Πρόγραμμα εκδηλώσεων της Ημαθίας
  Την Τετάρτη 29 Απριλίου: Εκδήλωση για την Παγκόσμια Ημέρα Καβάφη στη Δημοτική Βιβλιοθήκη Νάουσας

  Την Τετάρτη 29 Απριλίου: Εκδήλωση για την Παγκόσμια Ημέρα Καβάφη στη Δημοτική Βιβλιοθήκη Νάουσας

Στις 27 Απριλίου στο 16ο Δ.Σχ.  Βέροιας  Προβολή της βραβευμένης ταινίας “ο δάσκαλος που υποσχέθηκε τη θάλασσα”

Στις 27 Απριλίου στο 16ο Δ.Σχ. Βέροιας Προβολή της βραβευμένης ταινίας “ο δάσκαλος που υποσχέθηκε τη θάλασσα”

Την Τρίτη 28 Απριλίου στη Στέγη Συναυλία Χορωδίας και  Χοροθεατρικής ομάδας του 4ου Γυμνάσιου Βέροιας για την ΑΓΑΠΗ

Την Τρίτη 28 Απριλίου στη Στέγη Συναυλία Χορωδίας και Χοροθεατρικής ομάδας του 4ου Γυμνάσιου Βέροιας για την ΑΓΑΠΗ

Την Τετάρτη 29 Απριλίου στη Δημόσια Βιβλιοθήκη Βέροιας Παρουσιάζεται το βιβλίο  του Βαλάντη Παπαγεωργίου  «Το Μακεδονικό Ζήτημα και η πολιτική των Μεγάλων Δυνάμεων μέσα από τον Βρετανικό Τύπο»

Την Τετάρτη 29 Απριλίου στη Δημόσια Βιβλιοθήκη Βέροιας Παρουσιάζεται το βιβλίο του Βαλάντη Παπαγεωργίου «Το Μακεδονικό Ζήτημα και η πολιτική

ΚΥΡΙΑΚΗ  24 ΜΑΪΟΥ 2026       Το μπαλέτο «Δον Κιχώτης», από το Κρατικό Θέατρο του Νόβι Σαντ Σερβίας, στον Χώρο Τεχνών, με 35 χορευτές επί σκηνής

ΚΥΡΙΑΚΗ  24 ΜΑΪΟΥ 2026   Το μπαλέτο «Δον Κιχώτης», από το Κρατικό Θέατρο του Νόβι Σαντ Σερβίας, στον Χώρο Τεχνών, με 35 χορευτές

Την Πέμπτη 30 Απριλίου, στο φουαγιέ της Στέγης Παρουσιάζεται το βιβλίο  «Αλάτι Χοντρό», του δικηγόρου και συγγραφέα Μιχάλη Τοπαλίδη

Την Πέμπτη 30 Απριλίου, στο φουαγιέ της Στέγης Παρουσιάζεται το βιβλίο «Αλάτι Χοντρό», του δικηγόρου και συγγραφέα Μιχάλη Τοπαλίδη

Χορούς και τραγούδια από τα ημαθιώτικα Πιέρια, δίδαξε ο Γιάννης Τσιαμήτρος σε σεμινάριο στη Λευκάδα

Χορούς και τραγούδια από τα ημαθιώτικα Πιέρια, δίδαξε ο Γιάννης Τσιαμήτρος σε σεμινάριο στη Λευκάδα

[ditty id=231425 category="h-thesh-tou-laou"]

Παρουσίαση παιδικού βιβλίου στη Δημόσια Βιβλιοθήκη

To Σάββατο στις 11 το πρωί οι Εκδόσεις «Διάπλους» και η συγγραφέας Γεωργία Λάττα θα παρουσιάσουν στον 2ο όροφο της Δημόσιας Βιβλιοθήκης Βέροιας το παιδικό βιβλίο «Θέλω να με αγαπήσουν κι άλλοι».

 

“Ο Μπόι κι η Τζόι, δυο παιδιά με ασυνήθιστη εμφάνιση, αποφασίζουν να εγκαταλείψουν τους πλανήτες τους και ν” αναζητήσουν την τύχη τους σ” έναν καινούριο τόπο. Ο Μπόι επειδή δεν αντέχει τη δυσφορία των άλλων γύρω του, ενώ η Τζόι, καλά προστατευμένη από την αγάπη των γονιών της, φιλοδοξεί να γίνει βασίλισσα. Προσγειώνονται στον πλανήτη Γη και τότε ξεκινούν οι περιπέτειές τους.

Άλλοι θα τους αντιμετωπίσουν μ” αποστροφή, με φόβο ή με οίκτο, κάποιοι θα γελάσουν μαζί τους, ορισμένοι θα θελήσουν να τους εκμεταλλευτούν.

Εκείνοι όμως έχουν αποδεχτεί τον εαυτό τους. Προσπερνώντας την απόρριψη, κατορθώνουν να επιβάλλουν την ιδιαιτερότητά τους, να εντυπωσιάσουν μ” όσα είναι ικανοί να κάνουν και να βρουν έτσι μια θέση στον κόσμο. Παράλληλα, συνεχίζουν πάντα να ονειρεύονται!…».

Μια ιστορία που ευαισθητοποιεί τα παιδιά σχετικά με το θέμα της διαφορετικότητας και της αποδοχής του εαυτού. Συνοδεύεται από πλούσιες ιδέες για δραστηριότητες από το παιδί, τον γονέα, τον εκπαιδευτικό.

 

Στην παρουσίαση θα συμμετέχει ο θεατρικός εμψυχωτής και νηπιαγωγός Γιάννης Θεοδώρου, ο οποίος θα κάνει θεατρικό παιχνίδι και θα παίξει με τα παιδιά. Πολλές εκπλήξεις περιμένουν μικρούς και μεγάλους… Είσοδος ελεύθερη. 

Κοινοποίηση της ανάρτησης:

Σχετικές αναρτήσεις

  Την Τετάρτη 29 Απριλίου: Εκδήλωση για την Παγκόσμια Ημέρα Καβάφη στη Δημοτική Βιβλιοθήκη Νάουσας

Η Δημοτική Βιβλιοθήκη του Δήμου Ηρωικής Πόλης Νάουσας και το  Διεθνές Φεστιβάλ Ποίησης Νάουσας συνδιοργανώνουν εκδήλωση αφιερωμένη στον ποιητή Κωνσταντίνο

Διαβάστε περισσότερα »

Στις 27 Απριλίου στο 16ο Δ.Σχ. Βέροιας Προβολή της βραβευμένης ταινίας “ο δάσκαλος που υποσχέθηκε τη θάλασσα”

Ο Σύλλογος Εκπαιδευτικών Π.Ε. Ημαθίας  ενημερώνει πως η προβολή της βραβευμένης ταινίας “Ο ΔΑΣΚΑΛΟΣ ΠΟΥ ΥΠΟΣΧΕΘΗΚΕ ΤΗ ΘΑΛΑΣΣΑ” θα γίνει τη Δευτέρα 27 Απριλίου,

Διαβάστε περισσότερα »

Ιστορικό

[pmpro_login redirect="/account/"]