Πρόγραμμα εκδηλώσεων της Ημαθίας
  Την Τετάρτη 29 Απριλίου: Εκδήλωση για την Παγκόσμια Ημέρα Καβάφη στη Δημοτική Βιβλιοθήκη Νάουσας

  Την Τετάρτη 29 Απριλίου: Εκδήλωση για την Παγκόσμια Ημέρα Καβάφη στη Δημοτική Βιβλιοθήκη Νάουσας

Στις 27 Απριλίου στο 16ο Δ.Σχ.  Βέροιας  Προβολή της βραβευμένης ταινίας “ο δάσκαλος που υποσχέθηκε τη θάλασσα”

Στις 27 Απριλίου στο 16ο Δ.Σχ. Βέροιας Προβολή της βραβευμένης ταινίας “ο δάσκαλος που υποσχέθηκε τη θάλασσα”

Την Τρίτη 28 Απριλίου στη Στέγη Συναυλία Χορωδίας και  Χοροθεατρικής ομάδας του 4ου Γυμνάσιου Βέροιας για την ΑΓΑΠΗ

Την Τρίτη 28 Απριλίου στη Στέγη Συναυλία Χορωδίας και Χοροθεατρικής ομάδας του 4ου Γυμνάσιου Βέροιας για την ΑΓΑΠΗ

Την Τετάρτη 29 Απριλίου στη Δημόσια Βιβλιοθήκη Βέροιας Παρουσιάζεται το βιβλίο  του Βαλάντη Παπαγεωργίου  «Το Μακεδονικό Ζήτημα και η πολιτική των Μεγάλων Δυνάμεων μέσα από τον Βρετανικό Τύπο»

Την Τετάρτη 29 Απριλίου στη Δημόσια Βιβλιοθήκη Βέροιας Παρουσιάζεται το βιβλίο του Βαλάντη Παπαγεωργίου «Το Μακεδονικό Ζήτημα και η πολιτική

ΚΥΡΙΑΚΗ  24 ΜΑΪΟΥ 2026       Το μπαλέτο «Δον Κιχώτης», από το Κρατικό Θέατρο του Νόβι Σαντ Σερβίας, στον Χώρο Τεχνών, με 35 χορευτές επί σκηνής

ΚΥΡΙΑΚΗ  24 ΜΑΪΟΥ 2026   Το μπαλέτο «Δον Κιχώτης», από το Κρατικό Θέατρο του Νόβι Σαντ Σερβίας, στον Χώρο Τεχνών, με 35 χορευτές

Την Πέμπτη 30 Απριλίου, στο φουαγιέ της Στέγης Παρουσιάζεται το βιβλίο  «Αλάτι Χοντρό», του δικηγόρου και συγγραφέα Μιχάλη Τοπαλίδη

Την Πέμπτη 30 Απριλίου, στο φουαγιέ της Στέγης Παρουσιάζεται το βιβλίο «Αλάτι Χοντρό», του δικηγόρου και συγγραφέα Μιχάλη Τοπαλίδη

Χορούς και τραγούδια από τα ημαθιώτικα Πιέρια, δίδαξε ο Γιάννης Τσιαμήτρος σε σεμινάριο στη Λευκάδα

Χορούς και τραγούδια από τα ημαθιώτικα Πιέρια, δίδαξε ο Γιάννης Τσιαμήτρος σε σεμινάριο στη Λευκάδα

[ditty id=231425 category="h-thesh-tou-laou"]

Στις 2 Ιουλίου ξεκινάει το Εαρινό Τουρνουά Μπάσκετ στον Άγιο Νικόλαο Νάουσας

Η ώρα του μπάσκετ στον Άγιο Νικόλαο έφτασε! Και φέτος ο Ζαφειράκης Νάουσας σε συνεργασία με το αναψυκτήριο του Αγίου Νικολάου διοργανώνει το 2ο εαρινό τουρνουά μπάσκετ στον Άγιο Νικόλαο (3ο από την αναβίωση του μετά από αρκετά χρόνια). Το τουρνουά θα ξεκινήσει την Τετάρτη 2 Ιούλιου.

Δηλώσεις συμμετοχής για τις ομάδες σας από την Τρίτη 3 Ιουνίου 2014 έως το Σάββατο 28 Ιουνίου! Η κλήρωση των ομίλων θα πραγματοποιηθεί κατά πάσα πιθανότητα την Κυριακή 29 Ιουνίου στο αναψυκτήριο του Αγίου Νικολάου. Τα έντυπα συμμετοχής θα τα προμηθεύεστε από την Τρίτη 3 Ιουνίου από το κατάστημα Lets Play και από το λογιστικό γραφείου του κ. Θανάση Πουρλίδα.

 

ΟΡΟΙ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗΣ

1. Κάθε ομάδα θα απαρτίζεται ΑΥΣΤΗΡΑ από 5 έως 15 άτομα.

2. Δικαίωμα συμμετοχής σε κάθε ομάδα έχουν ΑΥΣΤΗΡΑ 2 παίκτες εν ενεργεία αθλητές μέχρι Γ’ Εθνικής οι οποίοι ΔΕΝ μπορούν να χρησιμοποιηθούν ταυτόχρονα. Παίκτης παιδικής ομάδας ΔΕΝ θεωρείται εν ενεργεία.

3. Κατά τη διάρκεια του τουρνουά ΔΕΝ επιτρέπεται αλλαγή του roster των ομάδων για κανέναν απολύτως λόγο, ακόμα και υγείας. Οποιαδήποτε αλλαγή μπορεί να γίνει έως και μία ώρα πριν από την έναρξη του 1ου αγώνα του τουρνουά. Ομάδα που θα παρουσιασθεί σε αγώνα με οποιαδήποτε αλλαγή στο roster μηδενίζεται αυτομάτως στον συγκεκριμένο αγώνα.

4. Ο χρόνος είναι 4 δεκάλεπτα στα οποία ο μπασκετικός χρόνος θα ισχύει μόνο στο τελευταίο τρίλεπτο.

5. ΣΕ ΠΕΡΙΠΤΩΣΗ ΤΡΑΥΜΑΤΙΣΜΟΥ ΑΠΟΠΟΙΟΥΜΑΣΤΕ ΝΟΜΙΚΗΣ ΕΥΘΥΝΗΣ ΚΑΙ ΠΑΡΑΙΤΟΥΜΑΣΤΕ ΑΠΟ ΚΑΘΕ ΔΙΚΑΙΩΜΑ ΑΠΟΖΗΜΙΩΣΗΣ.

6. Ομάδα που θα προσέρχεται με 4 άτομα και κάτω μηδενίζεται στο συγκεκριμένο αγώνα. Ο μηδενισμός ισχύει αυτόματα και αν ομάδα παρουσιασθεί στο γήπεδο με αργοπορία πέραν των 20 λεπτών.

7. Από κάθε ομάδα 2 παίκτες έχουν το δικαίωμα συμμετοχής στον διαγωνισμό τριπόντων.

8. Το κόστος συμμετοχής ανέρχεται στο ποσό των 10 ευρώ ανά παίκτη και η ομάδα είναι υποχρεωμένη να καταβάλει το ποσό που της αντιστοιχεί στους διοργανωτές έστω και 2 ώρες πριν από την έναρξη του τουρνουά.

9. Βρίσιμο τιμωρείται αυτομάτως με τεχνική ποινή και παίκτης που θα τιμωρηθεί με 2 τεχνικές ποινές αποβάλλεται.

10. Ζητούμε την κατανόηση σας για πράγματα που δεν προνοήθηκαν.

 

Κοινοποίηση της ανάρτησης:

Σχετικές αναρτήσεις

Διοργάνωση Αναπτυξιακού Τουρνουά Ποδοσφαίρου Κ-10 & Κ-8 στη Βέροια

Η Ένωση Ποδοσφαιρικών Σωματείων Ημαθίας (Ε.Π.Σ.Η.), σε συνεργασία με την Ελληνική Ποδοσφαιρική Ομοσπονδία (Ε.Π.Ο.) και τον Δήμο Βέροιας, διοργανώνει Αναπτυξιακό

Διαβάστε περισσότερα »

Ιστορικό

[pmpro_login redirect="/account/"]