Πρόγραμμα εκδηλώσεων της Ημαθίας
  Την Τετάρτη 29 Απριλίου: Εκδήλωση για την Παγκόσμια Ημέρα Καβάφη στη Δημοτική Βιβλιοθήκη Νάουσας

  Την Τετάρτη 29 Απριλίου: Εκδήλωση για την Παγκόσμια Ημέρα Καβάφη στη Δημοτική Βιβλιοθήκη Νάουσας

Στις 27 Απριλίου στο 16ο Δ.Σχ.  Βέροιας  Προβολή της βραβευμένης ταινίας “ο δάσκαλος που υποσχέθηκε τη θάλασσα”

Στις 27 Απριλίου στο 16ο Δ.Σχ. Βέροιας Προβολή της βραβευμένης ταινίας “ο δάσκαλος που υποσχέθηκε τη θάλασσα”

Την Τρίτη 28 Απριλίου στη Στέγη Συναυλία Χορωδίας και  Χοροθεατρικής ομάδας του 4ου Γυμνάσιου Βέροιας για την ΑΓΑΠΗ

Την Τρίτη 28 Απριλίου στη Στέγη Συναυλία Χορωδίας και Χοροθεατρικής ομάδας του 4ου Γυμνάσιου Βέροιας για την ΑΓΑΠΗ

Την Τετάρτη 29 Απριλίου στη Δημόσια Βιβλιοθήκη Βέροιας Παρουσιάζεται το βιβλίο  του Βαλάντη Παπαγεωργίου  «Το Μακεδονικό Ζήτημα και η πολιτική των Μεγάλων Δυνάμεων μέσα από τον Βρετανικό Τύπο»

Την Τετάρτη 29 Απριλίου στη Δημόσια Βιβλιοθήκη Βέροιας Παρουσιάζεται το βιβλίο του Βαλάντη Παπαγεωργίου «Το Μακεδονικό Ζήτημα και η πολιτική

ΚΥΡΙΑΚΗ  24 ΜΑΪΟΥ 2026       Το μπαλέτο «Δον Κιχώτης», από το Κρατικό Θέατρο του Νόβι Σαντ Σερβίας, στον Χώρο Τεχνών, με 35 χορευτές επί σκηνής

ΚΥΡΙΑΚΗ  24 ΜΑΪΟΥ 2026   Το μπαλέτο «Δον Κιχώτης», από το Κρατικό Θέατρο του Νόβι Σαντ Σερβίας, στον Χώρο Τεχνών, με 35 χορευτές

Την Πέμπτη 30 Απριλίου, στο φουαγιέ της Στέγης Παρουσιάζεται το βιβλίο  «Αλάτι Χοντρό», του δικηγόρου και συγγραφέα Μιχάλη Τοπαλίδη

Την Πέμπτη 30 Απριλίου, στο φουαγιέ της Στέγης Παρουσιάζεται το βιβλίο «Αλάτι Χοντρό», του δικηγόρου και συγγραφέα Μιχάλη Τοπαλίδη

Χορούς και τραγούδια από τα ημαθιώτικα Πιέρια, δίδαξε ο Γιάννης Τσιαμήτρος σε σεμινάριο στη Λευκάδα

Χορούς και τραγούδια από τα ημαθιώτικα Πιέρια, δίδαξε ο Γιάννης Τσιαμήτρος σε σεμινάριο στη Λευκάδα

[ditty id=231425 category="h-thesh-tou-laou"]

Κάκαρης: ΄Κλειστό κλαμπ η οργάνωση του ΣΥΡΙΖΑ στη Βέροια. Η αριστερά είναι του λαού και δεν έχει ιδιοκτήτες ή οικοπεδούχους΄

Σκληρή απάντηση στην τοπική οργάνωση Βέροιας του ΣΥΡΙΖΑ δίνει με επιστολή του ο δημοτικός σύμβουλος και πρόεδρος του ΔΗΠΕΘΕ Γιώργος Κάκαρης, με αφορμή πρόσφατη επίθεση σε βάρος ότι δεν ανήκει στον κομματικό χώρο. Αναφέρει ο κ. Κάκαρης:

«Με πρόσκληση από το ΣΥΡΙΖΑ και με χαρά μετείχα ως υποψήφιος και εκλέχτηκα στη 2η  θέση εκπροσώπησης στη Συνδιάσκεψη του ΣΥΡΙΖΑ/ΕΚΜ από τον Δήμο Βέροιας. Θέλησα να δώσω τον αγώνα μου με ένα νέο άνθρωπο τον Αλέξη Τσίπρα για το μέλλον των παιδιών μου και των παιδιών όλων μας. Στη διαδικασία αυτή ο ΣΥΡΙΖΑ Βέροιας με δέχτηκε χωρίς όρους, δεν ήταν άγνωστο ποιος ήμουν και πού ανήκα, ξαφνικά μετά από μήνες συγκεκριμένα τον Απρίλιο, κι όχι αμέσως μετά όπως αναφέρεται στην ανακοίνωση, με προφάσεις δημιουργήθηκαν από κάποιους προβλήματα δημιουργώντας λάθος εικόνα και εντυπώσεις στην κοινωνία της Βέροιας.

Η από 1η Απριλίου 2013 πρόταση για αναστολή της κομματικής μου ιδιότητας του μέλους του ΣΥΡΙΖΑ-ΕΚΜ και μάλιστα χωρίς καν να ενημερωθώ, χωρίς καν να έχει συζητηθεί, επέδειξε μια εντελώς αντιδημοκρατική και αντιδεοντολογική συμπεριφορά κάποιων στην οργάνωση της Βέροιας.

Η μέχρι στιγμής λειτουργία κάποιων στην οργάνωση της Βέροιας, επιδεικνύει συμπεριφορά «κλειστού κλαμπ», που θέση έχουν μόνο οι υπάκουοι υπήκοοι της αυλής των κυρίων αυτών.

Από την πρώτη στιγμή έδειξαν εχθρότητα απέναντί μου γιατί είχα 40 μονοσταυρίες και γιατί πέρασα σε ψήφους τον γραμματέα της οργάνωσης της Βέροιας.

Θεωρώ ότι ο αγώνας είναι κοινός και ο στόχος συγκεκριμένος για τη δημιουργία ελπίδας στον ελληνικό λαό, κάποιοι έχουν στο μυαλό τους μάλλον μόνο τα οφίτσια και τις καρέκλες.

Ένα κόμμα δημοκρατικό όπως ο ΣΥΡΙΖΑ που είναι προ των πυλών της διαχείρισης των τυχών του ελληνικού λαού θεωρώ απαράδεκτο και ανεπίτρεπτο να έχει κάποια στελέχη που ακολουθούν τέτοιες πρακτικές.

Στον αγώνα αυτό που κάνουμε για την ανατροπή των μνημονιακών πολιτικών και το γκρέμισμα από τα ηνία της χώρας των οσφυοκαμπτών και προσκυνημένων στο κεφάλαιο και στις ξένες δυνάμεις, θεωρώ πως δεν έχουμε την πολυτέλεια για αποκλεισμούς και νοοτροπίες περιχαράκωσης.

Κάποιοι που αισθάνθηκαν άβολα με την παρουσία μου στον χώρο του ΣΥΡΙΖΑ θα πρέπει να κατανοήσουν πως ο ΣΥΡΙΖΑ του 4% έγινε 27%. Ας γίνει αντιληπτό ότι τα δεδομένα άλλαξαν και είναι φυσιολογικό να υπάρξει και άνοιγμα εκτός από τη βάση και στον κομματικό μηχανισμό. Η αριστερά είναι του λαού και δεν έχει ιδιοκτήτες ή οικοπεδούχους.

Στον αγώνα κατά του ξεπουλήματος της πατρίδας μας δεν χωράνε μικρότητες, ούτε το ζητούμενο είναι οι καρέκλες, αυτά άλλωστε ούτε ενδιαφέρουν αλλά και διώχνουν τον κόσμο.

Τις εντυπώσεις που προσπαθούν να δημιουργήσουν δολίως, κουτοπόνηρα και μικρόψυχα οι συντάκτες της ανακοίνωσης στο ΣΥΡΙΖΑ Βέροιας σχετικά με την αποζημίωση ΔΗΠΕΘΕ είναι γελοίες, γιατί αν με ενδιέφερε κάτι τέτοιο δεν θα χάριζα στον δήμο αποζημιώσεις της πρώτης θητείας μου ως πρόεδρος ΔΗΠΕΘΕ ή ΔΕΤΟΠΟΚΑ αρκετών χιλιάδων ευρώ. Ούτε φυσικά θα έβαζα από την τσέπη αρκετές χιλιάδες ευρώ ή θα έπαιρνα προσωπικά δάνεια για την εύρυθμη λειτουργία του ΔΗΠΕΘΕ. 

Στο θέμα αποζημίωση μην κρίνουν κάποιοι εξ ιδίων τα αλλότρια όντας αποσπασμένοι στο κόμμα και μισθοδοτούμενοι από τη Βουλή των Ελλήνων χωρίς να κάνουν απολύτως τίποτε (όπως μπορεί να δει ο κάθε πολίτης σε παρακάτω δ/νσεις http://reducecostinparliament.blogspot.gr/2012/08/blog-post_28.html, http://xronikagr.blogspot.gr/2013/11/blog-post_6382.html).

Η κεντρο-αριστερά έχει και μπορεί να δώσει στην πατρίδα μας, μπορεί να βοηθήσει τους ανθρώπους που έχουν ανάγκη, να αποκαταστήσει τις κοινωνικές αδικίες που έχει επιφέρει η πολιτική των μνημονίων. Εγώ θα παραμείνω στρατιώτης σε αυτό τον αγώνα όσο και αν ενοχλεί κάποιους αυτό.

 

ΓΙΩΡΓΟΣ ΚΑΚΑΡΗΣ 

ΔΗΜΟΤΙΚΟΣ ΣΥΜΒΟΥΛΟΣ ΒΕΡΟΙΑΣ

ΠΡΟΕΔΡΟΣ ΔΗΠΕΘΕ ΒΕΡΟΙΑΣ

Κοινοποίηση της ανάρτησης:

Σχετικές αναρτήσεις

Μέλη των «Δημοκρατών» Ημαθίας, στον Όμιλο Προστασίας παιδιού Βέροιας

Μέλη της Γραμματείας της Δημοτικής Οργάνωσης Ημαθίας του κόμματος «ΔΗΜΟΚΡΑΤΕΣ – Προοδευτικό Κέντρο» (Στέφανος Κασσελάκης) επισκέφθηκαν τα γραφεία του Ομίλου

Διαβάστε περισσότερα »

Ιστορικό

[pmpro_login redirect="/account/"]