Πρόγραμμα εκδηλώσεων της Ημαθίας
[ditty id=231425 category="h-thesh-tou-laou"]

Η Αφροδίτη Σπανίδου υποψήφια βουλευτής με το ΄Ποτάμι΄. Μέχρι το βράδυ η τελική εξάδα του ψηφοδελτίου στην Ημαθία

Η Αφροδίτη Σπανίδου, υπάλληλος του ΟΑΕΔ Βέροιας (αποσπασμένη εδώ και λίγο καιρό στην Επιθεώρηση Εργασίας), θα είναι μία ακόμη υποψήφια βουλευτής του ‘Ποταμιού’ στην Ημαθία. Η κ. Σπανίδου είναι σύζυγος του επί πολλά χρόνια δημοτικού συμβούλου (σήμερα με τον συνδυασμό Καραπαναγιωτίδη) Μιχάλη Σουμελίδη.

Επικρατέστερος για μία ακόμη θέση στο ψηφοδέλτιο του ‘Ποταμιού’ είναι ο αρχιτέκτων μηχανικός Τάσος Τόλιος, είναι μέχρι το βράδυ αναμένεται να ανακοινωθεί (ίσως πρώτο από όλα τα άλλα) το πλήρες ψηφοδέλτιο του κόμματος του Σταύρου Θεοδωράκη με ένα ακόμη δυνατό όνομα νεαρού επιστήμονα από τη Βέροια, με διαδρομή στον χώρο της υγείας.

Θυμίζουμε ότι τα τρία ονόματα που ήδη συμμετέχουν στο ψηφοδέλτιο είναι αυτά της Ίλιας Ιωσηφίδου, του Θωμά Λιόλιου και του Γιάννη Μοσχόπουλου.

Κοινοποίηση της ανάρτησης:

Σχετικές αναρτήσεις

Με «κύματα ονείρων» ολοκληρώθηκε η καλοκαιρινή παράσταση ρυθμικής γυμναστικής στη Βέροια

  Με επιτυχία πραγματοποιήθηκε χθες, Τετάρτη 24 Ιουνίου 2026, στο Φιλίππειο Γυμναστήριο Βέροιας η ετήσια καλοκαιρινή παράσταση του Αθλητικού Ομίλου

Διαβάστε περισσότερα »

Δήλωση Δημάρχου Ηρωικής Πόλεως Νάουσας Νίκου Κουτσογιάννη για την ανακοίνωση των βαθμολογιών των Πανελλαδικών Εξετάσεων

«Με αφορμή την ανακοίνωση των βαθμολογιών των Πανελλαδικών Εξετάσεων, θα ήθελα να συγχαρώ θερμά όλες τις μαθήτριες και όλους τους

Διαβάστε περισσότερα »

Ιστορικό

[pmpro_login redirect="/account/"]