Πρόγραμμα εκδηλώσεων της Ημαθίας
[ditty id=231425 category="h-thesh-tou-laou"]

Δοκιμασία για 70 μαθητές και έναν οδηγό λεωφορείου στον παλιό δρόμο προς Στράντζα

Σε μία από τις δύσκολες στροφές του παλιού δρόμου Νάουσας-Στράντζας κόλλησε το απόγευμα της Κυριακής διώροφο τουριστικό λεωφορείο, με 70 μαθητές από την Αθήνα. Ο οδηγός έκανε λόγο για έλλειψη σήμανσης (από το κτήμα κυρ-Γιάννη πήγε Στράντζα και από εκεί ξεκίνησε για Νάουσα) που τον οδήγησε να επιλέξει τον παλιό δρόμο και όχι τον καινούριο που βγαίνει στη νέα είσοδο της πόλης. Στη στροφή της φωτογραφίας το βάρος του λεωφορείου το ανάγκασε να σηκωθεί το πίσω μέρος του στον αέρα και να μην μπορεί να κινηθεί ούτε μπρος ούτε πίσω. Την κατάσταση έσωσε φορτωτής της ΔΕΥΑΝ που σε συνεργασία με τον οδηγό του λεωφορείου το επανέφεραν στο οδόστρωμα.

Οι 70 μαθητές του λεωφορείου στο μεταξύ είχαν οδηγηθεί πεζή με τους συνοδούς τους στο πάρκο της πόλης, όπου και περίμεναν το λεωφορείο. 

Κοινοποίηση της ανάρτησης:

Σχετικές αναρτήσεις

ΛΒ´ Παύλεια | Με μεγάλη επιτυχία το χορωδιακό φεστιβάλ «ἐν χορδαῖς καί ὀργάνῳ» στη Βέροια

Οι εκδηλώσεις των «ΛΒ΄  Παυλείων» συνεχίστηκαν το απόγευμα της Τετάρτης, 24ης Ιουνίου, στο Παύλειο Πολιτιστικό Κέντρο στη Βέροια με το χορωδιακό

Διαβάστε περισσότερα »

Διανομή στους ωφελούμενους του Κοινωνικού Παντοπωλείου Αλεξάνδρειας στις 26 και 29 Ιουνίου

Το Κοινωνικό Παντοπωλείο του Τμήματος Κοινωνικής Πολιτικής και Προστασίας της Υγείας του Δήμου Αλεξάνδρειας, θα πραγματοποιήσει τη μηνιαία διανομή τροφίμων,

Διαβάστε περισσότερα »

Ιστορικό

[pmpro_login redirect="/account/"]