Πρόγραμμα εκδηλώσεων της Ημαθίας
[ditty id=231425 category="h-thesh-tou-laou"]

Σε χρόνο ρεκόρ το πρόγραμμα της ΄Εύηχης΄, παρά τις δυσκολίες

Με έμφαση στην κλασική μουσική και στήριξη αφανών ηρώων του χώρου που έχουν εδώ και καιρό στηρίξει με τη σειρά τους τις προσπάθειες της ΚΕΠΑ είναι γεμάτο το φετινό τετραήμερο της Εύηχης Πόλης, σύμφωνα με την υπεύθυνη του προγράμματος Νανά Καραγιαννίδου. «Μέσα σε τέσσερις μέρες, χρόνο ρεκόρ, καταρτίστηκε το φετινό πρόγραμμα», είπε η ίδια στη συνέντευξη τύπου της Πέμπτης, παρά τις «δυσκολίες και στα εμπόδια στον σχεδιασμό και το αρνητικό πλαίσιο λειτουργίας», που είχε αναφέρει νωρίτερα ο διευθυντής της Γιάννης Καμπούρης.

Η Νανά Καραγιαννίδου ευχαρίστησε κλείνοντας τους δύο χορηγούς της φετινής «Εύηχης», τον πολυχώρο Ελιά και τα παγωτά Plaza.

 

Το δε πρόγραμμα του καλοκαιριού, … έρχεται σύντομα και θα είναι κι αυτό πολύ πλούσιο!

Κοινοποίηση της ανάρτησης:

Σχετικές αναρτήσεις

Επιστολή στον «ΛΑΟ» – Γιατί ξεχάστηκε το μνημείο του Μακεδονικού Αγώνα στο πρόγραμμα εορτασμού από την ΠΕ Ημαθίας;

  κ. Διευθυντά, Με αφορμή το πρόγραμμα εορτασμού της ημέρας του Μακεδονικού Αγώνα στις 18 Οκτωβρίου 2026, εκθέτω τις παρακάτω

Διαβάστε περισσότερα »

Ιστορικό

[pmpro_login redirect="/account/"]