Πρόγραμμα εκδηλώσεων της Ημαθίας
[ditty id=231425 category="h-thesh-tou-laou"]

Η ΜΑΡΙΛΙΖΑ ΞΕΝΟΓΙΑΝΝΑΚΟΠΟΥΛΟΥ ΣΤΗ ΝΑΟΥΣΑ

Στα πλαίσια υλοποίησης τους προγράμματος δράσης  της Ν.Ε  ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ Ημαθίας, πριν τις εκλογές της 25ης Ιουνίου, πραγματοποιήθηκε συγκέντρωση, με ευθύνη της Οργάνωσης Μελών Νάουσας,  στο καφέ Maison,  με κεντρική ομιλήτρια την υποψήφια Βουλεύτρια Μαριλίζα  Ξενογιαννακοπούλου, Τομεάρχη Εργασίας και Κοινωνικών Υποθέσεων  του ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ.

Στην εκδήλωση παρευρέθηκαν οι Υποψήφιοι Βουλευτές και Βουλεύτριες του ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ Ημαθίας, Τόλκας Άγγελος, Μαρκούλης Αντώνης, Καρασαρλίδου Φρόσω, Τσαπαρόπουλος Πέτρος , Σαζακλίδου Πολυτίμη, η πρώην υποψήφια Βουλεύτρια Σαράντη Βαρβάρα, ο συντονιστής της Ν.Ε Καλδάρας Κώστας και πλήθος στελεχών της Ν.Ε. Την συζήτηση συντόνισε η συντονίστρια της Ο.Μ Νάουσας  Βάσω Λαζάρου.

Στη κατάμεστη αίθουσα του καφέ, έγινε  συζήτηση με τα μέλη και τους φίλους του Κόμματος και το μήνυμα που εξέπεμψαν όλοι είναι συσπείρωση, αισιοδοξία και αγωνιστική αποφασιστικότητα για την ανατροπή των πολιτικών συσχετισμών και τη νικηφόρα πορεία του ΣΥΡΙΖΑ-Προοδευτική Συμμαχία στις εκλογές στις 25 Ιουνίου.

Κοινοποίηση της ανάρτησης:

Σχετικές αναρτήσεις

Ροζ φωταγώγηση του Δημαρχείου Νάουσας για την πρόληψη και την έγκαιρη διάγνωση του καρκίνου του μαστού

Στο ροζ χρώμα φωταγωγήθηκε το Δημαρχείο Νάουσας το απόγευμα της Πέμπτης 22 Οκτωβρίου 2026, στο πλαίσιο της συμμετοχής του Δήμου

Διαβάστε περισσότερα »

Φωταγωγείται σήμερα το Δημαρχείο Αλεξάνδρειας για το μήνα κατά του καρκίνου του μαστού

Ο μήνας Οκτώβριος έχει καθιερωθεί ως ο μήνας αφιερωμένος στην πρόληψη του καρκίνου του μαστού. Κάθε προσπάθεια ευαισθητοποίησης και πληροφόρησης

Διαβάστε περισσότερα »

Ιστορικό

[pmpro_login redirect="/account/"]