Πρόγραμμα εκδηλώσεων της Ημαθίας
  Την Τετάρτη 29 Απριλίου: Εκδήλωση για την Παγκόσμια Ημέρα Καβάφη στη Δημοτική Βιβλιοθήκη Νάουσας

  Την Τετάρτη 29 Απριλίου: Εκδήλωση για την Παγκόσμια Ημέρα Καβάφη στη Δημοτική Βιβλιοθήκη Νάουσας

Στις 27 Απριλίου στο 16ο Δ.Σχ.  Βέροιας  Προβολή της βραβευμένης ταινίας “ο δάσκαλος που υποσχέθηκε τη θάλασσα”

Στις 27 Απριλίου στο 16ο Δ.Σχ. Βέροιας Προβολή της βραβευμένης ταινίας “ο δάσκαλος που υποσχέθηκε τη θάλασσα”

Την Τρίτη 28 Απριλίου στη Στέγη Συναυλία Χορωδίας και  Χοροθεατρικής ομάδας του 4ου Γυμνάσιου Βέροιας για την ΑΓΑΠΗ

Την Τρίτη 28 Απριλίου στη Στέγη Συναυλία Χορωδίας και Χοροθεατρικής ομάδας του 4ου Γυμνάσιου Βέροιας για την ΑΓΑΠΗ

Την Τετάρτη 29 Απριλίου στη Δημόσια Βιβλιοθήκη Βέροιας Παρουσιάζεται το βιβλίο  του Βαλάντη Παπαγεωργίου  «Το Μακεδονικό Ζήτημα και η πολιτική των Μεγάλων Δυνάμεων μέσα από τον Βρετανικό Τύπο»

Την Τετάρτη 29 Απριλίου στη Δημόσια Βιβλιοθήκη Βέροιας Παρουσιάζεται το βιβλίο του Βαλάντη Παπαγεωργίου «Το Μακεδονικό Ζήτημα και η πολιτική

ΚΥΡΙΑΚΗ  24 ΜΑΪΟΥ 2026       Το μπαλέτο «Δον Κιχώτης», από το Κρατικό Θέατρο του Νόβι Σαντ Σερβίας, στον Χώρο Τεχνών, με 35 χορευτές επί σκηνής

ΚΥΡΙΑΚΗ  24 ΜΑΪΟΥ 2026   Το μπαλέτο «Δον Κιχώτης», από το Κρατικό Θέατρο του Νόβι Σαντ Σερβίας, στον Χώρο Τεχνών, με 35 χορευτές

Την Πέμπτη 30 Απριλίου, στο φουαγιέ της Στέγης Παρουσιάζεται το βιβλίο  «Αλάτι Χοντρό», του δικηγόρου και συγγραφέα Μιχάλη Τοπαλίδη

Την Πέμπτη 30 Απριλίου, στο φουαγιέ της Στέγης Παρουσιάζεται το βιβλίο «Αλάτι Χοντρό», του δικηγόρου και συγγραφέα Μιχάλη Τοπαλίδη

Χορούς και τραγούδια από τα ημαθιώτικα Πιέρια, δίδαξε ο Γιάννης Τσιαμήτρος σε σεμινάριο στη Λευκάδα

Χορούς και τραγούδια από τα ημαθιώτικα Πιέρια, δίδαξε ο Γιάννης Τσιαμήτρος σε σεμινάριο στη Λευκάδα

[ditty id=231425 category="h-thesh-tou-laou"]

Παραλειπόμενα από τη συνέντευξη Φώτη Καραβασίλη

lΕιδική αναφορά στη μοναδική γυναίκα του συνδυασμού του Σοφία Ζεϊμπέκη έκανε ο υποψήφιος πρόεδρος του Δικηγορικού Συλλόγου, αναφέροντας το βαρύ βιογραφικό και το καθημερινό έργο της. «Είναι μία αλλά κάνει για δέκα» σημείωσε.

**

Καθαρή εντολή ζήτησε για τον ίδιο και τους υποψηφίους του ο κ. Καραβασίλης, δεδομένου ότι οι εκλογές θα γίνουν με ξεχωριστές κάλπες για πρόεδρο και συμβούλους. «Δεν θέλω να είμαι πρόεδρος-μαριονέτα» σχολίασε.

**

Τη θλίψη του για την εικόνα πολλών ξένων δικηγόρων στις αίθουσες των δικαστηρίων ανέφερε σε άλλο σημείο ο υποψήφιος πρόεδρος. «Το θεωρώ αδιανόητο. Τα λεφτά πρέπει να μένουν εδώ» σχολίασε, προαναγγέλοντας επαφές με τους θεσμικούς φορείς στην κατεύθυνση αυτή.

**

Στο γεγονός ότι χάθηκαν 15 θέσεις δικηγόρων για να γλιτώσουν εισφορές, που είχε ως αποτέλεσμα να χαθούν και δύο έδρες στο σημερινό δ.σ. (εννιαμελές από ενδεκαμελές) επειδή ο σύλλογος έπεσε κάτω των 300 μελών, ανέφερε ο κ. Καραβασίλης, σχολιάζοντας με νόημα: «Το σύνθημά μας είναι Δικηγορία ή θάνατος, και Δικηγορία με κεφαλαίο ‘Δ’, για να μην φύγει κανείς άλλος από τον κλάδο»!

**

«Θα ήθελα να είναι κοντά μου κάποιοι που ήμουν κοντά τους…» απάντησε σε κάποιο σημείο ο κ. Καραβασίλης, αναφερόμενος σε συναδέλφους άλλου ψηφοδελτίου.

**

Απαντώντας σε ερώτηση για το αν η προεδρία του Δικηγορικού είναι σκαλοπάτι για άλλες βλέψεις, ο κ. Καραβασίλης απάντησε: «Όλα τα πολιτικά πόστα τα ανέβηκα σε νεαρή ηλικία. Στα 38 μου κιόλας έφυγα για να μην ασχοληθώ εκ νέου. Πρόπερσι είχα μια τιμητική πρόταση από το ΠΑΣΟΚ, όταν τότε κάποιοι διάλεγαν δεξιά και αριστερά. Τι άλλο σκαλοπάτι να ανέβω; Αποφάσισα και το δήλωσα από τον Μάιο κιόλας ότι θα είμαι δίπλα στους συναδέλφους μου και στον δικηγορικό κόσμο. Όχι για να διαχειριστώ την απελπισία τους, αλλά για να δώσω μαζί τους τις μάχες για τους ίδιους και τον κλάδο».

Κοινοποίηση της ανάρτησης:

Σχετικές αναρτήσεις

Μαρινάκης: Κανονικά στα ψηφοδέλτια της ΝΔ οι βουλευτές των οποίων ήρθη η ασυλία για το σκάνδαλο του ΟΠΕΚΕΠΕ

Κανονικά στα ψηφοδέλτια της ΝΔ θα βρίσκονται οι βουλευτές των οποίων ήρθη η ασυλία. Την απάντηση έδωσε ο κυβερνητικός εκπρόσωπος

Διαβάστε περισσότερα »

Ιστορικό

[pmpro_login redirect="/account/"]