Πρόγραμμα εκδηλώσεων της Ημαθίας
  Την Τετάρτη 29 Απριλίου: Εκδήλωση για την Παγκόσμια Ημέρα Καβάφη στη Δημοτική Βιβλιοθήκη Νάουσας

  Την Τετάρτη 29 Απριλίου: Εκδήλωση για την Παγκόσμια Ημέρα Καβάφη στη Δημοτική Βιβλιοθήκη Νάουσας

Στις 27 Απριλίου στο 16ο Δ.Σχ.  Βέροιας  Προβολή της βραβευμένης ταινίας “ο δάσκαλος που υποσχέθηκε τη θάλασσα”

Στις 27 Απριλίου στο 16ο Δ.Σχ. Βέροιας Προβολή της βραβευμένης ταινίας “ο δάσκαλος που υποσχέθηκε τη θάλασσα”

Την Τρίτη 28 Απριλίου στη Στέγη Συναυλία Χορωδίας και  Χοροθεατρικής ομάδας του 4ου Γυμνάσιου Βέροιας για την ΑΓΑΠΗ

Την Τρίτη 28 Απριλίου στη Στέγη Συναυλία Χορωδίας και Χοροθεατρικής ομάδας του 4ου Γυμνάσιου Βέροιας για την ΑΓΑΠΗ

Την Τετάρτη 29 Απριλίου στη Δημόσια Βιβλιοθήκη Βέροιας Παρουσιάζεται το βιβλίο  του Βαλάντη Παπαγεωργίου  «Το Μακεδονικό Ζήτημα και η πολιτική των Μεγάλων Δυνάμεων μέσα από τον Βρετανικό Τύπο»

Την Τετάρτη 29 Απριλίου στη Δημόσια Βιβλιοθήκη Βέροιας Παρουσιάζεται το βιβλίο του Βαλάντη Παπαγεωργίου «Το Μακεδονικό Ζήτημα και η πολιτική

ΚΥΡΙΑΚΗ  24 ΜΑΪΟΥ 2026       Το μπαλέτο «Δον Κιχώτης», από το Κρατικό Θέατρο του Νόβι Σαντ Σερβίας, στον Χώρο Τεχνών, με 35 χορευτές επί σκηνής

ΚΥΡΙΑΚΗ  24 ΜΑΪΟΥ 2026   Το μπαλέτο «Δον Κιχώτης», από το Κρατικό Θέατρο του Νόβι Σαντ Σερβίας, στον Χώρο Τεχνών, με 35 χορευτές

Την Πέμπτη 30 Απριλίου, στο φουαγιέ της Στέγης Παρουσιάζεται το βιβλίο  «Αλάτι Χοντρό», του δικηγόρου και συγγραφέα Μιχάλη Τοπαλίδη

Την Πέμπτη 30 Απριλίου, στο φουαγιέ της Στέγης Παρουσιάζεται το βιβλίο «Αλάτι Χοντρό», του δικηγόρου και συγγραφέα Μιχάλη Τοπαλίδη

Χορούς και τραγούδια από τα ημαθιώτικα Πιέρια, δίδαξε ο Γιάννης Τσιαμήτρος σε σεμινάριο στη Λευκάδα

Χορούς και τραγούδια από τα ημαθιώτικα Πιέρια, δίδαξε ο Γιάννης Τσιαμήτρος σε σεμινάριο στη Λευκάδα

[ditty id=231425 category="h-thesh-tou-laou"]

Στην εκδήλωση της NOVA βραβεύθηκαν Μοχάμεντ Μπεν και Γιώργος Καντιμοίρης στην καλύτερη ομάδα του πρωταθλήματος

Όπως κάθε χρόνο έτσι και φέτος το συνδρομητικό κανάλι που καλύπτει τα παινάδια της Σούπερ Λίγκας σε μία όμορφη βραδιά ανέδειξε τους καλύτερους παίκτες και προπονητές της χρονιάς. Στην καλύτερη ομάδα συμπεριλαμβάνονται και οι δύο παίκτες της Βέροιας ο Μοχάμεντ Μπεν, που πέτυχε μάλιστα 15 γκολ, και ο Γιώργος Καντιμοίρης που μπορεί να ξεκίνησε να παίζει αργά στο πρωτάθλημα ένας από τους δύο καλύτερους τερματοφύλακες. 

Αναλυτικά οι βραβεύσεις 

Πολυτιμότερος ποδοσφαιριστής της χρονιάς, όπως προέκυψε ύστερα από ψηφοφορία του κοινού, αναδείχθηκε ο Μάρκους Μπεργκ και καλύτερος προπονητής ο Γιάννης Αναστασίου.

Πρώτος σκόρερ στη φετινή Σούπερ Λιγκ αναδείχθηκε ο Εστέμπαν Σολάρι της Skoda Ξάνθης με 16 τέρματα, καλύτερος πρωτοεμφανιζόμενος ποδοσφαιριστής ο Σπύρος Ρισβάνης και καλύτερο γκολ ψηφίστηκε του Ντουντού.

Εκτός των ατομικών διακρίσεων, η Nova βράβευσε και τη Best team της φετινής χρονιάς, η οποία αποτελούνταν από δύο τερματοφύλακες, έξι αμυντικούς, επτά μέσους και έξι επιθετικούς.

 

Αναλυτικά οι κορυφαίοι της φετινής χρονιάς:

Πρώτος σκόρερ: Σολάρι (Ξάνθη)

Καλύτερη απόκρουση: Αναστασόπουλος (Βέροια)

 Δήλωση της χρονιάς: Γουνδουλάκης (Πλατανιάς)

 Καλύτερη ασίστ: Καραμάνος (Ατρόμητος)

 Ρούκι της σεζόν: Ρισβάνης (Παναθηναϊκός)

 MVP της σεζόν: Μπεργκ (Παναθηναϊκός) 

Καλύτερος προπονητής της σεζόν: Αναστασίου (Παναθηναϊκός)

 Καλύτερο γκολ της σεζόν: Ντουντού (ΟΦΗ)

Φερ-πλέι: Βελλής (Απόλλων Σμύρνης)

 Best Team

 

Τερματοφύλακες

Τζόρβας (Απόλλων)

Καντιμοίρης (Βέροια)

Καντιμοίρης: «Είναι πολύ ευχάριστο γεγονός ότι μέσα από σκληρή δουλειά ήρθε μια επιβράβευση από όλους που με ψήφησαν για την καλύτερα εικοσάδα. Θέλω να ευχαριστήσω όλο τον κόσμο και κυρίως τους συμπαίκτες μου που με τη βοήθεια τους πήρα αυτό το βραβείο».

 

Αμυντικοί

Μπούρμπος (ΟΦΗ)

Γκάλο (Παναιτωλικός)

Λαζαρίδης (Ατρόμητος)

Μανωλάς (Ολυμπιακός)

Γιαννούλης (Ατρόμητος)

Νάνο (Παναθηναϊκός)

 

Μέσοι

Λεοζίνιο (Καλλονή)

Λούκας (ΠΑΟΚ)

Ντομίνγκες (Ολυμπιακός)

Ντε Μπλάσις (Αστέρας Τρίπολης)

Τζάνης (Πανθρακικός)

Ούμπιδες (Ατρόμητος)

Κόρμπος (Απόλλων)

 

Επιθετικοί

Μπεργκ (Παναθηναϊκός)

Μπεν (Βέροια)

Σολάρι (Ξάνθη)

Κάμπελ (Ολυμπιακός)

Δ. Παπαδόπουλος (Ατρόμητος)

Τόρες (Πλατανιάς)

Μπεν: «Είμαι πολύ χαρούμενος που λαμβάνω αυτή τη τιμή. Νιώθω υπερηφάνεια. Αυτό οφείλεται στους συμπαίκτες μου και στο σύλλογο της Βέροιας. Πέτυχα αρκετά γκολ τη φετινή σεζόν και θα ήθελα να αφιερώσω τα γκολ και το βραβείο στους συμπαίκτες μου και στη Βέροια».

 

Νίκος Αναστασόπουλος: «Γίνεται πολύ καλή δουλειά στη Βέροια»

Στη δουλειά που γίνεται στη Βέροια απέδωσε τις εμφανίσεις των τερματοφυλάκων, ο Νίκος Αναστασόπουλος κατά την παραλαβή του βραβείου Nova Super League για την καλύτερη απόκρουση της χρονιάς.

«Χαίρομαι καταρχάς για τον Γιώργο Καντιμοίρη γιατί είναι πολύ καλός τερματοφύλακας. Γίνεται πολύ καλή δουλειά στη Βέροια στους τερματοφύλακες και αξίζουν συγχαρητήρια στους προπονητές», δήλωσε αρχικά ο Νίκος Αναστασόπουλος.

Ερωτηθείς για το ποια ήταν πιο δύσκολη απόκρουση από τις δύο που έκανε στο ματς με τον ΠΑΟΚ απάντησε: «Η πρώτη απόκρουση είναι δύσκολη αλλά εμείς οι τερματοφύλακες όταν βλέπουμε το κορμί του ποδοσφαιριστή ψηλό-μαντεύουμε που θα πάει η μπάλα, οπότε η δεύτερη είναι πιο δύσκολη. Είναι από κοντινή απόσταση και είναι πολύ δύσκολο να αντιδράσεις. Παίζω τόσα χρόνια ποδόσφαιρο και είναι μία από τις πιο δύσκολες αποκρούσεις που έχω κάνει».

Για τη φετινή σεζόν: «Είναι μία ομάδα όπου κάθε χρόνο δίνει τη μάχη της για να κρατηθεί στην κατηγορία. Όλοι έβαλαν το χεράκι τους και τους αξίζουν συγχαρητήρια. Θέλω να πω ένα μεγάλο ευχαριστώ σε όλους τους προπονητές που είχα στην καριέρα μου και με βοήθησαν».

Για τους αμυντικούς που απαρτίζουν την καλύτερη εικοσάδα: «Όλοι τους είναι πολύ καλοί ποδοσφαιριστές. Είναι από τη φύση τους αμυντικοί ποδοσφαιριστές και είναι χαρά για κάθε τερματοφύλακα να τους έχει μπροστά του. Εγώ χαίρομαι ακόμη περισσότερο γιατί οι περισσότεροι είναι Έλληνες».

Για το αν έχει ξεχωρίσει κάποιον τερματοφύλακα: «Η Σούπερ Λιγκ γενικά έχει καλούς τερματοφύλακες. Δεν θα ήταν σωστό να αδικήσω κάποιον. Ο Καπίνο είναι καλός τερματοφύλακας και φέτος πήρε παιχνίδια».

Για τον στόχο της επόμενης σεζόν: «Είπαμε ότι δεν γίνεται να περάσουμε ξανά αυτά που περάσαμε. Πρέπει να γίνει καλύτερος προγραμματισμός και να δουλέψουμε σκληρά ώστε να μην ξαναπεράσουμε αυτά που ζήσαμε φέτος. Νομίζω ότι η Βέροια επειδή έχει μια δυνατή και υγιή διοίκηση μπορεί να τα καταφέρει».

Κοινοποίηση της ανάρτησης:

Σχετικές αναρτήσεις

Διοργάνωση Αναπτυξιακού Τουρνουά Ποδοσφαίρου Κ-10 & Κ-8 στη Βέροια

Η Ένωση Ποδοσφαιρικών Σωματείων Ημαθίας (Ε.Π.Σ.Η.), σε συνεργασία με την Ελληνική Ποδοσφαιρική Ομοσπονδία (Ε.Π.Ο.) και τον Δήμο Βέροιας, διοργανώνει Αναπτυξιακό

Διαβάστε περισσότερα »

Ιστορικό

[pmpro_login redirect="/account/"]