Πρόγραμμα εκδηλώσεων της Ημαθίας
Την Τρίτη 28 Απριλίου στη Στέγη Συναυλία Χορωδίας και  Χοροθεατρικής ομάδας του 4ου Γυμνάσιου Βέροιας για την ΑΓΑΠΗ

Την Τρίτη 28 Απριλίου στη Στέγη Συναυλία Χορωδίας και Χοροθεατρικής ομάδας του 4ου Γυμνάσιου Βέροιας για την ΑΓΑΠΗ

Την Τετάρτη 29 Απριλίου στη Δημόσια Βιβλιοθήκη Βέροιας Παρουσιάζεται το βιβλίο  του Βαλάντη Παπαγεωργίου  «Το Μακεδονικό Ζήτημα και η πολιτική των Μεγάλων Δυνάμεων μέσα από τον Βρετανικό Τύπο»

Την Τετάρτη 29 Απριλίου στη Δημόσια Βιβλιοθήκη Βέροιας Παρουσιάζεται το βιβλίο του Βαλάντη Παπαγεωργίου «Το Μακεδονικό Ζήτημα και η πολιτική

ΚΥΡΙΑΚΗ  24 ΜΑΪΟΥ 2026       Το μπαλέτο «Δον Κιχώτης», από το Κρατικό Θέατρο του Νόβι Σαντ Σερβίας, στον Χώρο Τεχνών, με 35 χορευτές επί σκηνής

ΚΥΡΙΑΚΗ  24 ΜΑΪΟΥ 2026   Το μπαλέτο «Δον Κιχώτης», από το Κρατικό Θέατρο του Νόβι Σαντ Σερβίας, στον Χώρο Τεχνών, με 35 χορευτές

Την Πέμπτη 30 Απριλίου, στο φουαγιέ της Στέγης Παρουσιάζεται το βιβλίο  «Αλάτι Χοντρό», του δικηγόρου και συγγραφέα Μιχάλη Τοπαλίδη

Την Πέμπτη 30 Απριλίου, στο φουαγιέ της Στέγης Παρουσιάζεται το βιβλίο «Αλάτι Χοντρό», του δικηγόρου και συγγραφέα Μιχάλη Τοπαλίδη

Χορούς και τραγούδια από τα ημαθιώτικα Πιέρια, δίδαξε ο Γιάννης Τσιαμήτρος σε σεμινάριο στη Λευκάδα

Χορούς και τραγούδια από τα ημαθιώτικα Πιέρια, δίδαξε ο Γιάννης Τσιαμήτρος σε σεμινάριο στη Λευκάδα

Την Δευτέρα 27 Απριλίου στη Δημόσια Βιβλιοθήκη Βέροιας Παρουσιάζεται το νέο βιβλίο της Χάιδως Μπατσαρά-Τζήκα, «Τα Πρώτα μου Ποιήματα»

Την Δευτέρα 27 Απριλίου στη Δημόσια Βιβλιοθήκη Βέροιας Παρουσιάζεται το νέο βιβλίο της Χάιδως Μπατσαρά-Τζήκα, «Τα Πρώτα μου Ποιήματα»

Το Σάββατο 25 Απριλίου 2026 Περίπατος βιβλίου με τον Μάκη Δημητράκη και το «Ηλιοτρόπιο»

Το Σάββατο 25 Απριλίου 2026 Περίπατος βιβλίου με τον Μάκη Δημητράκη και το «Ηλιοτρόπιο»

[ditty id=231425 category="h-thesh-tou-laou"]

Γ.Ξ Τροχόπουλος: Το σύνδρομο του Άκη

Δυστυχώς για άλλη μια φορά πιάνεται στέλεχος του ΠΑ.ΣΟΚ με «τη γίδα στην πλάτη» που λέει ο λαός και μας κάνει ρεζίλι στην Ευρώπη.Φυσικά αναφέρομαι στην Εύα Καϊλή,Ευρωβουλευτη του ΠΑ.ΣΟΚ η οποία κατηγορείται για διαφθορά,ξέπλυμα μαύρου χρήματος και συμμετοχή σε εγκληματική οργάνωση.

Πρόκειται για πολύ μεγάλο σκάνδαλο και μαζί με όλα αυτά που ακούγονται τελευταία για τη χώρα μας κινδυνεύουμε να καταντήσουμε κράτος-παρίας της Ευρώπης και είναι πολύ λυπηρό.

Φρονώ ότι θα ήταν πολύ πιο έντιμο πολιτικά, για τον Πρόεδρο Ανδρουλάκη- άσχετα με αυτά που του προσάπτει ο Πρωθυπουργός της χώρας- να βγει και να ζητήσει συγνώμη από το λαό για την κατάπτυστη συμπεριφορά στελέχους του κόμματος του, από το να προσπαθεί να χρεώσει την Εύα Καϊλή σε άλλο κομματικό σχηματισμό.Ο κόσμος καταλαβαινει,δεν τρώει κουτόχορτο και θα τιμωρήσει με την ψήφο του όταν θα έρθει η ώρα.Υπήρξε και στο παρελθόν (για όσους θυμούνται) περίπτωση παραπομπής στελέχους, πρώην υπουργού του ΠΑ.ΣΟΚ, για διαφθορά, παραμονές εκλογών και το ΠΑ.ΣΟΚ πάτωσε όπως ήταν φυσικό στις εκλογές.

Προσοχή λοιπόν Πρόεδρε,η κατάσταση απαιτεί ξεκάθαρες και ειλικρινείς εξηγήσεις.

Η Εύα Καϊλή ήταν στέλεχος της παράταξης,εξελέγη βουλευτής δύο φορές(εάν δεν απατώμαι) ,ανήκε στην ομάδα Βαγγέλη Βενιζέλου, προβεβλημένο στέλεχος από τον κομματικό μηχανισμό γι αυτό και πήρε πολλούς ψήφους για την εκλογή της στην Ευρωβουλή.Όμως τώρα ήρθε η ώρα του λογαριασμού και γι αυτό δεν χρειάζεται στρουθοκαμηλισμός και  λίθος του αναθέματοςστην «κρυφοδεξιά» Εύα Καϊλή

Άπο σκάνδαλα το ΠΑ.ΣΟΚ έχει πληγωθεί,όλοι γνωρίζουμε τι έγινε στο παρελθόν με τις μίζες που αφορούσαν τις αγορές οπλικών συστημάτων.Είχαμε και στην Ημαθία παλιότερα μία περίπτωση διασπάθισης δημοσίου χρήματος χωρίς λόγο, την οποία κατήγγειλα στον τοπικό Τύπο και το αποτέλεσμα ήταν να γίνω έγω απλά ο κακός και να με βάλουν στη μαύρη λίστα.Τελικά είναι σίγουρο ότι εάν εισαι καθαρός και λες αλήθειες δεν είσαι αρεστός στα κόμματα,θέλουν κυρίως “Yes Men”

Αυτό που μου έκανε αλγεινή εντύπωση για την Εύα  Καϊλή-πέραν όλων των άλλων που τις καταλογίζουν -είναι το ότι ψηφισε ΟΧΙ στην πρόταση για αποζημίωση των οικογένειων των αλλοδαπών εργατών που έχασαν τη ζωη τους κατά τη διάρκεια των εργασιών κατασκευής των ποδοσφαιρικών σταδίων στο Κατάρ και απ ότι λένε είναι περίπου 6,5 χιλιάδες περιπτώσεις.

Κρίμα…

Τελικά μας κατατρέχει το σύνδρομο του Άκη

Βέροια 15/12/22

         Γ.Ξ. Τροχόπουλος

Κοινοποίηση της ανάρτησης:

Σχετικές αναρτήσεις

Με επιτυχία πραγματοποιήθηκε το 2ο Δημοτικό Συμβούλιο Εφήβων Δήμου Νάουσας

Με ιδιαίτερη επιτυχία και τη δυναμική συμμετοχή της μαθητικής κοινότητας, πραγματοποιήθηκε την Παρασκευή 24 Απριλίου 2026 το 2ο Δημοτικό Συμβούλιο Εφήβων του Δήμου

Διαβάστε περισσότερα »

Ιστορικό

[pmpro_login redirect="/account/"]