Πρόγραμμα εκδηλώσεων της Ημαθίας
  Την Τετάρτη 29 Απριλίου: Εκδήλωση για την Παγκόσμια Ημέρα Καβάφη στη Δημοτική Βιβλιοθήκη Νάουσας

  Την Τετάρτη 29 Απριλίου: Εκδήλωση για την Παγκόσμια Ημέρα Καβάφη στη Δημοτική Βιβλιοθήκη Νάουσας

Στις 27 Απριλίου στο 16ο Δ.Σχ.  Βέροιας  Προβολή της βραβευμένης ταινίας “ο δάσκαλος που υποσχέθηκε τη θάλασσα”

Στις 27 Απριλίου στο 16ο Δ.Σχ. Βέροιας Προβολή της βραβευμένης ταινίας “ο δάσκαλος που υποσχέθηκε τη θάλασσα”

Την Τρίτη 28 Απριλίου στη Στέγη Συναυλία Χορωδίας και  Χοροθεατρικής ομάδας του 4ου Γυμνάσιου Βέροιας για την ΑΓΑΠΗ

Την Τρίτη 28 Απριλίου στη Στέγη Συναυλία Χορωδίας και Χοροθεατρικής ομάδας του 4ου Γυμνάσιου Βέροιας για την ΑΓΑΠΗ

Την Τετάρτη 29 Απριλίου στη Δημόσια Βιβλιοθήκη Βέροιας Παρουσιάζεται το βιβλίο  του Βαλάντη Παπαγεωργίου  «Το Μακεδονικό Ζήτημα και η πολιτική των Μεγάλων Δυνάμεων μέσα από τον Βρετανικό Τύπο»

Την Τετάρτη 29 Απριλίου στη Δημόσια Βιβλιοθήκη Βέροιας Παρουσιάζεται το βιβλίο του Βαλάντη Παπαγεωργίου «Το Μακεδονικό Ζήτημα και η πολιτική

ΚΥΡΙΑΚΗ  24 ΜΑΪΟΥ 2026       Το μπαλέτο «Δον Κιχώτης», από το Κρατικό Θέατρο του Νόβι Σαντ Σερβίας, στον Χώρο Τεχνών, με 35 χορευτές επί σκηνής

ΚΥΡΙΑΚΗ  24 ΜΑΪΟΥ 2026   Το μπαλέτο «Δον Κιχώτης», από το Κρατικό Θέατρο του Νόβι Σαντ Σερβίας, στον Χώρο Τεχνών, με 35 χορευτές

Την Πέμπτη 30 Απριλίου, στο φουαγιέ της Στέγης Παρουσιάζεται το βιβλίο  «Αλάτι Χοντρό», του δικηγόρου και συγγραφέα Μιχάλη Τοπαλίδη

Την Πέμπτη 30 Απριλίου, στο φουαγιέ της Στέγης Παρουσιάζεται το βιβλίο «Αλάτι Χοντρό», του δικηγόρου και συγγραφέα Μιχάλη Τοπαλίδη

Χορούς και τραγούδια από τα ημαθιώτικα Πιέρια, δίδαξε ο Γιάννης Τσιαμήτρος σε σεμινάριο στη Λευκάδα

Χορούς και τραγούδια από τα ημαθιώτικα Πιέρια, δίδαξε ο Γιάννης Τσιαμήτρος σε σεμινάριο στη Λευκάδα

[ditty id=231425 category="h-thesh-tou-laou"]

Τα οφέλη των παιδιών κάνοντας καράτε!

Οι λόγοι για τους οποίους η εκπαίδευση στο καράτε είναι μια σπουδαία δραστηριότητα για τους ανθρώπους κάθε ηλικίας, αλλά ιδιαίτερα για τα παιδιά!

Η εκπαίδευση στο καράτε είναι σαν την ασφάλιση. Μπορεί να ελπίζετε πως τα παιδιά σας ποτέ δε θα το χρειαστούν, αλλά θα είστε ευτυχείς αν ξέρετε ότι μπορούν να προστατεύσουν τον εαυτό τους όταν παραστεί ανάγκη.

 

ΠΕΙΘΑΡΧΙΑ 

Το καράτε είναι παγκοσμίως γνωστό και αποδεκτό για την ικανότητά του να δημιουργήσει την πειθαρχία στα παιδιά, η οποία έρχεται με την μορφή της εστίασης, της συγκέντρωσης του αυτοελέγχου και του σεβασμού. Αυτές οι αρετές μεταφέρονται σε όλες τις πτυχές της ζωής του παιδιού συμπεριλαμβανομένης της συμπεριφοράς του στο σπίτι και στο σχολείο.

 

ΑΥΤΟΠΕΠΟΙΘΗΣΗ 

Το καράτε είναι ιδανικό για να δώσει στο παιδί θετική στάση και νικηφόρα διάθεση.

 

ΥΓΕΙΑ – ΦΟΡΜΑ – ΔΙΑΣΚΕΔΑΣΗ

Το καράτε διαθέτει τεράστια  ποικιλομορφία κατάλληλων ασκήσεων για τους ανθρώπους (παιδιά, εφήβους, ενήλικες και ηλικιωμένους) που μπορούν να κρατούν το ενδιαφέρον πάντα ψηλά.

Γυμνάζει με τον καλύτερο τρόπο όλα τα μέρη του σώματος, ενισχύοντας τη δύναμη, την ευλυγισία, την ταχύτητα, τα αντανακλαστικά, την αντοχή, την αυτοσυγκέντρωση και την εστίαση.

Μερικοί πιστεύουν πως η ενασχόληση με το καράτε θα ενισχύσει την αίσθηση της βίας και θα βοηθήσει στις δεξιότητες του να βλάψει τους άλλους. Υπό την έννοια αυτή βοηθούν τα παιδιά να πέφτουν θύματα εκφοβισμού.

Το καράτε επιτυγχάνει ακριβώς το αντίθετο, διότι βοηθάει στη μείωση του στρες, στη διαχείριση  του θυμού, βελτιώνει την συγκέντρωση και τον αυτοέλεγχο, διδάσκει τον σεβασμό προς τους άλλους.

Ο κόσμος μας αλλάζει και πρέπει να βοηθήσουμε τα παιδιά μας που χρειάζονται θετική διέξοδο να προετοιμαστούν για τις προκλήσεις που θα συναντήσουν στην πορεία της ζωής τους και προσφέρει όλα τα απαραίτητα στοιχεία που χρειάζονται για να πετύχουν σε όλους τους τομείς της ζωής τους.

 

ΠΡΟΠΟΝΗΤΕΣ: ΠΤΥΧΙΟΥΧΟΙ  Γ.Γ. ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΥ

• Νίκος Πανετσίδης (Αντιπρόεδρος Επιτροπής Διαιτησιας Ελλάδος,                        Ευρωπαϊκός Διαιτητής Α΄       τηλ.: 6972648927 

• Ρένα Χασιώτου Πανετσίδου  (Βαλκανικός Διαιτητής Α΄) τηλ.: 6972701943

 

ΠΡΩΤΑΘΛΗΤΕΣ ΕΥΡΩΠΗΣ

• Ανδρέας Πανετσίδης   τηλ.: 6983942337   –   Πανετσίδου  Βίκυ  τηλ: 6986733946

Κοινοποίηση της ανάρτησης:

Σχετικές αναρτήσεις

Διοργάνωση Αναπτυξιακού Τουρνουά Ποδοσφαίρου Κ-10 & Κ-8 στη Βέροια

Η Ένωση Ποδοσφαιρικών Σωματείων Ημαθίας (Ε.Π.Σ.Η.), σε συνεργασία με την Ελληνική Ποδοσφαιρική Ομοσπονδία (Ε.Π.Ο.) και τον Δήμο Βέροιας, διοργανώνει Αναπτυξιακό

Διαβάστε περισσότερα »

Ιστορικό

[pmpro_login redirect="/account/"]