Πρόγραμμα εκδηλώσεων της Ημαθίας
[ditty id=231425 category="h-thesh-tou-laou"]

Διαμαρτυρία του ΠΑΜΕ Ημαθίας σήμερα στον ΕΟΠΥΥ Βέροιας

Με αφορμή το σοβαρό πρόβλημα που αντιμετωπίζει η συναδέλφισσσά μας Παρασκευόπουλου Αναστασία και αφορά χιλιάδες τέτοιες περιπτώσεις σε όλη την Ελλάδα, η γραμματεία του ΠΑΜΕ Ημαθίας οργανώνει σήμερα Παρασκευή 20 Μάρτη, ώρα 11:00 το πρωί παράσταση διαμαρτυρίας με στόχο να εξασφαλιστεί η δωρεάν παροχή φαρμάκων και θεραπειών, στον ΕΟΠΥΥ Βέροιας.

Το 2010 αρρώστησε από νεοπλασματική νευροπάθεια  και είναι παραπληγική. Από το 2011 είναι σε αναπηρική σύνταξη με 81% αναπηρία, μέχρι το Μάιο του 2013 λόγω της σοβαρής πάθησης ήταν εξασφαλισμένη η δωρεάν παροχή φαρμάκων, στη συνέχεια καταργήθηκε από τον ΕΟΠΥΥ με απόφαση του Υπουργείου Υγείας και σήμερα είναι αναγκασμένη να πληρώνει συμμετοχή σε φάρμακα και θεραπείες 300 έως και 500€ το μήνα, με άνεργη οικογένεια.

Καλούμε επίσης όλους τους εργαζόμενους, αγρότες, αυτοαπασχολούμενους στο συλλαλητήριο που καλεί  Εργατικού Κέντρου Νάουσας την Τετάρτη 1 Απρίλη, 6:00 το απόγευμα στην κεντρική πλατεία της Νάουσας με αίτημα δημόσια – δωρεάν υγεία για όλους χωρίς εξαιρέσεις, καμία επιχειρηματική δράση στην υγεία πρόνοια.

ΠΑΜΕ ΗΜΑΘΙΑΣ

 

Κοινοποίηση της ανάρτησης:

Σχετικές αναρτήσεις

Με «κύματα ονείρων» ολοκληρώθηκε η καλοκαιρινή παράσταση ρυθμικής γυμναστικής στη Βέροια

  Με επιτυχία πραγματοποιήθηκε χθες, Τετάρτη 24 Ιουνίου 2026, στο Φιλίππειο Γυμναστήριο Βέροιας η ετήσια καλοκαιρινή παράσταση του Αθλητικού Ομίλου

Διαβάστε περισσότερα »

Δήλωση Δημάρχου Ηρωικής Πόλεως Νάουσας Νίκου Κουτσογιάννη για την ανακοίνωση των βαθμολογιών των Πανελλαδικών Εξετάσεων

«Με αφορμή την ανακοίνωση των βαθμολογιών των Πανελλαδικών Εξετάσεων, θα ήθελα να συγχαρώ θερμά όλες τις μαθήτριες και όλους τους

Διαβάστε περισσότερα »

Ιστορικό

[pmpro_login redirect="/account/"]