Πρόγραμμα εκδηλώσεων της Ημαθίας
  Την Τετάρτη 29 Απριλίου: Εκδήλωση για την Παγκόσμια Ημέρα Καβάφη στη Δημοτική Βιβλιοθήκη Νάουσας

  Την Τετάρτη 29 Απριλίου: Εκδήλωση για την Παγκόσμια Ημέρα Καβάφη στη Δημοτική Βιβλιοθήκη Νάουσας

Στις 27 Απριλίου στο 16ο Δ.Σχ.  Βέροιας  Προβολή της βραβευμένης ταινίας “ο δάσκαλος που υποσχέθηκε τη θάλασσα”

Στις 27 Απριλίου στο 16ο Δ.Σχ. Βέροιας Προβολή της βραβευμένης ταινίας “ο δάσκαλος που υποσχέθηκε τη θάλασσα”

Την Τρίτη 28 Απριλίου στη Στέγη Συναυλία Χορωδίας και  Χοροθεατρικής ομάδας του 4ου Γυμνάσιου Βέροιας για την ΑΓΑΠΗ

Την Τρίτη 28 Απριλίου στη Στέγη Συναυλία Χορωδίας και Χοροθεατρικής ομάδας του 4ου Γυμνάσιου Βέροιας για την ΑΓΑΠΗ

Την Τετάρτη 29 Απριλίου στη Δημόσια Βιβλιοθήκη Βέροιας Παρουσιάζεται το βιβλίο  του Βαλάντη Παπαγεωργίου  «Το Μακεδονικό Ζήτημα και η πολιτική των Μεγάλων Δυνάμεων μέσα από τον Βρετανικό Τύπο»

Την Τετάρτη 29 Απριλίου στη Δημόσια Βιβλιοθήκη Βέροιας Παρουσιάζεται το βιβλίο του Βαλάντη Παπαγεωργίου «Το Μακεδονικό Ζήτημα και η πολιτική

ΚΥΡΙΑΚΗ  24 ΜΑΪΟΥ 2026       Το μπαλέτο «Δον Κιχώτης», από το Κρατικό Θέατρο του Νόβι Σαντ Σερβίας, στον Χώρο Τεχνών, με 35 χορευτές επί σκηνής

ΚΥΡΙΑΚΗ  24 ΜΑΪΟΥ 2026   Το μπαλέτο «Δον Κιχώτης», από το Κρατικό Θέατρο του Νόβι Σαντ Σερβίας, στον Χώρο Τεχνών, με 35 χορευτές

Την Πέμπτη 30 Απριλίου, στο φουαγιέ της Στέγης Παρουσιάζεται το βιβλίο  «Αλάτι Χοντρό», του δικηγόρου και συγγραφέα Μιχάλη Τοπαλίδη

Την Πέμπτη 30 Απριλίου, στο φουαγιέ της Στέγης Παρουσιάζεται το βιβλίο «Αλάτι Χοντρό», του δικηγόρου και συγγραφέα Μιχάλη Τοπαλίδη

Χορούς και τραγούδια από τα ημαθιώτικα Πιέρια, δίδαξε ο Γιάννης Τσιαμήτρος σε σεμινάριο στη Λευκάδα

Χορούς και τραγούδια από τα ημαθιώτικα Πιέρια, δίδαξε ο Γιάννης Τσιαμήτρος σε σεμινάριο στη Λευκάδα

[ditty id=231425 category="h-thesh-tou-laou"]

ΑΝΟΙΧΤΗ ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ Του Θεόφιλου Κορωνά, Υποψήφιου Δημάρχου Βέροιας – Επικεφαλής της δημοτικής παράταξης «Νέα Εποχή-ΑλλάΖΟΥΜΕ»

Προς:

Τους δημότες και τους κοινωνικούς, επιστημονικούς,

επαγγελματικούς,

πολιτιστικούς, αθλητικούς και πολιτικούς φορείς

του Δήμου Βέροιας.

Η παρουσία της ανεξάρτητης δημοτικής παράταξής μας, «Νέα Εποχή-αλλάΖΟΥΜΕ», στις δημοτικές εκλογές του Οκτωβρίου έχει αποκλειστικά ως στόχο, μέσα από μία συλλογική προσπάθεια, να αλλάξει τους μέχρι τώρα ρυθμούς στον Δήμο Βέροιας, ο οποίος παρουσιάζει δυστυχώς στους περισσότερους τομείς οπισθοδρομική πορεία και ενίοτε στασιμότητα.

Στην προσπάθειά μας αυτή, κανείς και καμία δεν περισσεύει. Καλούμε, λοιπόν, όλους τους δημότες και τους φορείς του Δήμου μας να στηρίξουν την ομάδα μας, η οποία αποτελεί ίσως τη μοναδική ανεξάρτητη δημοτική παράταξη στις επερχόμενες δημοτικές εκλογές.

Ο συνδυασμός μας αποτελείται από συνδημότες & συνδημότισσές μας που προέρχονται από ποικίλες κοινωνικές και επαγγελματικές ομάδες, και που στην πλειονότητά τους είναι νέα άτομα με φρέσκια σκέψη και προοδευτικές απόψεις.

Δημιουργούμε μία Δημοτική Ομάδα, η οποία θα καταφέρει με την εκλογή της να επιφέρει την πολυπόθητη αλλαγή στο πολιτικό γίγνεσθαι του Δήμου Βέροιας, καθώς θα αποτελείται από δημοτικούς συμβούλους με μηδενική πολιτική φθορά, ανεξάρτητους από πολιτικά και επιχειρηματικά συμφέροντα. Δημοτικούς συμβούλους με πλούσιες γνώσεις και έντονη όρεξη για δράση, ικανούς να κόψουν υφιστάμενους δεσμούς εξάρτησης, ακυρώνοντας κατεστημένα και κάθε είδους «συναλλαγή». Άτομα που δε χαρακτηρίζονται από αγκυλώσεις αλλά ούτε και από αμετροέπεια.

Όραμά μας είναι να αλλάξουμε προς το καλύτερο τον Δήμο Βέροιας για όλους εμάς που ζούμε και εργαζόμαστε εδώ. Παράλληλα, επιθυμία μας είναι να δημιουργήσουμε έναν Δήμο ανάπτυξης, ευημερίας και πολιτισμού που θα προσελκύσει περισσότερους επισκέπτες στον τόπο μας.

Σχεδιάζουμε και υλοποιούμε το πρόγραμμα που θα φέρει άμεσα το διαφορετικό και το καινοτόμο, θέτοντας γερά θεμέλια για τον Δήμο της επόμενης γενιάς – αυτής των παιδιών μας. Μιας γενιάς με διαφορετικές όμως απαιτήσεις από τις προηγούμενες γενιές, λόγω των νέων συνθηκών που βιώνουμε ως κοινωνία. Κι αυτό ακριβώς είναι το στοίχημα που βάζουμε με τους εαυτούς μας• να μπορέσουμε να παραδώσουμε στους αυριανούς πολίτες μία πραγματικότητα αντάξιά τους.

Σ’ αυτή μας την προσπάθεια, σας θέλουμε στο πλευρό μας.

Στις 8 Οκτωβρίου 2023, αλλάΖΟΥΜΕ και βαδίζουμε μαζί στη Νέα Εποχή για τον Δήμο Βέροιας.

#neaepoxi #allazoyme

Κοινοποίηση της ανάρτησης:

Σχετικές αναρτήσεις

Μέλη των «Δημοκρατών» Ημαθίας, στον Όμιλο Προστασίας παιδιού Βέροιας

Μέλη της Γραμματείας της Δημοτικής Οργάνωσης Ημαθίας του κόμματος «ΔΗΜΟΚΡΑΤΕΣ – Προοδευτικό Κέντρο» (Στέφανος Κασσελάκης) επισκέφθηκαν τα γραφεία του Ομίλου

Διαβάστε περισσότερα »

Ιστορικό

[pmpro_login redirect="/account/"]