Πρόγραμμα εκδηλώσεων της Ημαθίας
[ditty id=231425 category="h-thesh-tou-laou"]

Στις εκδηλώσεις μνήμης για τη Γενοκτονία των Ποντίων η Δώρα Μπαλτατζίδου

Η Περιφερειακή Σύμβουλος Ημαθίας και Υποψήφια Δημοτική Σύμβουλος Νάουσας Δώρα Μπαλτατζίδου έδωσε το παρών στις εκδηλώσεις μνήμης για τη Γενοκτονία του Ποντιακού Ελληνισμού που πραγματοποιήθηκαν από πολιτιστικούς συλλόγους της περιοχής μας.

 

 

Με δήλωσή της αναφέρει: «Το να θυμηθούμε σήμερα την τραγωδία της Γενοκτονίας των Ποντίων αποτελεί ηθικό, εθνικό και θρησκευτικό χρέος. Ως Έλληνες και Πόντιοι θα θυμόμαστε πάντα και θα μεταφέρουμε την ιστορία και τις μνήμες των προγόνων μας που δια πυρός και σιδήρου αφανίστηκαν από τα χώματα των πατεράδων τους, χώματα δικά τους. Η δικαίωση του αιτήματος της αναγνώρισης της Γενοκτονίας θα ολοκληρωθεί μόνο όταν η Τουρκία ζητήσει συγγνώμη για το έγκλημα που διέπραξε».

Κοινοποίηση της ανάρτησης:

Σχετικές αναρτήσεις

Υπογραφή σύμβασης για την «Κατασκευή κλειστού γυμναστηρίου και ανάπλασης υπαίθριου χώρου δραστηριοτήτων στην είσοδο της Βέροιας»

Στην υπογραφή σύμβασης για την «Κατασκευή κλειστού γυμναστηρίου και ανάπλασης υπαίθριου χώρου δραστηριοτήτων στην είσοδο της Βέροιας» συνολικού προϋπολογισμού 13.575.209,26

Διαβάστε περισσότερα »

Από σήμερα η διάθεση καρτών ελεύθερης εισόδου της συναυλίας «Τραγουδάμε Καββαδία 50 χρόνια μετά..» στη Νάουσα

Ξεκινά από σήμερα Τρίτη 25 Αυγούστου η διάθεση των καρτών ελεύθερης εισόδου της συναυλίας «Τραγουδάμε Καββαδία 50 χρόνια μετά..», που

Διαβάστε περισσότερα »

Ιστορικό

[pmpro_login redirect="/account/"]