Πρόγραμμα εκδηλώσεων της Ημαθίας
Η διεθνής έκθεση «Χρώματα πέρα από τις λέξεις – Colours Beyond Words» του Συλλόγου Rett Greece στη Γκαλερί Παπατζίκου

Η διεθνής έκθεση «Χρώματα πέρα από τις λέξεις – Colours Beyond Words» του Συλλόγου Rett Greece στη Γκαλερί Παπατζίκου

Κυριακή 18 Οκτωβρίου 2026: Παρουσιάζεται το βιβλίο του Γεώργιου Κλοκίδη «Η Ημαθία κατά την περίοδο του Α’ Παγκοσμίου Πολέμου»

Κυριακή 18 Οκτωβρίου 2026: Παρουσιάζεται το βιβλίο του Γεώργιου Κλοκίδη «Η Ημαθία κατά την περίοδο του Α’ Παγκοσμίου Πολέμου»

Η 8η Γιορτή Παραδοσιακών Προϊόντων Φυτειά γιορτάζει: Κρασί, κάστανα και γλέντι στο Τρανό Πηγάδι

Η 8η Γιορτή Παραδοσιακών Προϊόντων Φυτειά γιορτάζει: Κρασί, κάστανα και γλέντι στο Τρανό Πηγάδι

Την Τετάρτη 21 Οκτωβρίου στο «Αιγές Μέλαθρον» Βέροιας  Παρουσιάζεται το  βιβλίο της Αθηνάς- Χριστίνας Τζένου «Ισορροπώντας Μεταξύ Αναπηρίας και Κανονικότητας”

Την Τετάρτη 21 Οκτωβρίου στο «Αιγές Μέλαθρον» Βέροιας Παρουσιάζεται το  βιβλίο της Αθηνάς- Χριστίνας Τζένου «Ισορροπώντας Μεταξύ Αναπηρίας και Κανονικότητας”

Πρόγραμμα εορτασμού για την Επέτειο Απελευθέρωσης της Αλεξάνδρειας

Πρόγραμμα εορτασμού για την Επέτειο Απελευθέρωσης της Αλεξάνδρειας

Την Κυριακή 18 Οκτωβρίου 2026 Εορτασμός ημέρας Μακεδονικού Αγώνα, από την ΠΕ Ημαθίας

Την Κυριακή 18 Οκτωβρίου 2026 Εορτασμός ημέρας Μακεδονικού Αγώνα, από την ΠΕ Ημαθίας

12–16 Οκτωβρίου Δύο δράσεις συντήρησης της πολιτιστικής μας κληρονομιάς, από την Εφορεία Αρχαιοτήτων Ημαθίας

12–16 Οκτωβρίου Δύο δράσεις συντήρησης της πολιτιστικής μας κληρονομιάς, από την Εφορεία Αρχαιοτήτων Ημαθίας

[ditty id=231425 category="h-thesh-tou-laou"]

Πολύ καλή εμφάνιση στην Καβάλα για την προαγωνιστική ομάδα κολύμβησης του ΝΑΣΗ

Πραγματοποιήθηκαν το Σαββατοκύριακο 5 και 6 Απριλίου στο Δημοτικό κολυμβητήριο της Καβάλας, οι αγώνες κολύμβησης προαγωνιστικών κατηγοριών ηλικίας 8-12 ετών “ΚΑΒΑΛΑ JUNIOR”. Στους αγώνες συμμετείχαν πολλοί σύλλογοι από την Ελλάδα και την Βουλγαρία.

 

Η προαγωνιστική ομάδα κολύμβησης του Ναυτικού Αθλητικού Συλλόγου Ημαθίας συμμετείχε με 41 κολυμβητές/τριες  που έκλεψαν την παράσταση με τις ικανότητες και τον ενθουσιασμό τους.

Εννέα από αυτούς είναι μόλις 8 ετών και συμμετείχαν για πρώτη φορά σε επίσημους αγώνες της ομοσπονδίας κολύμβησης. Με τον τρόπο που αγωνίστηκαν, απέδειξαν πως έχουν τα κατάλληλα εφόδια για να αποτελέσουν τους αυριανούς πρωταγωνιστές στην κολύμβηση, όχι μόνο σε τοπικό, αλλά και  σε πανελλήνιο επίπεδο!

Ο προπονητής και βασικός συντελεστής των αποτελεσμάτων των αθλητών/τριων, Στέλιος Αμπατζίδης, αναφορικά με τις επιτυχίες  τους, τόνισε :

«Στόχος των προπονητών του ΝΑΣΗ από τις ακαδημίες, είναι να προσφέρουν όλα εκείνα τα απαραίτητα εχέγγυα στα παιδιά για να συνεχίσουν επιτυχώς στις επόμενες κατηγορίες -πρωταρχικός στόχος όλων των γονέων που φέρνουν τα παιδιά τους στην κολύμβηση , είναι να μάθουν να κολυμπούν σωστά . Και αυτή είναι πάνω από όλα η δικιά μας αρμοδιότητα σαν προπονητές στον ΝΑΣΗ»

Συγκεκριμένα οι μικροί κολυμβητές /τριες κατάφεραν να κατακτήσουν 7 χρυσά μετάλλια, 9 ασημένια μετάλλια, 13 χάλκινα μετάλλια, 13 τέταρτες θέσεις, 6 πέμπτες θέσεις, 7 έκτες θέσεις,10 έβδομες θέσεις και 8 όγδοες θέσεις.

Αξίζει να σημειωθεί, πως η αθλήτρια του Ν.Α.Σ.Ημαθίας Βασιλική Βασιλειάδου βραβεύτηκε με κύπελλο ως η καλύτερη αθλήτρια των αγώνων!

 

Μετά τους αγώνες, οι αθλητές του Ναυτικού Αθλητικού Συλλόγου Ημαθίας επισκέφτηκαν αξιοθέατα της περιοχής και το κάστρο της Καβάλας.

Την αποστολή συνόδεψαν οι προπονητές Γιώτα Παράσχου και Θανάσης Φιλιμέγκας.

Στους αγώνες συμμετείχαν:

12 ετών: Βασιλειάδου Βασιλική, Τριγώνη Δέσποινα, Χριστοφορίδου Άννα Μαρία, Μπόγκοτς Χρήστος, Παπαθανασίου Χρήστος, Ταρνανίδης Νικόλαος.

11 ετών: Ίτσκου Ελένη, Μπρούσα Βιβιάννα, Παπαδοπούλου θεοδώρα, Τσανακτσίδου Βασιλική, Αντωνιάδης Θεόδωρος, Κετίκογλου Σταύρος, Πασίδης Απόστολος, Πράγιας Αναστάσης.

10 ετών: Μπόγκοτς Ελένη Μιχαέλα, Μωυσίδου Αρτεμία, Τριγώνη Χριστίνα, Αντωνιάδης Βασίλης, Ζέζιος Γιώργος, Θώμογλου Γιώργος.

9 ετών: Βασιλειάδου Ξένια, Μωυσίδου Παναγιώτα, Παπαδοπούλου Σταυρούλα, Δοβλέτογλου Γιώργος Ιωάννης, Θυμιόπουλος Κωνσταντίνος, Κοκκίνης Αθανάσιος, Κωνσταντινίδης Κωνσταντίνος, Λαζαρίδης Φίλιππος Τηλέμαχος, Μπέρσος Βασίλειος, Μπρούσας Αλέξανδρος, Πασίδης Χαράλαμπος, Τσεναλίδης Γιώργος.

8 ετών: Αντωνιάδου Ελένη, Βαϊνά Νεφέλη, Μπαϊρακτάρη Στέλλα, Σταφυλίδου Γεύση, Χατζήνα Νικολέτα, Βασιλειάδης Κυριάκος, Κετόγλου Παύλος, Οικονομίδης Νικόλαος, Πρωτογέρης Άγγελος.

 

 

Το ΔΣ του συλλόγου συγχαίρει το τμήμα κολύμβησης και ιδιαιτέρως τους μικρούς πρωταγωνιστές του για τις επιτυχίες και τις διακρίσεις τους.

Κοινοποίηση της ανάρτησης:

Σχετικές αναρτήσεις

Ιστορικό

[pmpro_login redirect="/account/"]