Πρόγραμμα εκδηλώσεων της Ημαθίας
[ditty id=231425 category="h-thesh-tou-laou"]

Χωρίς αύριο το χιονοδρομικό στο Σέλι, υπό εκκαθάριση τα 3-5 Πηγάδια, αλλά… μεγάλη επένδυση 30 εκατ. στο χιονοδρομικό Παρνασσού!

Νέες οκταθέσιες τηλεκαμπίνες και νέες εξαθέσιες καρέκλες περιλαμβάνει μεταξύ άλλων το έργο εκσυγχρονισμού και αναβάθμισης των πεπαλαιωμένων αναβατήρων και εγκαταστάσεων του χιονοδρομικού κέντρου Παρνασσού, που ξεκίνησε τον περασμένο Απρίλιο και αναμένεται να ολοκληρωθεί τον προσεχή Νοέμβριο. Το έργο έχει ενταχθεί στο ΕΣΠΑ με προϋπολογισμό 30 εκατ. ευρώ.

 

Σε ερώτησή μας σε αρμόδιους φορείς αναφορικά με την τεράστια επένδυση σε κρατικό χιονοδρομικό κέντρο, την ώρα που το χιονοδρομικό Σελίου παραπαίει και το δημοτικό των 3-5 Πηγαδιών είναι σε εκκαθάριση, η απάντηση ήταν ότι σύμφωνα με την ευρωπαϊκή νομοθεσία και την επιτροπή ανταγωνισμού, δεν μπορεί να χρηματοδοτηθεί χιονοδρομικό που έχει κοντά του άλλα αντίστοιχα κέντρα. Το χιονοδρομικό Παρνασσού θεωρήθηκε αυτόνομο, χωρίς να επηρεάζει την πορεία γειτονικών, και έτσι χρηματοδοτήθηκε!

Κοινοποίηση της ανάρτησης:

Σχετικές αναρτήσεις

Δήλωση Δημάρχου Ηρωικής Πόλεως Νάουσας Νίκου Κουτσογιάννη για την ανακοίνωση των βαθμολογιών των Πανελλαδικών Εξετάσεων

«Με αφορμή την ανακοίνωση των βαθμολογιών των Πανελλαδικών Εξετάσεων, θα ήθελα να συγχαρώ θερμά όλες τις μαθήτριες και όλους τους

Διαβάστε περισσότερα »

Ιστορικό

[pmpro_login redirect="/account/"]