Πρόγραμμα εκδηλώσεων της Ημαθίας
[ditty id=231425 category="h-thesh-tou-laou"]

Παρασκευή η τελετή έναρξης των διεθνών αγώνων κολύμβησης αθλητών με αναπηρία στον Άγιο Νικόλαο

Σημείο συνάντησης περίπου 150 αθλητών με ιδιαίτερες ικανότητες από Κύπρο, Σερβία, Τουρκία, Μαυροβούνιο, Μάλτα, Κροατία και Ελλάδα θα γίνει το Σάββατο το Δημοτικό Κολυμβητήριο Νάουσας, με τη διοργάνωση του 9ου Ανοιχτού Διεθνούς Τουρνουά Κολύμβησης Αθλητών με Αναπηρία.

 

Η τελετή έναρξης του διεθνούς τουρνουά θα πραγματοποιηθεί από τον Αντιδήμαρχο Αθλητισμού, Παιδείας και Νεολαίας του Δήμου Στέλλιο Δάγγα στις 7.45 της Παρασκευής στο ξενοδοχείο «Βέρμιο» στον Άγιο Νικόλαο, ενώ αναμένεται να παραστεί αργότερα και ο Δήμαρχος Νίκος Κουτσογιάννης. Οι αγώνες ξεκινούν στις 9 το πρωί του Σαββάτου.

 

Τους αγώνες διοργανώνει ο Σύλλογος Γονέων & Φίλων Αθλητών ΑμεΑ Θεσσαλονίκης, υπό την αιγίδα της Εθνικής Αθλητικής Ομοσπονδίας Ατόμων με Αναπηρίες και με τη στήριξη του Δήμου Νάουσας.

Κοινοποίηση της ανάρτησης:

Σχετικές αναρτήσεις

Α.Π.Σ. ΡΩΜΙΟΣ: Συγχαρητήρια στους Αλέξανδρο Σαπουντζή και Αθανάσιο Καραγεώργο για την επίσημη απονομή της Μαύρης Ζώνης 1ου Dan Jiu Jitsu

Ο Αθλητικός Πολιτιστικός Σύλλογος ΡΩΜΙΟΣ εκφράζει τα θερμά του συγχαρητήρια στους αθλητές Αλέξανδρο Σαπουντζή και Αθανάσιο Καραγεώργο για την επίσημη

Διαβάστε περισσότερα »

Παλαιμάχοι Βέροιας: Το ευχαριστήριο για τα Τρίκαλα, το “μπράβο” στον Παπανώτα και οι ευχές σε Μαραγκό – Βεργώνη

Ο Σύλλογος Παλαιμάχων Ποδοσφαιριστών ΓΑΣ & ΠΑΕ Βέροια εκφράζει τις ευχαριστίες του για το φιλικό με την ομάδα των Τρικάλων,

Διαβάστε περισσότερα »

Ιστορικό

[pmpro_login redirect="/account/"]