Πρόγραμμα εκδηλώσεων της Ημαθίας
  Την Τετάρτη 29 Απριλίου: Εκδήλωση για την Παγκόσμια Ημέρα Καβάφη στη Δημοτική Βιβλιοθήκη Νάουσας

  Την Τετάρτη 29 Απριλίου: Εκδήλωση για την Παγκόσμια Ημέρα Καβάφη στη Δημοτική Βιβλιοθήκη Νάουσας

Στις 27 Απριλίου στο 16ο Δ.Σχ.  Βέροιας  Προβολή της βραβευμένης ταινίας “ο δάσκαλος που υποσχέθηκε τη θάλασσα”

Στις 27 Απριλίου στο 16ο Δ.Σχ. Βέροιας Προβολή της βραβευμένης ταινίας “ο δάσκαλος που υποσχέθηκε τη θάλασσα”

Την Τρίτη 28 Απριλίου στη Στέγη Συναυλία Χορωδίας και  Χοροθεατρικής ομάδας του 4ου Γυμνάσιου Βέροιας για την ΑΓΑΠΗ

Την Τρίτη 28 Απριλίου στη Στέγη Συναυλία Χορωδίας και Χοροθεατρικής ομάδας του 4ου Γυμνάσιου Βέροιας για την ΑΓΑΠΗ

Την Τετάρτη 29 Απριλίου στη Δημόσια Βιβλιοθήκη Βέροιας Παρουσιάζεται το βιβλίο  του Βαλάντη Παπαγεωργίου  «Το Μακεδονικό Ζήτημα και η πολιτική των Μεγάλων Δυνάμεων μέσα από τον Βρετανικό Τύπο»

Την Τετάρτη 29 Απριλίου στη Δημόσια Βιβλιοθήκη Βέροιας Παρουσιάζεται το βιβλίο του Βαλάντη Παπαγεωργίου «Το Μακεδονικό Ζήτημα και η πολιτική

ΚΥΡΙΑΚΗ  24 ΜΑΪΟΥ 2026       Το μπαλέτο «Δον Κιχώτης», από το Κρατικό Θέατρο του Νόβι Σαντ Σερβίας, στον Χώρο Τεχνών, με 35 χορευτές επί σκηνής

ΚΥΡΙΑΚΗ  24 ΜΑΪΟΥ 2026   Το μπαλέτο «Δον Κιχώτης», από το Κρατικό Θέατρο του Νόβι Σαντ Σερβίας, στον Χώρο Τεχνών, με 35 χορευτές

Την Πέμπτη 30 Απριλίου, στο φουαγιέ της Στέγης Παρουσιάζεται το βιβλίο  «Αλάτι Χοντρό», του δικηγόρου και συγγραφέα Μιχάλη Τοπαλίδη

Την Πέμπτη 30 Απριλίου, στο φουαγιέ της Στέγης Παρουσιάζεται το βιβλίο «Αλάτι Χοντρό», του δικηγόρου και συγγραφέα Μιχάλη Τοπαλίδη

Χορούς και τραγούδια από τα ημαθιώτικα Πιέρια, δίδαξε ο Γιάννης Τσιαμήτρος σε σεμινάριο στη Λευκάδα

Χορούς και τραγούδια από τα ημαθιώτικα Πιέρια, δίδαξε ο Γιάννης Τσιαμήτρος σε σεμινάριο στη Λευκάδα

[ditty id=231425 category="h-thesh-tou-laou"]

Χάντμπολ Α1 – Ο Δούκας δύσκολα κέρδισε τον Φίλιππο 28-25

Βάσει της εικόνας των δύο ομάδων μέχρι τώρα στο πρωτάθλημα και την βαθμολογική τους συγκομιδή ο Φίλιππος Βέροιας ήταν το μεγάλο φαβορί κόντρα στον ΑΣΕ Δούκα στο ματς της 9ης αγωνιστικής της Α1 Ανδρών. Ωστόσο στο κλειστό του Δαϊς ο Δούκας εμφανίστηκε πιο αποφασισμένος και έδειξε μέσα στον αγωνιστικό χώρο μεγαλύτερη θέληση για να κερδίσει το παιχνίδι και το κατάφερε με 28-25.

 

Η ομάδα των εκπαιδευτηρίων εκμεταλλεύτηκε τα λάθη στην επίθεση του Φιλίππου, καταφέρνοντας να πετύχει εύκολα γκολ στην κόντρα, ενώ στην ανοιχτή άμυνα ο Δούκας με τους Ζαλώνη, Μπάγιο, Μισαηλίδη ήταν αρκετά ταχύτερος με αποτέλεσμα να σκοράρει με μεγάλη ευκολία.

Το πρώτο ημίχρονο ανήκε αποκλειστικά στους γηπεδούχους, οι οποίοι έλεγχαν πλήρως τον ρυθμό και προηγήθηκαν 16-11. Στο δεύτερο ημίχρονο ο Φίλιππος προσπάθησε περισσότερο, αλλά ο Δούκας διατήρησε μέχρι το 45’ διαφορά ασφαλείας 4-5 τερμάτων.

Στο τελευταίο δεκάλεπτο ο Φίλιππος έκανε την αντεπίθεση του, μειώνοντας σε 25-24, αλλά ο Δούκας έδειξε ψυχραιμία -παρά την απειρία των περισσοτέρων παικτών του- και στα κρίσιμα σημεία σκόραρε με τους Ζαλώνη, Μισαηλίδη, φτάνοντας στην σπουδαία νίκη. Αυτή η νίκη ήταν η πρώτη μετά από 4 σερί ήττες, ενώ ο Φίλιππος ηττήθηκε για 3η φορά στη σεζόν, έχοντας στην Αθήνα δύο ήττες σε ισάριθμα ματς.

Τα πεντάλεπτα: 2-3, 5-4, 8-5, 11-6, 12-8, 16-11 (ημχ.), 18-14, 20-15, 21-18, 25-21, 25-23, 28-25

 

Συνθέσεις:

ΔΟΥΚΑΣ (Γιώργος Κρανάκης): Ζαλώνης 8, Τζανιδάκης 1, Αϊβαλιώτης, Σύγγαρης, Μωραΐτης, Ηλιόπουλος, Μπραουδάκης Δ., Κάλλης, Μισαηλίδης 6, Ντούνης 3, Πάνου, Μπάγιος 5, Αραπακόπουλος 4, Λάγιος, Μπραουδάκης Ν., Κουμαραδέλης 1.

ΦΙΛΙΠΠΟΣ (Χρήστος Τζουβάρας): Ζλατάνος, Βραζάλιτσα 4, Αρβανιτίδης, Μιχαηλίδης, Δομπρής, Μπαντής 6, Αποστολίδης, Δραγκόλας 6, Ψωμιάδης, Κορωνάς Κ., Δεληγιάννης 3, Ντόβας, Σανίκης 3, Κορωνάς Θ., Ζευγαρόπουλος, Παπαδόπουλος 3.

Διαιτητές: Συρεπίσιος- Μερτινιάν, Δίλεπτες: 4-1, Πέναλτι: 0/1-1/2

Κοινοποίηση της ανάρτησης:

Σχετικές αναρτήσεις

Διοργάνωση Αναπτυξιακού Τουρνουά Ποδοσφαίρου Κ-10 & Κ-8 στη Βέροια

Η Ένωση Ποδοσφαιρικών Σωματείων Ημαθίας (Ε.Π.Σ.Η.), σε συνεργασία με την Ελληνική Ποδοσφαιρική Ομοσπονδία (Ε.Π.Ο.) και τον Δήμο Βέροιας, διοργανώνει Αναπτυξιακό

Διαβάστε περισσότερα »

Ιστορικό

[pmpro_login redirect="/account/"]