Πρόγραμμα εκδηλώσεων της Ημαθίας
ΚΥΡΙΑΚΗ  24 ΜΑΪΟΥ 2026       Το μπαλέτο «Δον Κιχώτης», από το Κρατικό Θέατρο του Νόβι Σαντ Σερβίας, στον Χώρο Τεχνών, με 35 χορευτές επί σκηνής

ΚΥΡΙΑΚΗ  24 ΜΑΪΟΥ 2026   Το μπαλέτο «Δον Κιχώτης», από το Κρατικό Θέατρο του Νόβι Σαντ Σερβίας, στον Χώρο Τεχνών, με 35 χορευτές

Την Πέμπτη 30 Απριλίου, στο φουαγιέ της Στέγης Παρουσιάζεται το βιβλίο  «Αλάτι Χοντρό», του δικηγόρου και συγγραφέα Μιχάλη Τοπαλίδη

Την Πέμπτη 30 Απριλίου, στο φουαγιέ της Στέγης Παρουσιάζεται το βιβλίο «Αλάτι Χοντρό», του δικηγόρου και συγγραφέα Μιχάλη Τοπαλίδη

Χορούς και τραγούδια από τα ημαθιώτικα Πιέρια, δίδαξε ο Γιάννης Τσιαμήτρος σε σεμινάριο στη Λευκάδα

Χορούς και τραγούδια από τα ημαθιώτικα Πιέρια, δίδαξε ο Γιάννης Τσιαμήτρος σε σεμινάριο στη Λευκάδα

Την Δευτέρα 27 Απριλίου στη Δημόσια Βιβλιοθήκη Βέροιας Παρουσιάζεται το νέο βιβλίο της Χάιδως Μπατσαρά-Τζήκα, «Τα Πρώτα μου Ποιήματα»

Την Δευτέρα 27 Απριλίου στη Δημόσια Βιβλιοθήκη Βέροιας Παρουσιάζεται το νέο βιβλίο της Χάιδως Μπατσαρά-Τζήκα, «Τα Πρώτα μου Ποιήματα»

Το Σάββατο 25 Απριλίου 2026 Περίπατος βιβλίου με τον Μάκη Δημητράκη και το «Ηλιοτρόπιο»

Το Σάββατο 25 Απριλίου 2026 Περίπατος βιβλίου με τον Μάκη Δημητράκη και το «Ηλιοτρόπιο»

Σάββατο 25 Απριλίου, στο ΣΤΑΡ Παρουσιάζεται  το βιβλίο «Γυάλινα Παιδιά – Αληθινές ζωές»

Σάββατο 25 Απριλίου, στο ΣΤΑΡ Παρουσιάζεται το βιβλίο «Γυάλινα Παιδιά – Αληθινές ζωές»

Κυριακή 26 Απριλίου “Ο Ποιητιτής & το Μυστικό της Εντροπίας” από την Ομάδα Σχοινί-Κορδόνι, στο  Εκκοκκιστήριο Ιδεών Βέροιας

Κυριακή 26 Απριλίου “Ο Ποιητιτής & το Μυστικό της Εντροπίας” από την Ομάδα Σχοινί-Κορδόνι, στο Εκκοκκιστήριο Ιδεών Βέροιας

[ditty id=231425 category="h-thesh-tou-laou"]

Κάρλος Γκρανέρο: Το κλειδί για τον σημερινό αγώνα θα είναι η δική μας συμπεριφορά

Ο Χοσέ Γκρανέρο δεν πετάει στα σύννεφα μετά το δύο στα δύο της ΒΕΡΟΙΑΣ στο πρωτάθλημα και όπως τόνισε στον Γιάννη Πάγκο, με ταπεινότητα και σκληρή δουλειά η ομάδα του θα μπορέσει να συνεχίσει τα θετικά αποτελέσματα. Επίσης υποστήριξε πως περίπου σε τρεις βδομάδες θα ξεκινήσει ο Βούκιτς να μπαίνει σε αγωνιστικό πρόγραμμα.

Αναλυτικά οι δηλώσεις του Βούκιτς στην κάμερα του Novasports:

Αν περίμενε το δύο στα δύο στο πρωτάθλημα: Η αλήθεια είναι πως δεν το περιμέναμε. Γνωρίζαμε πως η έναρξη θα κρύβει δυσκολίες, αλλά επειδή εμείς ενσωματώσαμε ποδοσφαιριστές μέχρι την τελευταία στιγμή, πιστεύαμε πως θα χρειαστούμε χρόνο για να προσαρμοστούμε στα νέα δεδομένα. Παρόλα αυτά το ξεκίνημα που κάναμε είναι πολύ καλό.

Αν αυξάνει τις ευθύνες τους για τη συνέχεια: Φυσικά όχι. Αυτό δεν αλλάζει τους στόχους μας. Ανεξάρτητα αν το ξεκίνημα ήταν καλό, εμείς πρέπει να είμαστε ταπεινοί, να δουλέψουμε σκληρά. Είναι νωρίς για να πανηγυρίζουμε και να αλλάζουμε στόχους.

Για την Κέρκυρα: Γνωρίζουμε την Κέρκυρα, είναι μία ομάδα που ξεκίνησε καλά και δεν έχει γνωρίσει και εκείνη ήττα ακόμα. Είναι μία ομάδα… στρωμένη, έχει τον ίδιο προπονητή για αρκετό καιρό. Είναι μία ομάδα που μας άρεσε και πρέπει να την αντιμετωπίσουμε με σεβασμό. Το ίδιο πρέπει να κάνουμε με όλους τους αντιπάλους, γιατί πρέπει να καταλάβουμε ότι αυτά που έχουμε κάνει μέχρι τώρα, δεν παίζουν ρόλο με τον επόμενο αντίπαλο.

Για τον Χαβίτο που είχε ακουστεί για τη ΒΕΡΟΙΑ: Μιλήσαμε με το Χαβίτο στην αρχή της σεζόν, είναι ένας παίκτης που μας ενδιέφερε και αυτό είναι που έλεγα, ότι η Κέρκυρα είναι μία δεμένη ομάδα που μπορεί να πλησιάζει παίκτες τέτοιου βεληνεκούς. Γνωρίζουμε πως η Κέρκυρα θα έρθει εδώ για να κάνει δύσκολο το έργο μας και πρέπει να είμαστε προετοιμασμένοι.

Που πιστεύει ότι θα κριθεί το ματς με την Κέρκυρα: Πιστεύω πως το κλειδί θα είναι η δική μας αγωνιστική συμπεριφορά. Αν εμείς καταφέρουμε να έχουμε την ίδια αγωνιστική συμπεριφορά που είχαμε στα προηγούμενα δύο παιχνίδια, πιστεύω πως θα ανταπεξέλθουμε. Με σκληρή δουλειά καθημερινά, με ταπεινότητα, με αυτοθυσία στον αγωνιστικό χώρο και αν αποδείξουμε πως παραμένουμε μία ομάδα που κοιτάζει τη δουλειά της ταπεινά, τότε θα καταφέρουμε να αντεπεξέλθουμε στις δυσκολίες του επόμενου παιχνιδιού.

Για τον Βούκιτς: πρέπει να είμαστε προσεκτικοί με την περίπτωση του, να μην βιαστούμε, θα πρέπει να συνεχίσει δύο βδομάδες με κάποια ατομικά προγράμματα και στη συνέχεια θα γυμνάζεται με την ομάδα. Εκεί θα δούμε πότε θα μπορεί να ανταπεξέλθει. Δε θα ρισκάρουμε καθόλου και πιστεύω πως περίπου σε τρεις βδομάδες θα μπει σιγά σιγά σε αγωνιστικό ρυθμό.

Κοινοποίηση της ανάρτησης:

Σχετικές αναρτήσεις

Διοργάνωση Αναπτυξιακού Τουρνουά Ποδοσφαίρου Κ-10 & Κ-8 στη Βέροια

Η Ένωση Ποδοσφαιρικών Σωματείων Ημαθίας (Ε.Π.Σ.Η.), σε συνεργασία με την Ελληνική Ποδοσφαιρική Ομοσπονδία (Ε.Π.Ο.) και τον Δήμο Βέροιας, διοργανώνει Αναπτυξιακό

Διαβάστε περισσότερα »

Ιστορικό

[pmpro_login redirect="/account/"]