Πρόγραμμα εκδηλώσεων της Ημαθίας
  Την Τετάρτη 29 Απριλίου: Εκδήλωση για την Παγκόσμια Ημέρα Καβάφη στη Δημοτική Βιβλιοθήκη Νάουσας

  Την Τετάρτη 29 Απριλίου: Εκδήλωση για την Παγκόσμια Ημέρα Καβάφη στη Δημοτική Βιβλιοθήκη Νάουσας

Στις 27 Απριλίου στο 16ο Δ.Σχ.  Βέροιας  Προβολή της βραβευμένης ταινίας “ο δάσκαλος που υποσχέθηκε τη θάλασσα”

Στις 27 Απριλίου στο 16ο Δ.Σχ. Βέροιας Προβολή της βραβευμένης ταινίας “ο δάσκαλος που υποσχέθηκε τη θάλασσα”

Την Τρίτη 28 Απριλίου στη Στέγη Συναυλία Χορωδίας και  Χοροθεατρικής ομάδας του 4ου Γυμνάσιου Βέροιας για την ΑΓΑΠΗ

Την Τρίτη 28 Απριλίου στη Στέγη Συναυλία Χορωδίας και Χοροθεατρικής ομάδας του 4ου Γυμνάσιου Βέροιας για την ΑΓΑΠΗ

Την Τετάρτη 29 Απριλίου στη Δημόσια Βιβλιοθήκη Βέροιας Παρουσιάζεται το βιβλίο  του Βαλάντη Παπαγεωργίου  «Το Μακεδονικό Ζήτημα και η πολιτική των Μεγάλων Δυνάμεων μέσα από τον Βρετανικό Τύπο»

Την Τετάρτη 29 Απριλίου στη Δημόσια Βιβλιοθήκη Βέροιας Παρουσιάζεται το βιβλίο του Βαλάντη Παπαγεωργίου «Το Μακεδονικό Ζήτημα και η πολιτική

ΚΥΡΙΑΚΗ  24 ΜΑΪΟΥ 2026       Το μπαλέτο «Δον Κιχώτης», από το Κρατικό Θέατρο του Νόβι Σαντ Σερβίας, στον Χώρο Τεχνών, με 35 χορευτές επί σκηνής

ΚΥΡΙΑΚΗ  24 ΜΑΪΟΥ 2026   Το μπαλέτο «Δον Κιχώτης», από το Κρατικό Θέατρο του Νόβι Σαντ Σερβίας, στον Χώρο Τεχνών, με 35 χορευτές

Την Πέμπτη 30 Απριλίου, στο φουαγιέ της Στέγης Παρουσιάζεται το βιβλίο  «Αλάτι Χοντρό», του δικηγόρου και συγγραφέα Μιχάλη Τοπαλίδη

Την Πέμπτη 30 Απριλίου, στο φουαγιέ της Στέγης Παρουσιάζεται το βιβλίο «Αλάτι Χοντρό», του δικηγόρου και συγγραφέα Μιχάλη Τοπαλίδη

Χορούς και τραγούδια από τα ημαθιώτικα Πιέρια, δίδαξε ο Γιάννης Τσιαμήτρος σε σεμινάριο στη Λευκάδα

Χορούς και τραγούδια από τα ημαθιώτικα Πιέρια, δίδαξε ο Γιάννης Τσιαμήτρος σε σεμινάριο στη Λευκάδα

[ditty id=231425 category="h-thesh-tou-laou"]

Έφοροι Τμημάτων και Αντιπρόσωποι Ομοσπονδιών ΝΑΣΗ

Οι έφοροι των τμημάτων του Ναυτικού Αθλητικού Συλλόγου Ημαθίας συνεργάζονται στενά με τον υπεύθυνο προπονητή και υποστηρίζουν ενεργά το έργο του χωρίς να έχουν καμία επέμβαση στο αγωνιστικό μέρος.

 

Λειτουργούν ως σύνδεσμοι διοικητικής φροντίδας και μέριμνας για την όσο το δυνατόν μεγαλύτερη υποστήριξη των αγωνιστικών ομάδων και συμβάλλουν ουσιαστικά και πάντοτε σε απόλυτη συνεργασία με το προπονητικό team, στην επίλυση τυχόν θεμάτων που προκύπτουν κατά τη διάρκεια της αγωνιστικής περιόδου.

Είναι υπεύθυνοι για τη διαρκή ενημέρωση και επικοινωνία με τους αθλητές και αθλήτριες σχετικά με την τήρηση του προγράμματος προπονήσεων και του αγωνιστικού προγράμματος των ομάδων αλλά και με  με τους γονείς των αθλητών και αθλητριών όσον αφορά την καταγραφή των σχολίων και παρατηρήσεων που επιθυμούν να θέσουν στο διοικητικό μέρος της υποστήριξης.  Έχουν επίσης το καθήκον της άμεσης ενημέρωσης του ΔΣ  για όλες τις περιπτώσεις συμπεριφορών που βρίσκονται εκτός πλαισίου των αρχών και αξιών του συλλόγου ή τυχόν πειθαρχικών παραπτωμάτων στις ομάδες στις οποίες είναι υπεύθυνοι και λειτουργούν ως εκπρόσωποι της διοίκησης του τμήματος τους στον τομέα της διοικητικής μέριμνας και υποστήριξης.

 

Η συνεισφορά των Εφόρων γίνεται αποκλειστικά σε εθελοντική βάση και βασίζεται στη διάθεση προσφοράς και υποστήριξης των δραστηριοτήτων του Συλλόγου και των αντίστοιχων αγωνιστικών τμημάτων και τμημάτων υποδομών.

Οι Έφοροι οφείλουν με τη συμπεριφορά και τις δράσεις τους να δίνουν το παράδειγμα στους νεαρούς αθλητές και αθλήτριες και εργάζονται με απλό αλλά μεθοδικό τρόπο στην ενδυνάμωση των διαπροσωπικών σχέσεων των αθλητών, την επίτευξη δημιουργικού ομαδικού κλίματος στις ομάδες και γενικότερα συμβάλλουν στην υποστήριξη του έργου των προπονητών και της προώθησης του έργου της Διοίκησης όπως αυτό ανακοινώνεται κάθε φορά κατά την έναρξη της αγωνιστικής περιόδου. Τέλος, οφείλουν να λειτουργούν ως “πρότυπο” αντιπροσώπου του Συλλόγου σε κάθε περίπτωση που καλούνται να εκπροσωπήσουν το Τμήμα σε φορείς, οργανισμούς, ενώσεις, συλλόγους και σωματεία αλλά και προς τους γονείς και κηδεμόνες των αθλητών και αθλητριών του Συλλόγου.

Στον σύλλογο μας , τα καθήκοντα που ανατίθενται στους Εφόρους αντιμετωπίζονται ως μια πολύ σημαντική αποστολή την οποία η διοίκηση του συλλόγου αναθέτει μετά από συστηματική αναζήτηση και αναγνώριση, στους πλέον κατάλληλους εθελοντές οι οποίοι καταθέτουν όχι μόνο το πλεόνασμα του χρόνου τους , αλλά κυρίως το πλεόνασμα της ψυχής τους.

 

Για τον λόγο αυτό, δε μπορούμε να κρύψουμε την ικανοποίηση και την ευγνωμοσύνη μας για τη δημιουργία μιας πολυπληθούς και ιδιαίτερα αποτελεσματικής ομάδας εθελοντών οι οποίοι αναλαμβάνουν εθελοντικά διαρκώς αυξημένα τα καθήκοντα του Εφόρου αποδεικνύοντας κάθε φορά με απλό αλλά και ουσιαστικό τρόπο την ανιδιοτέλεια της προσφοράς και την ουσιαστική συμμετοχή τους σε αυτή τη μεγάλη αθλητική μας οικογένεια , την οικογένεια του ΝΑΣΗ!

Στα πλαίσια αυτά, σας γνωρίζουμε τους Εφόρους όλων των ομάδων των τμημάτων  του ΝΑΣΗ για την αγωνιστική περίοδο 2014-2015 ευχόμενοι επιτυχία στο έργο και τα καθήκοντά τους καθώς και των αντιπροσώπων του συλλόγου στις αντίστοιχες ομοσπονδίες και περιφερειακές επιτροπές:

 

Εφορος κολυμβησης

-Πρωτογερης Ηλίας

Βοηθός εφόρου κολυμβησης

-Κετογλου Νικόλαος

Εφορος υδατοςφαιριςης

-Καλαντζοπουλος Δημήτριος

Βοηθός εφόρου υδατοςφαιριςης

-Νικολοπουλος Κωνσταντίνος

Εφορος συγχρονισμένης κολυμβησης

-Τουλουμτσιδου Ροδαμα

Εφορος Κανοε / καγιάκ

-Κοτσαιλιδης Νικόλαος

Εφορος αυτόνομης Καταδυσης

-Ανδρεαδης Κωνσταντίνος

Εφορος ιστιοπλοΐας

-Λεκκας Ηλίας

Εφορος ναυαγοσωστικής

– Λαμπρου Δημήτριος

Αντιπρόσωπος στην ΚΟΕ και ΠΕΚΚΔΜ ( Κολυμβηση )

-Θωμογλου Κωνσταντίνος

Αντιπρόσωπος στην περιφερειακή επιτροπή υδατοςφαιριςης της ΚΟΕ

-Παπαδοπουλος Κυριάκος .

Αντιπρόσωπος ΕΟΥΔΑΤΚ

-Ανδρεαδης Κωνσταντίνος

Αντιπρόσωπος Κανοε/καγιάκ

-Κοτσαιλιδης Νικόλαος

 

Η θητεία τους είναι μονοετής και λήγει την 30/11/2015.

Κοινοποίηση της ανάρτησης:

Σχετικές αναρτήσεις

Διοργάνωση Αναπτυξιακού Τουρνουά Ποδοσφαίρου Κ-10 & Κ-8 στη Βέροια

Η Ένωση Ποδοσφαιρικών Σωματείων Ημαθίας (Ε.Π.Σ.Η.), σε συνεργασία με την Ελληνική Ποδοσφαιρική Ομοσπονδία (Ε.Π.Ο.) και τον Δήμο Βέροιας, διοργανώνει Αναπτυξιακό

Διαβάστε περισσότερα »

Ιστορικό

[pmpro_login redirect="/account/"]