Πρόγραμμα εκδηλώσεων της Ημαθίας
  Την Τετάρτη 29 Απριλίου: Εκδήλωση για την Παγκόσμια Ημέρα Καβάφη στη Δημοτική Βιβλιοθήκη Νάουσας

  Την Τετάρτη 29 Απριλίου: Εκδήλωση για την Παγκόσμια Ημέρα Καβάφη στη Δημοτική Βιβλιοθήκη Νάουσας

Στις 27 Απριλίου στο 16ο Δ.Σχ.  Βέροιας  Προβολή της βραβευμένης ταινίας “ο δάσκαλος που υποσχέθηκε τη θάλασσα”

Στις 27 Απριλίου στο 16ο Δ.Σχ. Βέροιας Προβολή της βραβευμένης ταινίας “ο δάσκαλος που υποσχέθηκε τη θάλασσα”

Την Τρίτη 28 Απριλίου στη Στέγη Συναυλία Χορωδίας και  Χοροθεατρικής ομάδας του 4ου Γυμνάσιου Βέροιας για την ΑΓΑΠΗ

Την Τρίτη 28 Απριλίου στη Στέγη Συναυλία Χορωδίας και Χοροθεατρικής ομάδας του 4ου Γυμνάσιου Βέροιας για την ΑΓΑΠΗ

Την Τετάρτη 29 Απριλίου στη Δημόσια Βιβλιοθήκη Βέροιας Παρουσιάζεται το βιβλίο  του Βαλάντη Παπαγεωργίου  «Το Μακεδονικό Ζήτημα και η πολιτική των Μεγάλων Δυνάμεων μέσα από τον Βρετανικό Τύπο»

Την Τετάρτη 29 Απριλίου στη Δημόσια Βιβλιοθήκη Βέροιας Παρουσιάζεται το βιβλίο του Βαλάντη Παπαγεωργίου «Το Μακεδονικό Ζήτημα και η πολιτική

ΚΥΡΙΑΚΗ  24 ΜΑΪΟΥ 2026       Το μπαλέτο «Δον Κιχώτης», από το Κρατικό Θέατρο του Νόβι Σαντ Σερβίας, στον Χώρο Τεχνών, με 35 χορευτές επί σκηνής

ΚΥΡΙΑΚΗ  24 ΜΑΪΟΥ 2026   Το μπαλέτο «Δον Κιχώτης», από το Κρατικό Θέατρο του Νόβι Σαντ Σερβίας, στον Χώρο Τεχνών, με 35 χορευτές

Την Πέμπτη 30 Απριλίου, στο φουαγιέ της Στέγης Παρουσιάζεται το βιβλίο  «Αλάτι Χοντρό», του δικηγόρου και συγγραφέα Μιχάλη Τοπαλίδη

Την Πέμπτη 30 Απριλίου, στο φουαγιέ της Στέγης Παρουσιάζεται το βιβλίο «Αλάτι Χοντρό», του δικηγόρου και συγγραφέα Μιχάλη Τοπαλίδη

Χορούς και τραγούδια από τα ημαθιώτικα Πιέρια, δίδαξε ο Γιάννης Τσιαμήτρος σε σεμινάριο στη Λευκάδα

Χορούς και τραγούδια από τα ημαθιώτικα Πιέρια, δίδαξε ο Γιάννης Τσιαμήτρος σε σεμινάριο στη Λευκάδα

[ditty id=231425 category="h-thesh-tou-laou"]

ΒΕΡΟΙΑ-Πανσερραϊκός 1-3: Έχασε από το σημείο του πέναλτι!

Δεν τα κατάφερε η ΒΕΡΟΙΑ απέναντι στον Πανσερραϊκό, από τον οποίο έχασε εντός έδρας με 3-1 για την 7η αγωνιστική της SL2.

Η «Βασίλισσα» παρουσίασε μέτριο αγωνιστικό πρόσωπο, ήταν ακίνδυνη επιθετικά και μοιραία γνώρισε την ήττα από την ομάδα των Σερρών, η οποία μπορεί να μην έπιασε κάποια ιδιαίτερα καλή απόδοση, αλλά έβγαλε μεγαλύτερη ποιότητα στον αγωνιστικό χώρο, ενώ βοηθήθηκε και από την διαιτησία, κερδίζοντας πολύ εύκολα ένα πέναλτι στα μισά του πρώτου μέρους, με το οποίο πήρε το προβάδισμα στο σκορ.

Στα αξιοσημείωτα του αγώνα η επιστροφή του Παύλου Δερμιτζάκη στο Δημοτικό στάδιο Βέροιας, ως προπονητής του Πανσερραϊκού, αλλά και των Πεταυράκη, Μούργου που μέχρι πέρσι αγωνίζονταν στους «κυανέρυθρους».

Αγωνιστικά, το πρώτο ημίχρονο ήταν σχετικά ισορροπημένο, με τον Πανσερραϊκό να διατηρεί μια πρωτοβουλία χωρίς όμως να απειλεί ιδιαίτερα την εστία του Παπαδόπουλου.

Εξαίρεση ήταν μια φάση στο 20’ όταν ο Σαϊντ έπιασε το γυριστό σουτ μέσα από την περιοχή, όμως η μπάλα κατέληξε στην αγκαλιά του Παπαδόπουλου.

Στο 26’ οι φιλοξενούμενοι κέρδισαν ένα πολύ αυστηρό πέναλτι, όταν ο Στίκας προσπάθησε να μαρκάρει τον Σαϊντ μέσα στην περιοχή, αυτός έπεσε πιθανόν και χωρίς να τον ακουμπήσει ο αμυντικός της «Βασίλισσας», με τον ρέφερι να δείχνει αμέσως την άσπρη βούλα! Το πέναλτι εκτέλεσε εύστοχα ο Κανίς, παρά την καλή προσπάθεια του Παπαδόπουλου, γράφοντας το 0-1.

Οι Βεροιώτες προσπάθησαν στη συνέχεια, ισορρόπησαν το ματς αλλά δεν μπόρεσαν να κάνουν κάποια καλή φάση μέσα στην αντίπαλη περιοχή.

Με την έναρξη του β’ ημιχρόνου μπήκε στο ματς ο Μπουόλι με τη ΒΕΡΟΙΑ να ισορροπεί το ματς και να προσπαθεί για κάτι καλό, όμως στο 56’ οι φιλοξενούμενοι κέρδισαν νέο πέναλτι (αυτή τη φορά καθαρό), όταν ο Μαραγκός ανέτρεψε από πίσω τον Σαϊντ. Ο ίδιος παίκτης ανέλαβε να εκτελέσει την εσχάτη των ποινών, ο Παπαδόπουλος απέκρουσε, όμως στην επαναφορά ο Κανίς σχεδόν αμαρκάριστος έστειλε από κοντά τη μπάλα στα δίχτυα για το 0-2!

Από εκεί και πέρα έπεσε ακόμα περισσότερο ο ρυθμός, χωρίς κάποια αξιόλογη φάση μπροστά στις δύο εστίες έως και τις καθυστερήσεις του αγώνα.

Στο 90’ ο Πανσερραϊκός σε αντεπίθεση έγραψε το 0-3 με τον Μασκανάκη, ενώ τρία λεπτά μετά ο Κατσούκης κέρδισε πέναλτι και ο Φασίδης έγραψε από την άσπρη βούλα το τελικό 1-3!

Με λάθη εις βάρος της ΒΕΡΟΙΑΣ η διαιτησία του Καλαϊτζή (Θεσσαλίας) και των βοηθών του, Μαλανδρή (Χαλκιδικής) και Δέλλιου (Πέλλας)

ΒΕΡΟΙΑ (Γιάννης Ματζιαρίδης): Παπαδόπουλος, Ντουμάνης, Μπουκουβάλας, Στίκας, Μαραγκός (69’ Κατσούκης), Μασούρας (80’ Μουχάλης), Μπλέτσας, Ορφανδης (80’ Ισαακίδης), Φασίδης, Μπελεβώνης (46’ Μπουόλι), Ιωάννου (57’ Περδίκης).

ΠΑΝΣΕΡΡΑΪΚΟΣ (Παύλος Δερμιτζάκης): Γιαννίκογλου, Καρασαλίδης, Παντεκίδης, Ζέρης, Πεταυράκης, Σιόντης (84’ Ανάκογλου), Θυμιάνης, Μούργος (84’ Γιανναράκης), Στίνα (63’ Σοφιανός), Κανίς (84’ Μασκανάκης), Σαϊντ (71’ Κατσαντώνης).

πηγή: kerkidasport.gr

Κοινοποίηση της ανάρτησης:

Σχετικές αναρτήσεις

Διοργάνωση Αναπτυξιακού Τουρνουά Ποδοσφαίρου Κ-10 & Κ-8 στη Βέροια

Η Ένωση Ποδοσφαιρικών Σωματείων Ημαθίας (Ε.Π.Σ.Η.), σε συνεργασία με την Ελληνική Ποδοσφαιρική Ομοσπονδία (Ε.Π.Ο.) και τον Δήμο Βέροιας, διοργανώνει Αναπτυξιακό

Διαβάστε περισσότερα »

Ιστορικό

[pmpro_login redirect="/account/"]