Πρόγραμμα εκδηλώσεων της Ημαθίας
[ditty id=231425 category="h-thesh-tou-laou"]

Τοιούτος γαρ ημίν έπρεπε αρχιερεύς

Του Παύλου Α. Κυρατσή

Είκοσι χρόνια συμπληρώνονται φέτος από την εκλογή (25 Μαΐου 1994) χειροτονία (29 Μαΐου 1994) και ενθρόνιση εις Βέροια (10 Ιουλίου 1004) του Ποιμενάρχου μας κυρίου Παντελεήμονος. Επ’ ευκαιρίας της εικοσαετίας αυτής, αισθάνθηκα την ανάγκη να γράψω μέσω της έγκριτης εφημερίδος «Λαός», λίγες ευχές. Ως «μυρίπνοα άνθη» και «εαρινά ροδοπέταλα» για το πρόσωπο του Μητροπολίτου μας Κυρίου Παντελεήμονος.

Απλός, αεικίνητος, ακούραστος, ταπεινός, χαμογελαστός, προσηνής, σεμνός, συνετός, μειλίχιος, όντως απόστολος αληθείας, ζωής χάριτος ευλογίας, αληθινός Ευαγγελικός, Ποιμένας.

Ο Άγιος Θεός να σας χαρίζει υγεία και δύναμη εις το έργο σας. Ο Γλυκύς Ιησούς Χριστός να αυξάνει τα έτη σας για το καλό της Εκκλησίας και το καλό όλων μας. Πολλά τα έτη σας.

Κοινοποίηση της ανάρτησης:

Σχετικές αναρτήσεις

Ένα μαγικό ταξίδι στον κόσμο του Vincent van Gogh για το 7ο Δημοτικό Σχολείο Αλεξάνδρειας

Μια ξεχωριστή εκπαιδευτική και πολιτιστική εμπειρία έζησαν οι μαθητές και οι εκπαιδευτικοί του 7ου Δημοτικού Σχολείου Αλεξάνδρειας,την Τρίτη 6 Οκτωβρίου

Διαβάστε περισσότερα »

Ιστορικό

[pmpro_login redirect="/account/"]