Πρόγραμμα εκδηλώσεων της Ημαθίας
[ditty id=231425 category="h-thesh-tou-laou"]

Τα… τυχερά 2/3 του προεδρείου!

Τους συναντήσαμε τυχαία στο café Toucan. Απόστολος Αποστόλου (δεξιά) και Μανώλης Βαδόλας. Πρόεδρος και αντιπρόεδρος του δημοτικού συμβουλίου Νάουσας (πού είναι η γραμματέας;). Με αμοιβαία εκτίμηση, τυχεροί και οι δύο γι’ αυτή τη συνύπαρξη, όπως δηλώνουν, παρότι προέρχονται από διαφορετικούς συνδυασμούς. Με τον Μανώλη, να είναι ακόμη πιο τυχερός (εξ ου και το χαμόγελο), αφού λίγο πριν είχε πληρώσει το τελευταίο μηνιάτικο στον ΟΑΕΕ, όπως μας είπε!

 

 

Ευχόμαστε και στους δύο να συνεχίσουν με την ίδια καλή διάθεση τη συνεργασία τους, προς όφελος των ήσυχων και παραγωγικών συνεδριάσεων του δημοτικού συμβουλίου.

Κοινοποίηση της ανάρτησης:

Σχετικές αναρτήσεις

«Τζαρτζαρίστηκαν» Καλλίστρατος και Κορωνάς με αφορμή την παιδική στο ΔΑΚ Μακροχωρίου

Κατά την διάρκεια της συζήτησης των προ ημερησίας θεμάτων, στην χθεσινή συνεδρίαση του Δημοτικού Συμβουλίου Βέροιας και μόλις πήρε τον

Διαβάστε περισσότερα »

Ιστορικό

[pmpro_login redirect="/account/"]