για τον καθαρισμό της Τάφρου 66 από τις υπηρεσίες της περιφέρειας σε συνεργασία με τον δήμο Σκύδρας προανήγγειλε ο αντιπεριφερειάρχης Πέλλας Θόδωρος Θεοδωρίδης. Σχετική σύσκεψη με θέμα την περιβαλλοντική διαχείριση, εξυγίανση και πολιτική προστασία της Τάφρου 66 πραγματοποιήθηκε το μεσημέρι της Πέμπτης στο Διοικητήριο.

 

 

Ο κ. Θεοδωρίδης επισήμανε ότι το θέμα του καθαρισμού της Τάφρου 66 αλλά και του Λουδία παραμένει βασική προτεραιότητα σε επίπεδο προγραμματικού σχεδιασμού της Περιφέρειας. Επίσης, τόνισε ότι οι έντονες βροχοπτώσεις που έπληξαν την Πέλλα δημιούργησαν προβλήματα πέρα από τις υποδομές και στους αγρότες. Η προσπάθεια διαχείρισης των συνεπειών και της υπάρχουσας κατάστασης θα ξεκινήσει άμεσα, με τον καθαρισμό σημείων τα οποία θα καταδείξουν οι υπηρεσίες της Π.Ε. Πέλλας, σε συνεργασία με τις υπηρεσίες της Περιφέρειας και του Δήμου Σκύδρας. Οι παριστάμενοι συμφώνησαν ότι άμεσα και με συνεννόηση των αρμοδίων υπηρεσιών θα γίνουν οι επείγουσες παρεμβάσεις που αφορούν την απομάκρυνση υλικών σε σημεία όπου παρατηρείται το μεγαλύτερο πρόβλημα και υπάρχει εύκολη πρόσβαση.

Κοινοποίηση της ανάρτησης:

Σχετικές αναρτήσεις

Άννα-Μισέλ Ασημακοπούλου: Ποινή φυλάκισης 20 μηνών με 3ετή αναστολή για τη διαρροή των email των αποδήμων

Την ενοχή της Άννας-Μισέλ Ασημακοπούλου για την υπόθεση διαρροής των email των αποδήμων Ελλήνων ψηφοφόρων λίγο πριν από τις Ευρωεκλογές

Διαβάστε περισσότερα »

Ιστορικό

[pmpro_login redirect="/account/"]