Πρόγραμμα εκδηλώσεων της Ημαθίας
[ditty id=231425 category="h-thesh-tou-laou"]

Και η Όλγα Γεροβασίλη στο «κόμμα των ανεξάρτητων» που έφτασε τους 52 βουλευτές!

Την αποχώρησή της από την Κοινοβουλευτική Ομάδα του ΣΥΡΙΖΑ–Προοδευτική Συμμαχία γνωστοποίησε το πρωί της Δευτέρας, 24 Αυγούστου 2026, η βουλευτής Άρτας Όλγα Γεροβασίλη.
Με επιστολή της προς τον πρόεδρο της Βουλής, Νικήτα Κακλαμάνη, ανακοίνωσε παράλληλα την παραίτησή της από τη θέση της Ε΄ αντιπροέδρου της Βουλής. Από εδώ και στο εξής θα ασκεί τα κοινοβουλευτικά της καθήκοντα ως ανεξάρτητη βουλευτής Άρτας. Η επιστολή ανεξαρτητοποίησης αναμένεται να ανακοινωθεί στην Ολομέλεια την Τετάρτη.
Η κ. Γεροβασίλη είχε προαναγγείλει τις προθέσεις της ήδη από τις 17 Ιουλίου. Με την αποχώρησή της, η Κοινοβουλευτική Ομάδα του ΣΥΡΙΖΑ περιορίζεται στους 11 βουλευτές, ενώ ο αριθμός των ανεξάρτητων βουλευτών φθάνει τους 52, καταγράφοντας νέο ρεκόρ.
Η πρώην αντιπρόεδρος της Βουλής θεωρείται βέβαιο ότι, σε επόμενο πολιτικό χρόνο, θα ενταχθεί στην ΕΛΑΣ του Αλέξη Τσίπρα, διεκδικώντας εκ νέου την έδρα της Άρτας.

Κοινοποίηση της ανάρτησης:

Σχετικές αναρτήσεις

Ιστορικό

[pmpro_login redirect="/account/"]